minnakprensesin cicişleri :)

Sagol cnm..
koctasdan 190tl ye aldim
Essede de var ama orda daha phali..
yakndan gorunce iyi biz secm yaptm dedim.ayaklari filan baya saglam
evet biliyorum canım bayağı sağlam bende nasipse bundan alacağım ama internette daha uygun fiatlarada ar netten alacağım ben galiba...güle güle kullan şimdiden...

evet biliyorum canım bayağı sağlam bende nasipse bundan alacağım ama internette daha uygun fiatlarada ar netten alacağım ben galiba...güle güle kullan şimdiden...

Ben internete masa konusunda nedensw guvenemedim.bak elektronige kdr aldim ama utu masasinda tereddutlerim vardi.gvardi.gazellanin bikac modeli var cnku.gormek istedim. Bi de duser filan kargoda .nne bileyim iste :) kuruntu yaptm baya yani bu konuda..

netten fotosunu bulamadım..halbukim az önce mağazadan aldım :)
kirli kaşıklık

esseden aldığım çay tabakları

ve kına için yaknlarıma dağıtmak için ellerimlen yaptığım magnetli aynalarımız

Evlenmedin mi gız sen daha ne güzel şeyler almışsın benimde haftaya istemem var senin 2014'te almaya başladığını görünce tırstıım napsam bende mi dalsam cumburlop diye

Evlenmedin mi gız sen daha ne güzel şeyler almışsın benimde haftaya istemem var senin 2014'te almaya başladığını görünce tırstıım napsam bende mi dalsam cumburlop diye
ay tanışıokmu yaa nickin hiç tanıdık gelmedi de..
.ya 2014 ama ağustosda almaya başladım :) o zmndan bu yana baya yol katetmişim valla

minnakprenses .!.:
ay tanışıokmu yaa nickin hiç tanıdık gelmedi de..
.ya 2014 ama ağustosda almaya başladım :) o zmndan bu yana baya yol katetmişim valla
Yok canım tanışmıyoruz tamamen benim şapşallığımdan kaynaklı Bence çok zevklisin

her aldığım pijamnın fotosunu arayamıom bazen üşeniyorum :)
ama bunları paylşmsam olmazdı :)

dagiden aldıklarım
üçlü takımım

bu da sabahlık ve gecelik

şortlu

aşkıma aldığım 3 lü takım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…