• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

canım ne denir böyle bir durumda bilmiyorum başın sagolsun
allah başka acı yaşatmasın
insanın evladını kaybetmesi belki hayattaki en büyük acıama o küçük bir melek ve biliyoruz ki bu dünya geçici ebedi hayatta seni bekliyor olacak

canım benim inanki kalbimiz seninle arkadaşım acını paylaşıyoruz.diyecek başka söz bulamıyorum canım benim allah sabırlar versin

Allah sabır versin...

insan her acıya katlanabilir fakat evlat acısı...................

Allah dayanma gücü ihsan etsin...

canım benim,allah sdana büyük sabırlar versin.başka çocuğun varsa eğer onlarla avun.biliyorum çok çok zor ama allahım böyle uygun görmüş işte.....

ALLAH rahmet eylesin artık dediğin gibi o bir melek ve seni herzaman izliyor hep yanında ALLAH yardımcınız olsun ALLAH kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah

allah sabırlar versin çok üzüldüm.:a015: rabbimden dilerimki son acın bu olsun.:çok üzgünüm: en kısa zamanda bir bebeğin daha olur inşallahta onunla avunursun canım benimm:1hug:

Canim kardesim allah sabir versin,söyleyecek birsey bulamiyorum eger baska cocuklarin varsa allah onlara uzun ömürler versin.

Peygamber Efendimizin çok sevdiği bir ashabı vardı...Bu ashabınında çok güzel bir erkek evladı vardı...Nereye gitse evladını yanında götürürdü...ayrılmaz ikili gibilerdi..ve Peygamber Efendimiz bu sahabiyi göremez olmuştu...yanındakilere sordu...bu kardeşimizden haberiniz var mı diye...onlarda '' ya Rasulallah evladı vefat etti,o gün bugündür dışarı çıkmıyor'' dediler...

Efendimizde o sahabinin yanına gitti ve ona hitaben dedi ki...İnsan sevdiğiyle beraberdir,mahşerde onunla cennete gitmek istemezmisin...
Oda bu nasıl olacak ya Rasulallah dedi...
Efendimizde mahşer anında evladın cennetin kapısında bekleyecek,Allahta ona soracak -neden bekliyorsun,bebeğinde ben annem,babam olmadan cennete girmem diyecek...Ve merhametli olan Rabbimde tamam öyleyse al anneni,babanı ve cennetime gir diyecek....ve o sevimli çocuk bir eliyle annesinin,bir eliyle babasının ellerinden tutacak ve cennete girecek...

Canım kardeşim Rabbim seni okadar çok sevmiş ki fani olan bu dünyada evladını almış ama ebedi olan dünyada cennetini vaad etmiş...inanıyorum ki bebeğin bir eliyle senin,bir eliyle babasının ellerinden tutacak ve birlikte cennet bahçelerinde asıl mutluluğu yaşayacaksınız,hemde bir daha ayrılmamak üzere,ebedi dünyada,sayısız nimetler içinde...ne mutlu sana Rabbimin böyle sevgili kulu olduğun için,ebedi saadete sahip olduğun için...

ANNEMDE BİR EVLADINI KAYBETTİ,O HEP DERKİ BEBEĞİM BENİM CENNETİM,CENNETE UZANAN YOLUM..ODA ŞU AN SENİN CENNETİN..BUNU SAKIN UNUTMA OLURMU... a.s. a.s. a.s.

allah sabir versin,bebeginin mekani su an cennettir eminim...derdine derman versin yüce Rabbim insallah..bugün gibi özel bir gündede diger günlerdede dualarim sizinle canim...

Son düzenleme:
sadece çok üzgünüm çok
ancak bunu söyliyebiliyorum
allah sabır versin
arkadaşım :a015:

içimizi yakan bu haberi aldığımıza demek ki 2 ay olmuş:çok üzgünüm:
bütün kk bayanları minik efe için gözyaşı dökeli tam 2 ay olmuş
şu hayat nasıl birşey,ne kadar zalim olabiliyor bazen
ne diyeceğimi bilemıyorum.yazdıklarım,söyleyeceklerim hiçbir işe yaramaz bılıyorum ama sadece açtığın konuyu görünce yazmadan edemedim
hayat hepimizi bir şekilde sınavdan geçiriyor işte.canım benim sen de bu sınavların en büyüğünü en acısını yaşıyorsun şu anda.ama hayat devam ediyor işte.en dayanamam dediğimiz acılar için bile dayanma gücü veriyor yüce rabbim bize..zamanla hayata sarılmayı daha iyi başaracağına inanıyorum..evet belki asla unutmayacaksın ama katlanmayı tamamen öğreneceksin
dilerim herşey dilediğince olur bundan sonrası için
allah sabırlar versin,minik yavrunun mekanı cennet olsun
öpüyorum senia.s.

