Beeen. Tabi sabit bir gelirim olmadığından belli bir hedefim yok. Ara ara da olsa az az da olsa gram almaya çalışıyorum, fiziki değil.Birikim yapan varmi peki aramızda
Allah arttırsın diyelimTüm varlığım bankada da var 300-500 tl
Anı kalsın ileride zengin olursam bu halime gülerim belki
Bu aralar hepimizde durumlar böyle herhalde para geldiği gibi gidiyor, çocuğun sene başı alışverişini de yapamadım dahaAmin
Önümüzdeki ay rahatlıyorum
Ay sonunu görsek hayırlısıylaBu aralar hepimizde durumlar böyle herhalde para geldiği gibi gidiyor, çocuğun sene başı alışverişini de yapamadım dahabirkaç aya düzeliriz ya
Bende bozuk parada yok oğlum el koydu hepsineTüm varlığım bankada da var 300-500 tl
Anı kalsın ileride zengin olursam bu halime gülerim belki
İnşallah gönlünüze göre kazasız belasız kullanacağınız bir arabanız olurArabaya niyetlendik 1 yıldır arabasızız, ondan bende birikim iptal oldu
Amin canım sarah teşekkür ederimİnşallah gönlünüze göre kazasız belasız kullanacağınız bir arabanız olur
Allah herkese bol paralar nasip etsin kızlar
Allah gönlünüze göre versin Mikan araba da yatırım sonuçta birikim sonrada olur.Arabaya niyetlendik 1 yıldır arabasızız, ondan bende birikim iptal oldu
Teşekkür ederimAllah gönlünüze göre versin Mikan araba da yatırım sonuçta birikim sonrada olur.
Eline sağlıkKurabiye yapamadım, sadece keke yetecek kadar un vardı.
Çocuklar da kek kek diye başımın etimi yediği için soğumadan kalıptan çıkarma girişiminde bulundum ve bir kısmı yapıştı
Ne kadar hamarat bir mikan
Sağlık olsunŞekeri bol
Kız daha ne olsun mis gibi yatırım Allah'im gönlünüze göre versinTeşekkür ederimben de kendimi öyle avutuyorum