Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

canımmmmmmmm....

bu mübarek gunde en buyuk dua'm allahım tez zamanda senı evlat sahibi yapsın... evlatların en hayırlısını versin..

seni çokkk seviyorum...

benim annem 3 yasinda bir kizini kaybetmisti.. ben bilmem evlad acisi nasil olur diye.. Allah düsmanimin basina vermesin..

Allahdan sabir diliyorum sana..

Cennetlik oldu ve cennet kapisinin önünde annesini bekleyecek..

Allah sevdigi kullarini yanina alirmis..

Allah gani gani rahmet eylesin.. topragi bol mekani cennet olsun..

amin..

bu yazı için sana ayrıca teşekkür etmek istedim arkadaşım.bu durumu yaşamış anneler için o kadar anlamlı ki bu ..bunu yaşamış biri olarak ta çok etkilendim.. evladını kaybetmiş bir annenin yürek yangını öyle güzel ifade edilmiş kii....

Tülay'cım canım başın sağolsun,çok derinden üzüldüm inan,allah sana çok sabırlar versin inşallah,melek olmuş gitmiş canım benim,offf ne diyim başka, boğazım düğüm düğüm oldu,yanında olup sana sarılmak isterdim...

basin sagolsun canim...diyecek kelime bulamiyorum cok kotu oldum..senağlamasenağlamasenağlama

ACINI ANLIYORUM DEMENiN SANA FAYDASI VARMI
ACINI ANLAYABİLİRMİYİM BiLMİYORUM AMA,
İNANKİ ARKADAŞIM TAHMİN EDEBİLİYORUM.
ALLAH SANA SABIR VERSiN, BUNU UNUTTURACAK KADAR DA ACI VERMESİN.
DiLERİM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.

ben çok sonra öğrendim güzelim:çok üzgünüm: Allah sabırlar versin eminim çok zor günler geçiriyorsundur insanın dili tutulur ya bende öyle ne azıcağımı bilemiyorum Allah rahmet eylesin seninde yardımcın olsun:a015:

Telafisi,tesellisi olmayan bir durum Başın saolsun.Hiç bir şeyle karşılaştırılamayacak bir kayıp bu. Cennetin kapısında "annem olmadan girmem" diyen bir meleğin var artık.Belki de senin kurtuluş vesikan olacak..Allah sabrını artırsın. sana en az Efe kadar sevimli bir çok evlat nasip etsin.Ben yeni gördüm başlığı ve yüreğim sızladı inan. böyle bir şeyi ağıza almak bile çok zordur eminim.Ama şükür ki ahiret var. ebedi ayrılık söz konusu değil. sadece bu dünya hayatı geçene kadar az sabır..

kelimelerin kifayetsiz kaldığı tek gerçek ölüm :çok üzgünüm:
allah sabır versin..en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin inş

Ben bu sitede yeniyim.Bu başlığı görünce çok üzüldüm.Böyle bir durumda insan ne söyleyebilir ki....Allah size sabır versin.Acınızı tahmin bile edemiyorum....İnşallah en kısa zamanda yeniden anne olursunuz..Bebeğinizi hiçbirzaman unutmazsnız ama en azından biraz teselli bulursunuz belki.....

senağlamasenağlamasenağlama
İŞTEYİM AMA TUTAMADIM KENDİMİİ ..........
CANIM BİŞEY SÖYLEMEK İSTEMİYOR.. ANNE OLMAKK DEĞİŞİK BİRŞEYY BENDE YENİ YENİ ÖĞRENİYORUMM.. EFENİN SORUNU NEYDİ BİLMİYORUMM ... YENİ GÖRDÜMM ...... ÇOK ÜZGÜNÜMMMMM ALLAHIMM SANA YENİDEN ANNE OLMA DUYGUSUNU YAŞATSIN UZUN UZUN ÖMÜRLÜ EFELERİNN OLSUNN CANIMM..

BAŞIN SAĞOLSUNN ALLAHIMM SİZİ CENNETTE KAVYSTURSUN....... BAŞAKDA BİŞEYY YAZMAK İSTEMİYORUM............senağlamasenağlama

efeciğimden sonra ağustos anneleri bölümüne artık giremiyoruz.orda herşey efeyi hatırlatıyor bir daha yıkılıyoruz.canım çok zor bir durum Allah sana sabırlar versin çok ama çok üzgünüz.unutma herzaman aklım ızda ve dualarımızdasın inş yeni bir bebek ile bu acını azda olsa hafiletirsin.bizleri yalnız bırakma seni seviyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…