- Konu Sahibi GozDeErtas
-
Ben yeni uye oldum ama yazayim dedim 2 ay once anne oldum guzeller guzeli bir kizim oldu paylasmak istedim simdi guluyor aguluyor bileAllah kim istiyorsa rabbim ona evlat versin ve bir cirpida kurtarsin cooooook guzel bir duygu..l
Ben yeni uye oldum ama yazayim dedim 2 ay once anne oldum guzeller guzeli bir kizim oldu paylasmak istedim simdi guluyor aguluyor bileAllah kim istiyorsa rabbim ona evlat versin ve bir cirpida kurtarsin cooooook guzel bir duygu..l
çok tatlı bu kızlar benimde 6 aylık kızım var
benimde 34+6 erken doğumla gelen ve suanda 2.5 aylık bir kızım var adaşlar ALLAH analı babalı buyutmeyı nasip etsın canm
benimde 34+6 erken doğumla gelen ve suanda 2.5 aylık bir kızım var adaşlar ALLAH analı babalı buyutmeyı nasip etsın canm
çok tatlı bu kızlar benimde 6 aylık kızım var
allah analı babalı büyütsün.
amiiinnnn.. hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün kucağına bağışlasın :) hayırlı bi evlat olsun inşallah :) darısı benim başıma inşallah
insallah sanada versin allahim tanissaydik dogumda adini soylerdim
amin canım. Bende yeni üyeyim sen gibi tam olarak kullanmaya yeni başladım. Ama siz gibi sıcak insanlarla tanışabildiğim için mutluyum çünkü çok arkadaşım yok benim :)
İyi yaptin bnde burda arkadasliklar yeni yeni basladim hem hosbes sohbet hemde biseyler ogrenip pylasiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?