- 8 Şubat 2016
- 6.109
- 13.652
- 30
Afiyet olsun iyi tatiller canımHerkese iyi tatiller
Biz de akşama doğru denize gideceğiz, sezonu açalım bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun iyi tatiller canımHerkese iyi tatiller
Oy ne güzel iyi tatillerHerkese iyi tatiller
Kıyafetleri kullandığın sürece azalmaya gerek yok ama geri planda kalanlar yıllarca dolap beklerse o zaman eleme yapmak daha doğruElimden geldigince minimal yasam saglamaya calisiyorum.Salonda bunu sagladim.Mutfak esyalari da okey.Ama kiyafetler biraz sorun.Oyasa ki baskalarina bakinca da benim kiyafetim az gibi geliyor.Bir de mutfak olayini halledebilsem.Bakliyat turunu bitmeden almaya calsiyorum ama bazen asiriya da kactigim oluyor.
Sütlü kayfe benceOy ne güzel iyi tatiller
O içtiğin ne
Onun tuhaf bir adı var adı neySütlü kayfe bence
Latte miydi neydi ki ben düm düz filtre kahve içerim bu aralar buz katip iciyomOnun tuhaf bir adı var adı ney
Yok flapacino gibi birsey Google yapamayacağım.Latte miydi neydi ki ben düm düz filtre kahve içerim bu aralar buz katip iciyom
Teşekkür ederim, hepimize iyi tatillerAfiyet olsun iyi tatiller canım
Teşekkürler, soğuk kahve içine dondurma koyunca frappe oluyor evde yoktu koymadımOy ne güzel iyi tatiller
O içtiğin ne
Sütsüz şekersiz içerim hepYok flapacino gibi birsey Google yapamayacağım.
Sütsüz nasıl içiyorsun
Kıyafetleri kullandığın sürece azalmaya gerek yok ama geri planda kalanlar yıllarca dolap beklerse o zaman eleme yapmak daha doğru
Bu birde kisisel bir durum kiyafetler her kişiye göre değişir yoğunluğu.
Ben kaza gecirdim ayagim kirildi.Tekerlegin altinda kaldi.Ameliyat gecirdim.Tabi 6 hafta iyilesme sureci.Yatiyorum. mutfaga giremiyorum. Bazi seyler curumus.Esim yapiyor herseyi ama bir yandan da calisiyor.Artik birseyi bitmeden almiycam.eltilerim girdi sagolsunlar mutfaga baya bir seyler temizlediler.surekli etrafa bakar oldum.Neleri atsam diye diye esyalardan. Bende de bir huy var.Misafir gelince bir seyler almam gerekiyor.Abartiyorum.orda cok eksigim var ama ne yapayim?Kıyafetleri kullandığın sürece azalmaya gerek yok ama geri planda kalanlar yıllarca dolap beklerse o zaman eleme yapmak daha doğru
Bu birde kisisel bir durum kiyafetler her kişiye göre değişir yoğunluğu.
Çok geçmiş olsunBen kaza gecirdim ayagim kirildi.Tekerlegin altinda kaldi.Ameliyat gecirdim.Tabi 6 hafta iyilesme sureci.Yatiyorum. mutfaga giremiyorum. Bazi seyler curumus.Esim yapiyor herseyi ama bir yandan da calisiyor.Artik birseyi bitmeden almiycam.eltilerim girdi sagolsunlar mutfaga baya bir seyler temizlediler.surekli etrafa bakar oldum.Neleri atsam diye diye esyalardan. Bende de bir huy var.Misafir gelince bir seyler almam gerekiyor.Abartiyorum.orda cok eksigim var ama ne yapayim?
Geçmiş bayramınız kutlu olsunHerkese iyi bayramlar
Kitap okumaya çok sevdiğim, ilaç gibi bir kitapla döndüm okumadıysanız tavsiye ederim
Geçmiş olsunBen kaza gecirdim ayagim kirildi.Tekerlegin altinda kaldi.Ameliyat gecirdim.Tabi 6 hafta iyilesme sureci.Yatiyorum. mutfaga giremiyorum. Bazi seyler curumus.Esim yapiyor herseyi ama bir yandan da calisiyor.Artik birseyi bitmeden almiycam.eltilerim girdi sagolsunlar mutfaga baya bir seyler temizlediler.surekli etrafa bakar oldum.Neleri atsam diye diye esyalardan. Bende de bir huy var.Misafir gelince bir seyler almam gerekiyor.Abartiyorum.orda cok eksigim var ama ne yapayim?
Ooo şekersiz birde acı kahveSütsüz şekersiz içerim hep
Evet evetOoo şekersiz birde acı kahve
Evet evet
Ben de başladım bakalım ucundan, Sefiller’den sonra zirvede bıraksam Victor Hugo üzülürdü diye düşündümGeçmiş bayramınız kutlu olsun
Bol bol kitap okuyorum en iyi yaptığım şey şu dönem bunu da alıyım