• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minik oglum corap fetisisti mi:(((((

sanmıyorum ...takıntılı olabilmesi için yaşamışlığı ve saplantı edebileceği şeyi algılayıp kavrayabilmesi için henüz çook erken ..
sadece keşifde:) merakta:)
muhtemelen onun ilgisini çekmiş olmalı, çorabın yapısı,dantel gözüne hoş ,farklı ve ilgi çekici gelmiş olmalı...

bu arada kız arkadaşına ,''sen annemle otur ,sana kido cips alacağım '' tarzı yaklaşımı aslında 3 yaşındaki bir çocuktan beklenemeyecek kadar üstlerde bir söylem...
bu yaşta bile kendini birine-sevdiğine karşı sorumlu kılabiliyor aklınca...
yani diyeceğim şimdiki çocuklar harika,aziz nesin 'in dediği gibi...
bizler onların yaşlarında o çorapları alıp kolumuza yada kafamıza geçirmeyi akıl edebildik,ama şimdiki çocukların uçsuz bucaksız bir merakı ,keşfi, hayal gücü ve yaratıcılığı var...
onların bacaklarınızda görüp ,okşuyor olmasının nedeni ise muhtemelen,yine çoraba karşı olan keşfi ve yapısını beğenmesidir...
diğer durumun bu yaşlarda belirgin bir hal alması bence imkansız...
bence böyle bir fantazisi yok ...:1:

sanmıyorum ...takıntılı olabilmesi için yaşamışlığı ve saplantı edebileceği şeyi algılayıp kavrayabilmesi için henüz çook erken ..
sadece keşifde:) merakta:)
muhtemelen onun ilgisini çekmiş olmalı, çorabın yapısı,dantel gözüne hoş ,farklı ve ilgi çekici gelmiş olmalı...

bu arada kız arkadaşına ,''sen annemle otur ,sana kido cips alacağım '' tarzı yaklaşımı aslında 3 yaşındaki bir çocuktan beklenemeyecek kadar üstlerde bir söylem...
bu yaşta bile kendini birine-sevdiğine karşı sorumlu kılabiliyor aklınca...
yani diyeceğim şimdiki çocuklar harika,aziz nesin 'in dediği gibi...
bizler onların yaşlarında o çorapları alıp kolumuza yada kafamıza geçirmeyi akıl edebildik,ama şimdiki çocukların uçsuz bucaksız bir merakı ,keşfi, hayal gücü ve yaratıcılığı var...
onların bacaklarınızda görüp ,okşuyor olmasının nedeni ise muhtemelen,yine çoraba karşı olan keşfi ve yapısını beğenmesidir...
diğer durumun bu yaşlarda belirgin bir hal alması bence imkansız...
bence böyle bir fantazisi yok ...:1:

cnm cok saol cok guzel yazmissin.. ellerine saglik..

canim benim bu zamane cocuklarinda ne varsa var zaten... seninkide ayri alemmis:))
doktoru guzel laf soylemis dokunsal istegini doyuruyormus demek ki bizimkide oyle... yada gercekten puruzsuz hos bir dokusu oldugu icin rahatliyordur... kucukken bende hep kurklu giyecekleri oksarmisim.. simdi annecim soyledi.. bende kurk fetisisti degilim yaaa...kaydirigubbakcemile3 ama nerde pelus tarzi bisi gorsem yumusak hala bayilirim dokunmak isterim.. ama bir pedagoga goturcem bunu kulak ardi etmeyecegim... sebebini ve nasil davranmam gerektigini ogrenmek zorundayim...

bende kadife ye ellemeyi çok severdim küçükken halada görürsem okşarım bayanssulusmileçok büyütülecek sorun değil canım benim ama dediğin gibi doktora götür ve bu hareketi tekrarladığında çocuğuna nasıl yaklaşabileceğini öğrenmiş olursun seninki gelin bile bulmuş hadi hayırlısı bir kido cipsle kandırdınız kızı demek sizi gidi sizi

bebeklik askiydi yillar ilerleyince asklarida kendileriyle birlikte buyudu:))) simdilik bu istekler kizimizada oglumuzada yetiyor.. buyuyunce gelinimin pirlantasinida alirim, her istediginide..:)))) ah yeter ki sapasaglam buyusunler hayirlsiyla..

evet canım büyüsünler hayırlısı ile damat oldukları günüde görelim bu günleride torunlarımıza anlatalım yıllar sonra :))

uzun bir zaman olmuş konuya ama yinede yazmak istedim bir sonuç aldınız mı?son durumunu merak ettim küçük beyimizin.benim bir erkek arkadaşımın böyle bir durumu vardı açıkça söylemek gerekirse çok sıkıntı çekiyordu nasıl olduğu konusunda bir bilgisi yokmuş tedavisi olmadığını söylemişti bana.farklı bir durum.eğer bu şekilde devam ederse sıkıntı yaşaması muhtemel.geçiştirmek doğru olmaz sanırım.

Back