N noraz Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2011 520 20 118 İstanbul 11 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi noraz #1 Ww Son düzenleme: 4 Ekim 2019
N noraz Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2011 520 20 118 İstanbul 16 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi noraz #2 kimse yok demekki kullanan. daha yeni bi marka ondan heralda... boynerlerde de gördüm.
sofistike YaVRu HaMSiM Kayıtlı Üye 15 Kasım 2007 2.258 4 683 39 Ankara 17 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi noraz #3 benimde model ve renkleri çok hoşuma gitti. fiyatlarıda uygun almayı düşünüyorumda kullanan biri olsada bi yorum yapsa
benimde model ve renkleri çok hoşuma gitti. fiyatlarıda uygun almayı düşünüyorumda kullanan biri olsada bi yorum yapsa
S Sel_bebek Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2011 701 0 66 Ankara 17 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi noraz #4 ben kullanıyorum cnm çok memnunum minimalden oldukça kaliteli bence tereddüt etmeden alabilirsiniz :)
ben kullanıyorum cnm çok memnunum minimalden oldukça kaliteli bence tereddüt etmeden alabilirsiniz :)
sofistike YaVRu HaMSiM Kayıtlı Üye 15 Kasım 2007 2.258 4 683 39 Ankara 17 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi noraz #5 Sel_bebek .!.: ben kullanıyorum cnm çok memnunum minimalden oldukça kaliteli bence tereddüt etmeden alabilirsiniz :) Genişletmek için tıkla... oh bee canım saol:))
Sel_bebek .!.: ben kullanıyorum cnm çok memnunum minimalden oldukça kaliteli bence tereddüt etmeden alabilirsiniz :) Genişletmek için tıkla... oh bee canım saol:))
S Sel_bebek Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2011 701 0 66 Ankara 17 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi noraz #6 netten bi kaç markanın almıştım nevresim takımını inanılmaz basit ucuz duruyolardı desenleri falan ama minimal öyle değil kaliteli gerçekten saten olmayanları bile çok kaliteli duruyor ve desenler birebir aynı cnm http://1.bp.blogspot.com/_MsC1LRsd5n8/TIP7dL3HLJI/AAAAAAAAAJ0/77YKIKJ-KFw/s320/minimal.jpg şundan kullanıyorum hatta :)
netten bi kaç markanın almıştım nevresim takımını inanılmaz basit ucuz duruyolardı desenleri falan ama minimal öyle değil kaliteli gerçekten saten olmayanları bile çok kaliteli duruyor ve desenler birebir aynı cnm http://1.bp.blogspot.com/_MsC1LRsd5n8/TIP7dL3HLJI/AAAAAAAAAJ0/77YKIKJ-KFw/s320/minimal.jpg şundan kullanıyorum hatta :)
sofistike YaVRu HaMSiM Kayıtlı Üye 15 Kasım 2007 2.258 4 683 39 Ankara 17 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi noraz #7 bi kaç yorum okudumda netten rengi soluyo felan yazmışlar tereddütte kaldım ama renk ve desenleri çok hoş yolladığın link açılmadı göremedim
bi kaç yorum okudumda netten rengi soluyo felan yazmışlar tereddütte kaldım ama renk ve desenleri çok hoş yolladığın link açılmadı göremedim
S Sel_bebek Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2011 701 0 66 Ankara 17 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi noraz #8 ben daha sorun yaşamadım cnm bundan canım solma olmadı ama bilemiyorum
sofistike YaVRu HaMSiM Kayıtlı Üye 15 Kasım 2007 2.258 4 683 39 Ankara 17 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi noraz #9 çok güzelmiş bunu görmemiştim :) alıcam bende artık solarsa solsun napim
N noraz Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2011 520 20 118 İstanbul 19 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi noraz #10 Sel_bebek .!.: ben daha sorun yaşamadım cnm bundan canım solma olmadı ama bilemiyorum Genişletmek için tıkla... ay çok güzelmiş yaaa bayıldım desenine. zevklerimiz benziyomuş madem memnunsun ben de alayım o zaman bi daha indirimle gelir heralde nete. çok sağol canım!
Sel_bebek .!.: ben daha sorun yaşamadım cnm bundan canım solma olmadı ama bilemiyorum Genişletmek için tıkla... ay çok güzelmiş yaaa bayıldım desenine. zevklerimiz benziyomuş madem memnunsun ben de alayım o zaman bi daha indirimle gelir heralde nete. çok sağol canım!
S Sel_bebek Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2011 701 0 66 Ankara 19 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi noraz #11 noraz .!.: ay çok güzelmiş yaaa bayıldım desenine. zevklerimiz benziyomuş madem memnunsun ben de alayım o zaman bi daha indirimle gelir heralde nete. çok sağol canım! Genişletmek için tıkla... önemli değil cnm desen açısından minimal gerçekten çok güzel klasik nevresimlerden uzak :) bende netten almıştım ama sahibinden.com dan almıştım istersen ordanda alabilirsin cnm hemen hemen aynı fiyatta oluyor limangoyla fln
noraz .!.: ay çok güzelmiş yaaa bayıldım desenine. zevklerimiz benziyomuş madem memnunsun ben de alayım o zaman bi daha indirimle gelir heralde nete. çok sağol canım! Genişletmek için tıkla... önemli değil cnm desen açısından minimal gerçekten çok güzel klasik nevresimlerden uzak :) bende netten almıştım ama sahibinden.com dan almıştım istersen ordanda alabilirsin cnm hemen hemen aynı fiyatta oluyor limangoyla fln