- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
sanada günaydın kolay gelsinGunaydin minimaltayfa.
Dün 5 poşet çöp attim evden.
Nereden nasil cıktı anlamadim 2gunluk çöptü.
1poset daha cıktı bile hemen.
Bugün tül yikama isine girisiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanada günaydın kolay gelsinGunaydin minimaltayfa.
Dün 5 poşet çöp attim evden.
Nereden nasil cıktı anlamadim 2gunluk çöptü.
1poset daha cıktı bile hemen.
Bugün tül yikama isine girisiyorum
Ben bitiririm sen başlarsın kanka.temizliği ben bitirdim sen başladın kanki
neredesin papatyaMerhaba Kızlar
Acayip gezmelerdeyim...dönüşte atmaya devam
süpersinizalmama işi iyi gidiyor
diyete başladım emzirdiğim için tam diyet değil ama kilolar gidecek
dün eve gidince bitecek şekilde çamaşır makinesini ayarlamıştım yaaaa kayınvalide eşime kızmış iptal ettirmiş benim hazırladığım kıyafetleri yıkatmış üstüne 1 makine daha çamışır yıkatmış veeeee hepsini ütülemiş
babam oğlumu parka götürmüş bu sayede bize yemek de yapmış
süt almıştım eve gidince onu pişirdim birazından puding yaptım. kalanı kayınvalide bugün yoğurt yapacak ben bu yoğurt işini beceremedim eşimle yemeği hazırladık yedik beraber topladık. tüm akşamı oğlumuzla oynayarak geçirdik. telefonu koridorda bırakma ve acil aranmalar dışında kullanmama kararımızın ilk günü güzel geçti. çocuk ta çoook mutlu oldu veee gece güzel uyudu
süpersiniz
Aynı durumdayımGünaydın minimaller
almamaya devam verdiğim sözü tutmaya çalışıyorum bakalım ihtiyaçta yok ama sezon sonu indirimler var amanın nasıl tutucaz kendimizi
İhtiyaç varsa indirimleri değerlendir bence benim kızında var bir iki ihtiyacı belki bir daha ki ay alırım ama şu an elzem değil şubat ayını almadan geçirmek istiyorum inşallah.Aynı durumdayım
Kızım tutturmuş kazaklarimdan sıkıldım yeni kazak alalım diye
Indirim varmış sana da çanta alalım diye
Kaliteli iki çantam var gri ve lacivert
Hergün çanta kullanmıyorum
Ne yapsam bilemedim
ohh ne güzelll1 pijama alt alttım
Ata ata bitcek duu bakalım.
Tüllere başladım o sıra evide supurdum.
Simdi de toz aldim.
Bulaşık mak.doldurdum.
Yemeğimde var.
Ayy yapcak iş kalmadi iyimi.
Napsam diye bakınıyorum resmen.
Şekerleme yaparim azıcık birazdan cok severim böyle öğlen uykularini.
hayırlı sabahlar merhaba Mia- bir ara gelip kaçtım ama yoğun bir telaşım vardı . halbu ki sevmiştim burayı sizlerle eşyanın yığınından gelmiş biri olarak konuşuyorum
evi taşıdık aman Allahım ne kadar çok eşyamız varmış dedim . Resmen yememiş içmemiş eşya kıyafet herşey almışız eve ne gerek var dedim yaa .... tabi senelerin birikimi de var ama gerek yok kardeşim! Afedersiniz geberdik taşırken eşyaları ...
Ve atmaya kıyamayan bir annem var benim inat mı inat atamıyorum resmen . Ama bende az değilmişim yani bütün paramı kıyafete yatırmışım koca bir dolap yetmiyor diyeceğim o ki ileriyi düşünerekten alışveriş yapın olurda birgün taşınırsanız arkanızdan sövmesinler :)
Selam kızlar bende bu gün dolabımi bosalttim 1 çuval kadar kıyafet çıktı bir kıza verdim giyebileceği şeylerdi yarın devam edicem artik kalabalıkliktan bunaldim kozmetik ürünlerime de aynısını uygulayacağım boş yere rafda durup hiç kullanmadigim ürünler var daha önce alıp boş yere rafı bekleyen bakalim yarın devam edicem