- 8 Şubat 2016
- 6.109
- 13.652
- 30
Kolay gelsin canım bende temizlik yaptım yarında camlari silerim.Çok yoruldum temizliğe verdim kendimi
Yarına dinlenirim bol bol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canım bende temizlik yaptım yarında camlari silerim.Çok yoruldum temizliğe verdim kendimi
Yarına dinlenirim bol bol
Yarın da camları silerim dedim ama çok sıcak nasıl silcem camları sabah erkenden silmem gerekKolay gelsin canım bende temizlik yaptım yarında camlari silerim.
Afiyet olsunYılın ilk bamyasını pişirmiş bulunmaktayım
Evet çok sıcak kolay gelsinYarın da camları silerim dedim ama çok sıcak nasıl silcem camları sabah erkenden silmem gerek
Çok severim benim yerime de yiyinYılın ilk bamyasını pişirmiş bulunmaktayım
Çok geçmiş olsun neyi var canımBanyo kaldı mola verdim
Bol bol camasir katlayacağım sonra yemek yaparım yavaş yavaş.
İş bırakmak istemiyorum yarına.
Eylül de hasta ama enerjisi iyi toparlar birkaç güne umarım okula gitmedi.
Geçmiş olsunBanyo kaldı mola verdim
Bol bol camasir katlayacağım sonra yemek yaparım yavaş yavaş.
İş bırakmak istemiyorum yarına.
Eylül de hasta ama enerjisi iyi toparlar birkaç güne umarım okula gitmedi.
Teşekkür ederim Bugün ıspanak elma suyu yaptım kendime sadece onu içtim yarın yicem bende yemeği bir günlük detoks yapayim dedimÇok severim benim yerime de yiyin
Afiyet olsun
Bende 2 ye kadar bişey yemedimTeşekkür ederim Bugün ıspanak elma suyu yaptım kendime sadece onu içtim yarın yicem bende yemeği bir günlük detoks yapayim dedim
Çok geçmiş olsun neyi var canım
Sagolun kızlar grip gibi oldu.Geçmiş olsun
Salgın var diyolar
Grip gibi mi
Afiyet olsun Yeşil elmayla çok güzel oldu tok tutuyo baya . Bende 1 ayda 2 buçuk kilo verdim az gibi ama spor yaptigim için kas almisimdir diye teselli ediyorum kendimiBende 2 ye kadar bişey yemedim
Sonra çorba ve makarna
Şimdi de kek yiyorum kahveyle
Tartı da neden inmiyorum diye hayıflanıyorum
Elma suyu ve ıspanak güzel oluyor mu
Maydanoz suyu deniyordum bir ara
Normal de çok severim maydanozu ama suyunu içemedim
Önemli olan güzel olan oAfiyet olsun Yeşil elmayla çok güzel oldu tok tutuyo baya . Bende 1 ayda 2 buçuk kilo verdim az gibi ama spor yaptigim için kas almisimdir diye teselli ediyorum kendimi
sporu daha çok yemek yiyebilmek için yapıyorumÖnemli olan güzel olan o
Spor ve yavaş yavaş kalıcı olarak vermek tebrik ediyorum
Ben squat yapıyorum sadece
O da pek işe yarıyor sayılmaz
Slm mia, çok yoğun ve hızlı geçiyor günler. Tatilde anca sakinler sanırım. Özledik seniSelam kızlar
Günler ne çabuk geçiyor anlamadım
Bizde gündem sürekli değişiyor
Umarım bayramdan sonra sakinliğe kavuşurum.
Mikan lise de mi İngilizce öğretmenisinSlm mia, çok yoğun ve hızlı geçiyor günler. Tatilde anca sakinler sanırım. Özledik seni
Ortaokul canım, nasıl oğluşun sınavı?Mikan lise de mi İngilizce öğretmenisin
Kötü geldi yaOrtaokul canım, nasıl oğluşun sınavı?