Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

Canım başın sağolsun, ne desek yüreciğin yine sızlar biliyorum, evlat sahibi değilim ama biri 10 aylık biri 6 aylık iki tatı yeğenim var, düşünmesi bile bana acı veriyor, Allah sabır versin....

Allah sabır versin,meleklerinden biri o şimdi.
Evlat acısı yaşatmasın kimseye Allahım.
Bu dünyaya ve size yeni güzel bir bebek olarak dönsün inşaallah.

tülaycığım.inan ki yazını okuduğum günden beri aklımdan çıkmadın .benim oğlumda efe istersen beni yanlış anlamazsan oğlumun kk annesi olabilirsin .gurur duyarım.biliyorum ki evladının yerini asla tutmaz tanımadığın bilmediğin bir insanın evladı .allahım sana tekrar bir evlat nasip eder inşallah en kısa zamanda..sakın kendini salma allahım sabır versin sana ve eşine .lütfen sakın beni yanlış anlama tatlım .kendine iyi bak

arkadaşım ALLAH SANA SABIRLARIN EN BÜYÜĞÜNÜ VERSİN BAŞIN SAĞ OLSUN ALLAH SANA TEKRAR ANNE OLMAYI NASİP EDER İNŞALLAH

çok fena oldum hele gene resmini görünce senağlama içim kötü oldu birden allahım bundan daha büyük acı olamaz herhalde ((((((( allah kimseye evlat acısını göstermesin.sanki benim oğlum ölmüş gibi üzüldüm(((((((

her ölüm erken ölüm
geride kalan hergün ölür der cemal süreyya .ama bu ölüm gerçekten erken ölüm.allah sabır versin

2 ay önce babamı kaybetmiştim. Hayatta en sevdiğim insan olduğu için bundan büyük acı olamaz diye düşünüyordum, ama önemli birşeyi unutmuşum. Evlat acısını...
Seni ne kadar alamaya çalışsak da anlayamayız. Ama en azından şunu biliyorsun: Efe bir melek ve eminim çok mutlu.
Allah sabır versin.

Kızlar hepinize sabır dilekleriniz için teşekkür ederim vaktim oldukça mesajlarınızı cevaplamaya çalışıçağım ama söylemek istediğim bişiler var ;
Bazılarınız yeni anne olmuş bazılarınız bebek bekliyor böyle bi topik açarak çoğunuzu üzdüm , belki ağlattım ama inanın bana sizin gibi içten sabır dileyen arkadaşlarım oldukça sabrım daha bi artıyor , Allah dayanma gücümü arttırıyor sizleri üzmek değildi amacım helal edin hakkınızı Allah hepinizden razı olsun
Meleğim Efe'm de çok mutludur eminim mekanın da , sizin gibi onun için üzülen dua eden bir sürü kk teyzesi olduğu için
Bizim için böylesine içten dua eden arkadaşlarım olduğu için mutluyum ve inanıyorumki Rabbim dualarınızı kabul eder ve yeni bebişlerle tekrar aranızda olurum
Hepinizden Allah razı olsun sevdiklerinizle uzun sağlıklı ömürler diliyorum hepinize , iyiki varsınızzzz

inanki aklımdan hic cıkmadın aynı seyleri bende yasadım yıllar önce cok zor allah sabır versin benim bebeyimin arkasından iki kızım daha oldu darısıda sana allah sana saglıklı sıhhatli yaslandıgında bile yanında olacak hayırlı evlatlar verir insallah

Canım inan ki ne yazacağımı tam olarak kestiremiyorum.Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir yerdeyim.Bnm gibi bir çoğumuz mutlu bir hbr beklerken,bebişimiz olsun diye yol gözlerken...Bunun üstüne her ay sonu negatif sonuç alınca ağlıyoruz eminim.En azından ben böyleyim.Elimde olan birşey değil.Şimdi düşünüyorum da biz daha olmayan bebeğimize dayanamıyoruz,doğduktan sonra kaybetmek çok kötü olsa gerek....Elbette bunu senin kdr iyi anlayamayız ama acını paylaşmak istiyoruz ve paylaşıyoruz.İnşallah yeni bir bebeğin olur sağlıkla alırsın kucağına.Daha ne diyeceğimi bilmiyorum ama senin için dua edeceğimden emin ol istiyorum.Dualarda buluşalım inşallahsenağlama

söylenecek söz bulamadım
Allah sabırlar versin sana
melek oğlun şimdi cennetten bakıyor bizlere
ne diyeceğimi şaşırdım ama Allahın takdiri hepimizin gideceği yer orası

çok üzüldüm,tüylerim diken diken oldu.allah sana sabır versin.ama meleğin hep yanında olucak bence,ne diyeceğimi bilemiyorum.acıyı veren allah dayanma gücünü de verecek...

Allah kuvvet versin..Dediğin gibi o melek şimdi, gitti ama tertemiz.

Canım ya ne diyeceğimi bilemiyorum,söz bitiği yer derler ya işte öyle.Ne söyleyeceğimi bilemiyorum.kelimelerin yetersiz kaldığı yer derler ya işte tam öyle.Tek söyleyebileceğim Allah sabrını artırsın ,onu unutracak başka acı vermesin.Melek Efeyede allahtan rahmet diliyorum canım.senağlamaa.s.

ben sizin yazdığınızı okuduğumda çok ağladım.
şu an sizi görünce yine ağlıyorum.
moral bozuyorum böyle yaparak ama ne yapayım
çok etkilendim kendi çocuğumu kaybetmiş gibi olmuştum yazınızı okuduğumda.
nitekim sizden yaklaşık 1 ay sonra da ben bebeğimi karnımda kaybettim.
Rabbim sabırlar versin size.
o sizi Kabir de bekliyor,şefaat etmek için.
çok şey demek istiyorum ama boğazım düğümlendi.

Rabbim sabir ve dayanma gücü versin kardesim:çok üzgünüm:

Offff hicbirsey teselli vermez sana ama ne olursa olsun hayat senin icin yine acida olsa devam ediyor umarim gün gelir acin hafifler cünkü unutman mümkün degil....

Tekrar basin sagolsun cok üzgünüm gercekten:çok üzgünüm:

canımm
gercekten cok uzuldum allah sabrını versın bende ıkı dusuk yasadım yuzlerını bıle gormedıgım meleklerım ıcımı cok yaktı senınkı daha bı zor mevlam hayırlısını versın ne dıyeyımm allah yardımcın olsun canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…