güle güle kullan canım english homelerini...Eki Görüntüle 1519743
sağdaki morun 2 katlısından benmki :)
Eki Görüntüle 1519744
nişnlmnb plaj havlusu
Eki Görüntüle 1519745 Eki Görüntüle 1519746
ismimize özel önlüklermz..tabi bu satın aldğm sayafadan başka bir önlük seti :) aynısı bizimde olduuu :)
bizmknde; minnak usta mutfakta ve .... hoca mutfakta yazıyor
Eki Görüntüle 1487488
tatlım bu seti nereden aldın,instagram mı? çok güzelmişismimize özel önlüklermz..tabi bu satın aldğm sayafadan başka bir önlük seti :) aynısı bizimde olduuu :)
bizmknde; minnak usta mutfakta ve .... hoca mutfakta yazıyor
Eki Görüntüle 1487488
canım bunları nerden yattırdın renkleri cok tatlı
tatlım bu seti nereden aldın,instagram mı? çok güzelmiş
bende bu ütü masasından düşünüyorum canım nereden kaça aldın...güle güle kullan buarada
bende bu ütü masasından düşünüyorum canım nereden kaça aldın...güle güle kullan buarada
evet biliyorum canım bayağı sağlam bende nasipse bundan alacağım ama internette daha uygun fiatlarada ar netten alacağım ben galiba...güle güle kullan şimdiden...Sagol cnm..
koctasdan 190tl ye aldim
Essede de var ama orda daha phali..
yakndan gorunce iyi biz secm yaptm dedim.ayaklari filan baya saglam
evet biliyorum canım bayağı sağlam bende nasipse bundan alacağım ama internette daha uygun fiatlarada ar netten alacağım ben galiba...güle güle kullan şimdiden...
ay tanışıokmu yaaEvlenmedin mi gız sen dahane güzel şeyler almışsın benimde haftaya istemem var senin 2014'te almaya başladığını görünce tırstıım napsam bende mi dalsam cumburlop diye
Yok canım tanışmıyoruz tamamen benim şapşallığımdan kaynaklıminnakprenses .!.:ay tanışıokmu yaanickin hiç tanıdık gelmedi de..
.ya 2014 ama ağustosda almaya başladım :) o zmndan bu yana baya yol katetmişim valla
Yok canım tanışmıyoruz tamamen benim şapşallığımdan kaynaklıBence çok zevklisin