Kına Gecesi Minik'in kına gecesi hazırlıkları

minikcicek

Aşkısının Minik Papatyası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.436
18
68
Zonguldak
Son düzenleme:
canm benım topıgını gormemıstım cok guzel hepsı :)allah mutlu etsın tekrar safak arkadaslıgı yaptık beraber gunlerı saydık bak bıtıyo ınsallah cok mutlu oluruz:)

canm benım topıgını gormemıstım cok guzel hepsı :)allah mutlu etsın tekrar safak arkadaslıgı yaptık beraber gunlerı saydık bak bıtıyo ınsallah cok mutlu oluruz:)

Evet canım :) çok güzel ve çok zevkli sizinle birlikte olmak :) İnşallah bebek şafaklarımızı da sayarız :)

Harikaa cnmm hazırlıklarla sona yaklaşıyorsunnn, kınada bolbol ağlaa dökk içiniiii cnm allah mutluluğunu daim etsinnnn

kına mazemelerin çok güzel çook mutlu ol inşallah darısı benim başıma inşallah :123:

hayırlı olsun.. hepsi çok güzel..
benim de kına hazırlıklarına başlamam gerek. 27 veya 28 ekimde.. off yaa ne stresli işler ve zaman su gibi akıyor..

kolay gelsin:)

Yapmak istemediğimden midir nedir, kına gecesiyle ilgili tek bir hazırlığım bile yok
Sen yine her şeyi tamamlamışsın :)
Maşallah canım, hayırlı olsun :)

hayırlı olsun.. hepsi çok güzel..
benim de kına hazırlıklarına başlamam gerek. 27 veya 28 ekimde.. off yaa ne stresli işler ve zaman su gibi akıyor..

kolay gelsin:)

Teşekkürler canım :) Halledersin sıkıntı yapma, 1-2 saat içinde alınıp bitiyor :)

Yapmak istemediğimden midir nedir, kına gecesiyle ilgili tek bir hazırlığım bile yok
Sen yine her şeyi tamamlamışsın :)
Maşallah canım, hayırlı olsun :)

Teşekkürler Almilacım :) Neden yapmak istemiyorsun ?

Senin tercihin tabii ama bence yapmalısın :) yap da pişman ol bence

Teşekkürler Almilacım :) Neden yapmak istemiyorsun ?

Senin tercihin tabii ama bence yapmalısın :) yap da pişman ol bence

Kayımvalidemler bana ulaşamamış eşimi :) aramışlar akşama kına gecesini konuşalım diye :)

Ah şu mahalle baskısı :))

Kayımvalidemler bana ulaşamamış eşimi :) aramışlar akşama kına gecesini konuşalım diye :)

Ah şu mahalle baskısı :))

Bence de yapmalısın :)) ( bende forum baskısı yapayım )

canım inan yapmak istemeyen kuzenime biz zorla yaptırdık :)) şimdi de iyi ki yapmışım diyor. o anın bir büyüsü bir tılsımı olduğuna inanıyorum ben. Bence tatmalısın..

cok guzelmis herseyin, tel kirma kina duvagina bayildim. Tel kirma urunleri cok pahali diye duydum boyle bir duvak veya canta ne kadar mesela ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…