minnakprensesin cicişleri :)

Hepsi birbirinden güzel saglikli guzel gunlerde kullanin insallah :)
Patates dilimleyici tantitoni de satiliyor biliyordum ama bulamadim siz nerden aldiniz acaba?

teşekkür ederim :)
tam olarak hangisini diyorsunuz acaba :/ patates dilimleyici almadımda ben.soyucu var patates şeklinde.o mu acaba oysa eğer tantitoniden yazın almıştım

Ben onu tirtikli patates dilimleyici sandim.:) gerci her ikisinide alicam ama bulamiyorum./
illa patates biçimli olsun demiyorsanız tırtıklı dekor bıçağı pasta malzemeleri satan dükkanlarda oluyor. bende tantitoni'ninkinde var ama benim elime çok küçük geldi, patates keserken rahat olmuyor, bir de çok çabuk köreldi, ben de gittim ağzı daha geniş ve üstten tutacaklı bir dekor bıçağı aldım.

http://www.yukselpastacilik.com/el-aletleri/metal-urunler/metal-ananas-kesici.html bu benim aldığım model
http://www.yukselpastacilik.com/el-aletleri/metal-urunler/dekoratif-meyve-sebze-kesici.html şu daha uygun fiyatlı versiyonu.

Magazasinda hala vardi cnm.ben izmir optimumdan almistim.iyice. bi bakman gerejjk.bol sans :)
Tesekkur ederimm Istanbulda 3yer dolastim bulamadimsans iste :/

Görsel olarak hosuma gittigi icin takıntı yaptim aslinda oyüzden israrla bulma cabasindayim:)
Tesekkur ederim.Onerdiginiz de cok kullanisli bunuda almaliyim ve baska urunlerde gozume carpti ve siz yucelpastaciliktan alisveris edip memnun kaldiysaniz bende begendiklerimi siparis etmeyi dusunuyorum :)

ben eminönünde kendi dükkanlarından alışveriş yapıyorum genellikle, çok düzgün bir yer, sahipleri iyi esnaflar, internet sitesinde de sorun olmaz zannediyorum:)

ben eminönünde kendi dükkanlarından alışveriş yapıyorum genellikle, çok düzgün bir yer, sahipleri iyi esnaflar, internet sitesinde de sorun olmaz zannediyorum:)
Bu hafta sonu Eminönüne gitmeyi dusunuyordum sizde yeri eminonunde deyince cok sevindim hemen sayfasindan adresi alip not ettim :)) teşekkürler .

Bu hafta sonu Eminönüne gitmeyi dusunuyordum sizde yeri eminonunde deyince cok sevindim hemen sayfasindan adresi alip not ettim :)) teşekkürler .
bu arada ben bugün macrocenter'da alışveriş yaparken patateslerin hem fırçasını hem bıçağını hem de soyucusunu gördüm. şimdi aklıma geldi online satışına baktım online'da sadece soyucu ve fırça gözüküyor ille almak istiyorsanız diye linki koyuyorum:

http://online.macrocenter.com.tr/ma...26&name=JOIE+SPUD+DUDE+PATATES+SOYUCU+17.5+CM

http://online.macrocenter.com.tr/ma...58323&name=JOIE+SPUDLY+PATATES+FIRÇASI+7.5+CM

cok iyi ya iyiki üye olmuşum sizlerin bilgisinden,tecrubesinden yola cikarak bende birseyler almaya basliyorum:)

hepsini güzel günlerde kullan cnm, 10 sayfayı da hiç aksatmadan okudum ve aldıklarına bayıldım.
cnm sana çok özel bir soru geliyor benden :) geceliklerini nereden aldın? hepiciğine bayıldım
bir de senin aldıgın tencere takımından almak istiyorum ama karacadan çok kötü yorum duydugum için karar veremiyorum. Görüntü çok şirin sen de benim gibi pembecilerdensin sanırım, umarım o duydugumuz yorumlar başımıza gelmez

teşekkürler canm beğenmen benide çok mutlu etti

geceliklerden hiç memnun kaladım açıkçası.trendyoldan aldım miorre idi markası.gecelik altı üstü dedim üzerimde en fzla ne kdr kalcak dedim ucuz die aldm ama çok kalitesiz geldi.

tencere takımlarımda açıkçası setin içindeki misafir tabaklarım ve kahvaltı takımı çok beğendiğim için arada kaynadı diyeyim
tek tek alsam kesnlikle hisardan tencere alıcaktım... tamaen tabaklardan ötürü yani
aman ya gittiği yere kadar gtsin diyorum..bi kullanayım..en çok hangi boyunu kullanırsam ve kötü olursa, giderim o boy hisardan bi tane alırım sanki tüm çelikleri kullncazmı.bunun seramiği var , teflonu var osu var busu v ar

sen tek tek alıcaksan hisardan al canım

hepsi çok güzel Allah iyi günlerde ağız tadıyla sevdiklerinle cici cici kullanmayı nasip etsin

ehehhe pamuk saten diye tutturup bunu almamştım ama güzel bişey bulamadım yine buna döndüm
napim üstünde kaya kaya yatarız

amin canım hayrlısıylaa beğenilerin için de çok teşekkür ederim
Ben yatak örtüsü niyetine aldım bunu. O gelinlik gibi olanları sevmediğimden :) Pikesini örtü olarak kullanacağım misafir gelince. Bir de ilk gece sererim saten nevresimlerini de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…