Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları minik prensesimizin beşiği ve son cicileri..

bebisim09

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
1.280
11
683
Kuşadası
minik meleğime aldığım son cicileri sizlerle paylaşmak istedim bunlar sadece bazıları foto çekmekten değilde çektikten sonra cicileri tekrar katlayıp kaldırmak zor geliyor ara ara eklicem yine inşallah meleklerimize giydirmekte naip olsun

aman Allahim bunlar ne kadar seker seyler böyle,annesi hepsi birbirinden güzeller, güzel günlerde saglikli bi sekilde kullansin ins bebegin herbirini

sekerimmmmmmm ne cici seyler kiz bunlar bayildim tek kelimeyle harikalar tatlim :))

Tatlım çok şeker kızının cicileri maşallah allah güle güle giydirmeyi nasip etsin

allahım bizede göstersin inşallah bugünleri sağlıkla,

ay bi cinsiyetini öğrensem hemen alış verişe başlıcam zor bekliyorum,offff zaman geçmiyor biz daha 12 haftalığız sanki bo 30lu haftalar hiç gelmeyecek gibi geliyorrr

allah sağlıkla giydirmeyide nasip etsin canım

rabbim güle güle giydirmek nasip etsin..hepsi birbirinden güzel canım...

Allah sağ salim bebeğinin üzerinde görmeyi de nasip etsin inşallah cicilerini, beşiğinde de güle güle uyusun.

hepsi çok güzel,ama onları yıkayıp ütülemek dahada güzel,kimbilir giydirmek nasıl bir zevktirhihoyyyt
allah hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:

allah giydirmek nasip etsin; İnşallah sağlıklı sıhatli çok güzeller hepsi ,çok ufak şeyler alma canım çok çabuk büyüyorlar beşiğine bayıldım

çok teşekkür ederim kızlar beğendiğinize çok sevindim..
daha bir sürü var ama bunları bile çekene kadar öldüm :)))
allah bebek isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin
şu an herşey o kadar heyecan veriyoki bakmak, almak, yıkamak, ütülemek, yerleştirmek kimbilir giydirip gezdirmesi nasıldır allahım o günleri göstersin hepimize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…