• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik prenses Mira`m <3

GozDeErtas

Allahın Hediyesisin Bana.
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
428
44
18
34
İzmir
Ben yeni uye oldum ama yazayim dedim 2 ay once anne oldum guzeller guzeli bir kizim oldu paylasmak istedim simdi guluyor aguluyor bile :-) Allah kim istiyorsa rabbim ona evlat versin ve bir cirpida kurtarsin cooooook guzel bir duygu..l

Ben yeni uye oldum ama yazayim dedim 2 ay once anne oldum guzeller guzeli bir kizim oldu paylasmak istedim simdi guluyor aguluyor bile :-) Allah kim istiyorsa rabbim ona evlat versin ve bir cirpida kurtarsin cooooook guzel bir duygu..l

çok tatlı bu kızlar benimde 6 aylık kızım var

kocamaaaaan yürekten bir Amin
:nazar:

benimde 34+6 erken doğumla gelen ve suanda 2.5 aylık bir kızım var adaşlar ALLAH analı babalı buyutmeyı nasip etsın canm

allah analı babalı büyütsün.

allah analı babalı büyütsün bebeğini sağlıkla büyüsün. sanırım küveze girmemiş. eğer öyleyse şanslısınız.
benimde 34+6 erken doğumla gelen ve suanda 2.5 aylık bir kızım var adaşlar ALLAH analı babalı buyutmeyı nasip etsın canm

amiiinnnn.. hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün kucağına bağışlasın :) hayırlı bi evlat olsun inşallah :) darısı benim başıma inşallah :D

amin canım. Bende yeni üyeyim sen gibi tam olarak kullanmaya yeni başladım. Ama siz gibi sıcak insanlarla tanışabildiğim için mutluyum çünkü çok arkadaşım yok benim :)

İyi yaptin bnde burda arkadasliklar yeni yeni basladim hem hosbes sohbet hemde biseyler ogrenip pylasiyosun :16:

Back