Kızlar atacak birşeyim kalmadı en azından Suan icin.. ve makyaj malzemesi aldım iki rimel bi ruj bi oje bi kapatıcı ..
aşırı ihtiyaç dışı alışveriş yapasım var sepette bekleyen ürünlerim
Aman gençsin omur beğenip başkasının üstünde görme ile mi geçsin
gencim
Kendime bakmıcam da ne yapcam falan düşünceleri ile alışveriş yapmamak icin zor tutuyorum kendimi :/ :)) atın beni gruptan :)
Bastan sona tüm sayfaları okuyacagım. Güzel etki edecegine inaniyorum. Kiyafetlerden 2 valiz dolusu ayiklamistim. Elden cikardim.. bi ara mutfaktan baya bisey cikardim. Ama hala cok sey var. Oyuncak cok fazla ve kiyamiyorumnedense aramda duygusal bi bag olustu kizimin oyuncaklarina karsi
Neyse once herseyi bi okuyum burada. Bu arada boşanmak gibi bir planim var önümüzdeki yil filan. Butun esyalardan bir anda kurtulacagim o zaman .
Gunaydinnn
Mia- Kanka bende almicam bir süre bisey.
Hatta caydanliklari geri yollicam.
Birinin biliyosun rengini sevmedim yanlış geldi.
Otekinede esim bakim dedi ben incelememiştim 2 yerinde derin çizik var darbe almış
Sanki bıçak ucuyla delinmeye çalışılmış çizimden ziyade derin ama ufak.
Dikkat edince belli oluyor.
Görünce sogudum.
Cumartesi geri yollicam.
Günaydın
Mia- 1 ay almama sözünü tutamam
Şubatta annemin doğumgünü var
Bugün görümcemin oğluna hediye alacağım
Kaynanam gidecek ona da hediyelik birşeyler bakmam lazım
Sezon sonu diye de kendime bot alabilirm
Ama size az yeme konusunda tam destek hep destek veririm:))
günaydın
dün almama serüvenimin ilk günü başarılıydı
diyet serüvenime bugün başlıyorum. sabah kilomu öğrenmek istedim ama baskülün pili bitmişcumartesi 71 kiloydum sizde hedef 55 olabilir bende hedef şimdilik 65
günümü planlama işine de bugün başlıyorum haydii hayırlısııı
Ben uzun suredir bu işle ilgileniyorum hanimlar....evimde gereksuz hic birsey kalmadi artik duvarda tablolar minik biblolar yok ..temizlik ya davtasinma oldukca kolay oluyo .benim acimdan..eve gelen misafirler ne guzel ferah bi evin var der hep..
Uzakdigu felsefesine gore ev esyalari insanin olumlu enerjisinin saga sola carpip geri donmesini engelleyip emiyormus ....gercektende oyle...
Kullanmadigim esyalari oyuncaklari kiyafetleri kizilayin kiyafet kutusuna atiyorum evimin hemen yaninda var. Eski kiyafetleriyse kumasi uygun olanlari toz bezi yapiyorum.uygun olmayanlari H&M magzasina doldurup goturuyuorum geri donusum icin ....paketine 5 lira veriyolar bu arada ...o da dolmus parasi oluyo ...
günaydın kızlar
akşam evi topladım
bulaşık makinesini kurdum, yıkandı yerleştirdim
çamaşır makinesini kurdum, yıkandı astım
evi süpürdüm
dizim vardı onu izledim
ütüler kaldı sabah 1 tane gömlek ütüleyebildim
sonra çöpleri atıp işe geldim
kızım geç uyudu erken uyandı, ben de 5 saat kadar uyumuşumdur herhalde
Sakincası yoksa soyler misiniz? Eşinizin burcu başak mı?
çadırınız çook güzelmişEki Görüntüle 2099578 Eki Görüntüle 2099579 Eki Görüntüle 2099580
Fotolar güzel çekilmese de benim salonum.
kızımın odası yapılınca eşyalarını odasına götürücem.
salıncağı depoya koyarız
en az 2 yıl bu koltuklarla idare etmem gerekli
mindeli oldugundan çok çabuk bozuluyor.
sürekli düzeltmek gerekiyor
Benim de oturma odası koltukları minderli çok kullanışsız özellikle çocuklar üzerine yassıltıp oturmayı çok seviyorlarEki Görüntüle 2099578 Eki Görüntüle 2099579 Eki Görüntüle 2099580
salıncağı depoya koyarız
KesinlikleGörerek almak en iyisi
bende jeanleri değiştiricem magazaya gidip
deneyerek alıcam.
Onun çadırını yirimmm.Eki Görüntüle 2099578 Eki Görüntüle 2099579 Eki Görüntüle 2099580
salıncağı depoya koyarız
Kanka açık renk koltuk alan tanidigim herkesin ben de dahil derdi bu.Sağolun kızlar.
bende eskiteyim süngerli ve koyu renk düşünüyorum.