Popüler Konu Minimal Yaşam

Elimden geldigince minimal yasam saglamaya calisiyorum.Salonda bunu sagladim.Mutfak esyalari da okey.Ama kiyafetler biraz sorun.Oyasa ki baskalarina bakinca da benim kiyafetim az gibi geliyor.Bir de mutfak olayini halledebilsem.Bakliyat turunu bitmeden almaya calsiyorum ama bazen asiriya da kactigim oluyor.
Kıyafetleri kullandığın sürece azalmaya gerek yok ama geri planda kalanlar yıllarca dolap beklerse o zaman eleme yapmak daha doğru
Bu birde kisisel bir durum kiyafetler her kişiye göre değişir yoğunluğu. 😊

Kıyafetleri kullandığın sürece azalmaya gerek yok ama geri planda kalanlar yıllarca dolap beklerse o zaman eleme yapmak daha doğru
Ben kaza gecirdim ayagim kirildi.Tekerlegin altinda kaldi.Ameliyat gecirdim.Tabi 6 hafta iyilesme sureci.Yatiyorum. mutfaga giremiyorum. Bazi seyler curumus.Esim yapiyor herseyi ama bir yandan da calisiyor.Artik birseyi bitmeden almiycam.eltilerim girdi sagolsunlar mutfaga baya bir seyler temizlediler.surekli etrafa bakar oldum.Neleri atsam diye diye esyalardan. Bende de bir huy var.Misafir gelince bir seyler almam gerekiyor.Abartiyorum.orda cok eksigim var ama ne yapayim?

Ben kaza gecirdim ayagim kirildi.Tekerlegin altinda kaldi.Ameliyat gecirdim.Tabi 6 hafta iyilesme sureci.Yatiyorum. mutfaga giremiyorum. Bazi seyler curumus.Esim yapiyor herseyi ama bir yandan da calisiyor.Artik birseyi bitmeden almiycam.eltilerim girdi sagolsunlar mutfaga baya bir seyler temizlediler.surekli etrafa bakar oldum.Neleri atsam diye diye esyalardan. Bende de bir huy var.Misafir gelince bir seyler almam gerekiyor.Abartiyorum.orda cok eksigim var ama ne yapayim?
Çok geçmiş olsun

Herkese iyi bayramlar 🌷
Kitap okumaya çok sevdiğim, ilaç gibi bir kitapla döndüm 🤗 okumadıysanız tavsiye ederim ☺️

Eklentiler

• IMG_3978.jpeg
    IMG_3978.jpeg
    132 KB · Görüntüleme: 34
Selamlar
Nasılsınız 😊

Evet yaz dönemi geldi biraz planlama yapacağım.
Aşırı planlı olmayı sevmiyorum ama plansız da ilerleme kesinlikle olmuyor.

Dün Eylül kırtasiye kitap çanta kontrolünü yaptı
Kendisi liste hazırladı biten eskiyen eşyalarına göre. Eleme yaptı.

Yaz dönemi için kurs kabul etmedi
Annemde birkaç gün kalacak önümüzdeki günlerde gidecek.
Sonraki günlerde yine aktivite planlamaya çalışacağım.
Sinemaya gittik.

Sıcaklardan tansiyonum oynuyor galiba gözlerim kararıyor enerjim yerlerde
Ev standartlarımın altında
Kendimi toparlayıp buraya gelmeyi düşünüyordum baktım olmuyor yazdıkça toparlarım dedim. 😊

Geçmiş olsun
Şuan yaşadığınız normal bir durum söz konusu değil. Önce sağlık ve kendinizi iyi hissetmeniz.
Yapacağınız tek şey moralinizi yüksek tutmak
Ev ve yapılacak işler sonra da yapılır hep yapılır bitmiyor zaten 🙂
Siz enerjinizi toparlayın sağlığınıza kavuşun.
Sonra istediğiniz gibi yaparsınız mis gibi olur.😊

X