Bence cocugunuzun ruhsal gelisimi acisindan bir pedegog yardimi almakta fayda var. Ben dahil diger arkadaslarin da meslegine bakinca uzman olmadigimizi goruyorum (Hos belki anne olan vardir ben henuz anne degilim). Ama yine de bir uzman fikri derim. Belki onemsiz bir davranis bicimidir ama ya siz cok dikkatli bir anne oldugunuz icin bu detayi atlamayip, cocugunuzun gelecegi icin onemli bir durumun farkina vardiysaniz? Bilemiyoruz tabi hangisi, bence yardim alin. Sevgiler.
tsk ederim haklisiniz gozardi etmemeliyim.. belki onemsiz belkide bu onun icin cok onemli.. bir doktora danismaliyim..
Rica ederim, sonucu da paylasirsaniz cok mutlu olurum. Minik oglusunuzu kucakliyorum:))
üfff ilerde kesin coşkun olur bu çocuk. hemen haydar dümene götürünaklinialirimsmile
-tövbe estağfurullah-
3 yaşındaki çocuk 5 duyu organını aktif kullanır ve herşeyi öğrenmek ister. kadın çorabının dokusu da kaygan kaygan hoşuna gitmiştir. çocuk o bacakların yukarısında ilerde peşinde koşacağı bir şey olduğundan habersiz bacım, rahat olun :ecrin_bebek:
cnm neler dusunuyosun öle allah aşkına erkek gibi erkek işte çorabın dokusunu falan beğenmıyo bence bence onun beğendiği şey kadınların bacakları:))) artı eğer düşündüğün gbi olsaydı etek elbise veya toka sac gibi şeylerden hoşlanırdı ... hıc canını sıkma böle bi düşünceyıde kafandan cıkart ..
Daha küçük,birşey olmaz dokusunu beğenmiştir falan feşbikan deyip geçiştirmek,belkide bir çocuğun hayatını etkileyebilecek birşeyi "yok yere" ve " bomboş bir sebeple" baştan savmak olur. kötükedihüso
Ayrıca daha "Anne,Baba" demeye daha yeni yeni başlayan,etrafı yeni yeni algılayıp idrak eden bir çocuğun kadın çoraplarını beğenmesine nasıl "Erkek gibi Erkek" yorumu yapılabilirki? :bbo: öyle şeyler ergenlikte bilemedin 9-10 yaşında başlar,bu ne ola ki?...
Çorapları beğeniyor olması elbette fetişist olduğunu göstermez,ancak yavrunuzu bir pedagoga göstermede büyük fayda görüyorum,elbette karar sizin. :1rolleyes:
Böyle dikkatli bir anne olduğunuz ve bundan rahatsızlık duyup araştırdığınız için sizi ayrıca kutlarım. :1closedeyes:
O yaşta bir çocuğun kadın erkek çorabı ayrımı olamaz yani o çorap dokusunda babasınında bir çorabı olsa ona da hayranlık duyacaktır. Düşündüğünüz biçimde kesinlikle değildir ki bir çok çocuk bilirim ben kız erkek ince çoraplı kadınların bacakları ile oynamaya bayılan kardeşime arkadaşlarım çapkın adını koymuşlardı bu sebeple kızlar geldiğinde bacaklarından ayırmıyordu elini şimdi 18 yaşında filinta gibi delikanlı oldu dert etme canım :)
ay arkadaşım benim burdaymış senin afacan çoraplara takmış demek benimkide popo elliyo buna ne demeliyiz acaba pazarda orda burda kadınların kalçalarına vuruyo ama bana yapmıyo evde özür dilemekten bıktım insanlardan artık
senin paşana gelince kesinlikle dokusu hoşuna gidiyordur aksi olacağını düşünmüyorum benimki bazen tırtıklı yerlere sürtüyo ellerini kapının camına falan okşuyo ama saatlerce bende sordum özel eğitime gidiyoruzya ordaki öğretmene dokunsal isteğini doyurmaya çalışıyo demişti bana öyle yapınca dikkatini başka yöne çekmek gerekiyomuş eline bir oyuncak vs vericekmişsin canım takma kafana ama için rahat olsun yindede bir pedogaga götür güzel arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?