Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

arkadaşım bu mesajı görünce çok duygulandım başınız sağolsun allah sabırlar versin

canım bebeğının rahatsızlıgı neydı bılmıyorum ama cok cok basın saolsun.
allah sabırlar versın canım... baska dıcek bısey bulamıyorumm
canabı mevlam kımseye boyle bır acı yasatmasın.

başınız sağolsun..Allah dayanma gücü ve sabır versin..çok üzgünüm..:a015:

arkadaşlar küçük melek için hepimiz bir kere fatiha okuyalım mı??

CANIM BAŞINSAĞOLSUN :çok üzgünüm:
NE DESEK BOŞ
SENIN İÇİN DİLEĞİM BU MUBAREK GUNLERDE ALLAH SENI TEKRAR EVLAT SAHIBI ETSİN :çok üzgünüm:

Başin Sağ Olsun Hayatim,şu An Nasil Duygulandim Anlatamam. Bebeğinin Resmine Baktiğim An.içimden Birşey Koptu.göz Yaşlarimi Tutamiyorum.benimde 16 Aylik Bir Oğlum Var Ondanmidir Neden.sebep Nedir Bilmiyorum Ama Allah Sonsuz Sabir Versin

Ne söylersem söyleyeyim, biliyorum ki senin ana yüregindeki o atesi hicbir sey hafifletmiyecek. Inan su an soktayim ve cok üzgünüm. Allah sabir versin sana..:a015:

Basiniz sag olsun,
allah sabirlar versin canim benim.
Seni üzmek istemem ama neydi rahatsizligi???

Canim ne yazacagimi bilemedim biran parmaklarim kitlendi, Allah sabir versin, cok uzucu bir durum, teselli edecek kelime bulamiyorum cok uzuldum

diyecek hiç bir söz yok sadece resmini görünce içime bi ateş düştü onu söylemek istedim
allah hiç kimseyi evlat acısıyla sınamasın((((((((((((((((

Allah sabır versin arkadaşım. Sözün bittiği yer burası olmalı...

Allah kimseye böyle acı yaşatmasın günler hatta aylar geçti , 2 ay oldu , kokusu burnumda sesi hala kulaklarımda kötüyüm , alışamadım özlüyorum.......

Allah ım sabırlar versin. Allah ım kimseye böyle acı yasatmasın canım benim toplamaya calıs kendini desek de olmaz biliyorum ama....:a015: Arkadaslar sebep neydi ilen varsa?

ayyy cnm bir an yazıyı görünce içim titredi birde yavrunun resmini görünce tutamadım kendimi
cnmmmm Rabbim sana sabırların en büyüğünü versin ,başka ne denir bilemiyorum inan tutuldum kaldım

senağlamasenağlama
Tülay gül yüzlü cennet kokulu oğlunun yüzünü görünce içim bir tuhaf oldu,burnumun direği sızladı,Efe artık cennetin baş köşesinde bir melek, sana sabır diliyorum,en büyük acı bu:çok üzgünüm:
Mahfettin beni inan,anne olduğumuzda en büyük heyecanı sevinci yaşıyoruz ama böyle kaybedincesenağlama

Allahım sabır versin sana kardeşim

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaallah kimseye böyle bi acı tattırmasın evlat acısı ve anne ve baba kardeş acısı göstermesin kocamda dahil allah kimsenin acısını göstermesin senağlamasenağlama:çok üzgünüm:

Canım allah sabırlar versin çok zor ama kendini şöyle sakinleştir; o bir melek ve ahirette seni o karşılayacak senin şefaatçin olacak.Ben de 15 yıl önce kardeşimi kaybettim.Çok zor çok ağır bi yük ama katlanmak zorundayız.Rabbimin hediyeleri onlar.

Allah rahmet eğlesin canım. İnsanın en sevdiği varlığını kaybetmesi çok acı.Allah sabır versin. Efecik bir melek oldu ve her zaman senin yanında olacak.Çok üzgünüm senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…