Merhaba bütün sayfaları tek tek okudum okudukça bi yandan evdeki gereksiz eşyaları atıyordum bundan sonra günlük sizinle paylaşmak istiyorum özellikle ev temizliği ve düzen konusunda sizleri okudukça motive oluyorum.
Dün bir tane piknik tüpünü tüpçüye verdim üste parada aldım :)
Kızımın bir tane taytı ve pijamasıyla evi silip çöpe attım.
Buzluğa koyduğum enginarları attım kılçıklı çıktı malesef yiyemedik.
Bayadır dolapta sucuk vardı kasap sucuğu olunca içime sinmedi onuda attım.
Yatakları düzelttim.
Evi topladım.
Çamaşırları katlayıp yerleştirdim.
Çöpleri oğluma attırdım.
Annem yemek yapmıştı ben de yanına bulgur pilavı yaptım hep birlikte yedik.
Bulaşıkları makinaya yerleştirdim.
Dün burayı okurken çay keyfi geçmiş bi kaç yerde sanırım konu sahibi yazmıştı canım çekti akşam demledim çay çekirdek biraz komik videolara baktık.
Uyumadan mutfağı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım.
Artık bir kural koydum saat 22.00 da kızım uykuda olacak.
Sabah geç kalktığı için bu saat bizim için ideal oldu.
Hoşbuldum :)Hoşgeldin :)
ohh sayenizde bende motive oluyorum.
piknik tüpü benimde var aşağıda bodruma koyabilirim. iyi oldu hatırlattınız kullanılmıyor herzaman.
Hoşbuldum :)
Harika bir topic olmuş teşekkür ederim beni de kabul ettiğiniz için.
Piknik tüpü iki taneydi kullanmıyorum da diğerini de vericem ama farklı marka olunca almıyorlarmış.
Keşke benim de bodrum yada kilerim olsa taşınınca gömme dolabımdaki eşyaları nereye koyacağımı bilmiyorum
Balkon kapalı balkon değil açık olunca güneş içindekileri yağmurda dolabı mahvetmez mi ?Ne demek canım yeni kişi yeni fikirler demek :)
mutlaka balkona apatman girişine dolap alıp koymalısın.
benim mutfakta ince uzun dolabım var
tadilat sonrası merdiven girişine koyucam
kuru gıdamı turşumu orda saklıyacağım.
Balkon kapalı balkon değil açık olunca güneş içindekileri yağmurda dolabı mahvetmez mi ?
Bu evden en erken 1 sene falan var taşınmama en geç 2 yıl lojman olduğu için taşınacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum tam bir temizlik olacak.
Yatağımı topladım odayı havalandırdım.
Bulaşık makinamı boşalttım kirlileri doldurdum.
Eşimin eski tişörtü ile mutfağın yerlerini silip attım.
Yorganım için vakumlu poşet aldım çok kırıştırıyormuş sadece yorganlar için kullanmayı düşünüyorum.
Battaniyeler kalacak onları kaplamadığım için kötü görünsün istemiyorum.
Yorganımı önce yıkamaya göndericem daha sonra vakumlarım artık.
Yine geldim oturdum bere örmeye başlayacağım biraz model bakayım.
Bizim hikaye mi o :)Bende eve gelince evi toparladim yemek yaptim
Hersey yolunda
Tek problem banyo yine sizdiriyor
Sevdigim diziyi izlicem birazdan
Kizim uyursa kitap okurum
Bakim yaparim :)
Bizim hikaye mi o :)
Mia- toz kaldırmıyor o yüzden seviyorum aslında ama boşalt yıka üşeniyorum bazen oysa normal olsa devamlı süpürürüm gibi geliyor.
Banyonu yaptırmıştın değil mi öyle okumuştum sanki bizimde başımıza geldi aynı sorun üst kattakiler sağolsun kaç kere usta çağırdı yaptırdı ama olmadı en sonunda biz kendi evimize çağırdık ve sorun bizim banyodaymış sizinde öyle olabilir önce alt kat baktırsın suyun nereden geldiğine eğer banyolar yan komşunuzla yan yanyanaysa ondanda geliyor olabilir.