• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minik prensesim zeynep ceylin'ime kavuştum

h.mine

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
1.052
7
681
merhabalar arkadaşlar uzun zamandan beri yazamıyordum bilenler verdır aranızda benim kızımım biraz erken gelecek gibiydi öylede yaptı sizlere dogum hikayemi anlatayım 28 ekim günü doktora gittim 36+4 günlüktük doktorum nstye bagladı nstde sancılarım çıktı fakat ben hissetmiyordum daha sonra çatı muaynesi yaptı açılmam yokmuş ama rahim yumuşamıi bir dahaki konturolün 10 gün sonra ama bebek beklemiycek gibi sancıların başlarsa bekleme hemen gel dedi 2 gün sonra ayın 30'undasabah yataktan kalkınca akıntı gibi bişey geldi gün boyu devam etti ögleden sonra doktorumu aradım gel kontrol edelim dedi gittim meger gelen suyummuş ve 3 santim açılmam olmuş hemem yatış verdi sabaha karşı sancıların gelir gelmezse suni sancı veririz dedi gece iyice sancılarım geldi ve 31 ekim sabaha karşı 4'ü çeyrek geçe kızımı kucagıma aldım daha sonra malesef 3 günlükken 3 gün sarılık yüzünden hastanede yattık yeni yeni toparlanabiliyoruz o yüzden sizlere yazma fırsatım olmadı şimdi çok şükür evimizde ve iyiyiz hepiniz kendinize ve bebklerinize iyi bakına.s

Tebrik ederin a.s.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
sarılık oldu demişsin ama çok şükür atlatmışsınız :nazar:
Rabbim hepsini korusun :1hug:

Allah anali babali sağlik ve huzurlas büyütmeyi nasip etsin...
Allah kötü gününü göstermesin

allahım saglıklı günlerde büyümek nasip etsin ne güzel ya millet dogurup dogurup geliyo maşallah.ben sanki hiç doguramicakmısım gibi geliyo

tebrikler
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun
darısı bizim başımıza

tebrik ederim canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün:ecrin_bebek: darısı başımıza:Saruboceq:

Allah bagislasin canim.........Allah anali babali büyütsün canim sanada gecmis olsun.......

Allah analı babalı büyütsün
sağlıklı mutlu hayırlı uzuuun ömürler versin inşallah

kız çocukları daha erkenci oluyormuşşş
öyle diyorlar
sağlıkla gelmiş yaaa erkeni önemli değil
allah analı babalı büyütsün inşallah:nazar:

Back