- 8 Şubat 2016
- 6.149
- 13.746
- 30
Gelirim gelirim dinlenerek yaparım temizlikGünaydın bugün de yoksun yine arada gel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelirim gelirim dinlenerek yaparım temizlikGünaydın bugün de yoksun yine arada gel.
Tamam anlaştıkGelirim gelirim dinlenerek yaparım temizlik
Sarah yeni eviyle ilgileniyordur kesin nereye ne yapsam diye cok heyecanli zamanlarYazmadığım yazamadigim günlerde hep aklımdasınız hepinizi çok seviyorum S sarahconnor sen nerelerdesin
Hiç denemedim onu güzel mi Bende bugün börek (hazır yufkadan) mercimek köftesi yaparım diye düşündüm çay menüsüTamam anlaştık
Bugün nevresim değiştireceğim
Etrafı toparlarım başka işim yok
Arabaşı yemeği yaparım belki.
Canım benim teşekkür ederim merak ettiğin içinYazmadığım yazamadigim günlerde hep aklımdasınız hepinizi çok seviyorum S sarahconnor sen nerelerdesin
Pürüzler can sıkıcı şeyler yaşıyoruz maalesef eşimin işiyle ilgiliSarah yeni eviyle ilgileniyordur kesin nereye ne yapsam diye cok heyecanli zamanlar
İlk deneyenler için tuhaf gelebiliyor ama ben çocukluktan beri bildiğim için seviyorum.Hiç denemedim onu güzel mi Bende bugün börek (hazır yufkadan) mercimek köftesi yaparım diye düşündüm çay menüsü
Yaa hayırdır ne olduPürüzler can sıkıcı şeyler yaşıyoruz maalesef eşimin işiyle ilgili
Yazıp negatiflik yaymayayım dedim
Evin heycanını yaşayamadım o yüzden
Ne oldu niye öyle düşünüyorsun ben burda canımı sıkan şeyleri hep paylaşıyorum, öyle mi düşünüyorsunuz paylaşıncaPürüzler can sıkıcı şeyler yaşıyoruz maalesef eşimin işiyle ilgili
Yazıp negatiflik yaymayayım dedim
Evin heycanını yaşayamadım o yüzden
Bir şirketle yaptığı anlaşma ile ilgili diyelimYaa hayırdır ne oldu
Aşkolsun olur mu hepinizi seve seve okuyorumNe oldu niye öyle düşünüyorsun ben burda canımı sıkan şeyleri hep paylaşıyorum, öyle mi düşünüyorsunuz paylaşınca
Bi deneyeyim bende. Sağol canım size de afiyet olsunİlk deneyenler için tuhaf gelebiliyor ama ben çocukluktan beri bildiğim için seviyorum.
Oh afiyet olsun mercimek köftesi, börek, çay mis
Umarım kısa zamanda çözüme kavuşurBir şirketle yaptığı anlaşma ile ilgili diyelim
İnşallah hasarsız atlatırız
Avukatı sizlik bir sıkıntı olmaz hukuki anlamda dedi ama canımızı sıkıyor 3 gündür
Netleşmeden huzur bulamayacağız galiba
Umarım güzel haberler alıp ferahlarsiniz kediye de çok üzüldüm yemesi içmesi iyiyse bişey olmaz inşallahOtoparkta baktığım kedi 12 kasımdan beri yoktu
İki gün önce gelmiş gözünün biri kör olmuş
Kavgaya karışmış yara bere içinde
Yakalayıp götüremedim vete
Yemesi içmesi iyi görünüyor
Yan arabanın sahibi ben de yakalayıp götürmek için uğraşıyorum dedi
Birazdan tekrar inip bakacağım çok canım sıkıldı öyle görünce
Her yeri aradım
Görevlilere sordum bir de suçladım adamları siz dışarı mı attınız diye
İnşallah canım çok teşekkür ederimUmarım kısa zamanda çözüme kavuşur
Sağol canim eşim kızım sevmiyor kendime yapıyorum sadece onlara patates biber kızartma yapacağım.Bi deneyeyim bende. Sağol canım size de afiyet olsun
senin adına çok sevindim, bunlara para harcanır bence, akıl ve vücut sağlığımız içinAman ya bi daha mı gelicez dünyaya ben de çok aşırı harcama modundayım. Spor salonuna yazıldım, yüzme dersine yazıldım, her hafta psikoloğa gidiyorum, haftalık yardımcı almaya başladım.