başın sağolsun allah sabırlar versin ne desek boş fani dünya

canım allah sabır versin yavrunun mekanını cennet etsin.ama sana desek bılıyorumkı boş..ben neolduğunu bılmedığım için mesajlarına gırdım ..yazdıklarını okudum..yavrunun oksuğu azaldığı içn nekadar sevındığını...inankı hem ağladım hem okdum..ama heraman beterın beterı vardır deyıp tesellı et kendını canım..bizde ablamı kaybettık 24 yaşında 9 sene oldu ama .o 9 senenın içinde bıran bıle cıkmadı aklımızdan acısı hala içimizde.senın durumunu kendımızden anlıyorum ..eşınle bırbırıze destek olun. bundan sonra kaçtane cocuğun olursa olsun tabıkı onun yerını tutmuycak ama inş acını bıraz olsun hafıfletır.allah yardımcınız olsun canım yavrun zaten bı melek ama yınede bol bol dua et canım hem yavrunu rahatlatırsın hem kendın rahatlarsın..ben careyı oyle buldum kendım adıma

Allah sabir versin. Ya ben bile bu kadar uzulur aglarken bu melek icin sen ne haldesin canim kardesim benim. Yurekten diliyorum insallah en kisa zamanda tekrar anne olur en azindan biraz da olsa teselli bulursun

bunu sana daha once yazmistim. belki gormemissindir

tulay74´isimli üyeden Alıntı
hepinize selamlar
Çok şükür iyi olmaya çalışıyorum , bazen giriyorum siteye benim için çok hoş olmasada hepinizi ve bebeklerinizi merak ediyorum
Sabır çekerek bol dua ederek geçiyor günler toparlandım dersem yalan olur gün geçtikçe sanırım daha bi koyuyor , hala evime gidemedik , kendimizi hazır hissetmiyoruz emlakçı satmak için uğraşıyor sanırım en hayırlısı bizim için bu olucak
Hepinizi ve bebeklerini sevgiyle kucaklıyorum , destekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim

Allah sabir versin yardimcin olsun . evlata cisi gecmez ama insallah bu acuyi en azindan belki hafifletecek yeni bir melek nasip etsin sana Rab bim. ne dense bos biliyorum. Tekrar sabir diliyorum sana Allah tan

bisey anlaticam. Rahmetli amcam olmek uzereydi. artik hicbirimizi tanimiyordu. uyudu bir ara sonra aniden uyandi. ruya gordum seda yi gordum ruyamda dedi. seda dedigi 20 sene once iki yasinda bir bebekken aniden bir anda oturdugu yerden yere duserek olen kizi. cok uzulmustu kizinin olumune zmaninda. onu gormus. kizim ben geliyorum beni cennete aldir demis. o da nasil aldirayim baba demis. o kadar cok gunahin var ki senin! amcam aglamaya baslamis. sonra seda da aglamis. bi gidip sorucam baba demis. sonra gulerek gelmis. babacim ben cok uzuldum tamam seni cennete alacaklar uzulme artik demis. amcam bu ruyayi gordugunde ne kanser oldugunu biliyordu ne de olecegini . daha gencecikti. iki gun sonra oldu . ama bak ne kadar sansliymis,

cok zor ama . insallah yavrun seni asil ihtiyacin olan yerde bekliyor. bu dunya da kac gunumuz var ki .

Allah yar ve yardimcin olsun canim benim .

Allah sabır versin canım..Ebedi hayatta beraber olacaksınız inşallah..Yüce Rabbim eşine ve sana hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..Dünya fani ebedi olan ahiret..Allah orada yavrunuzun şefaatini üzerinizden eksik etmesin..Her zaman dua et ve Kuran-ı kerim'i elinden düşürme..bu fani alemde tek gerçek dayanağımız o..:a015:

gözyaşları içinde okumuştum yazdıklarını çok zor allah sabırların en büyüğünü sana versin.başka ne denirki bilemiyorum.allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.

yazdıklarını okurken aglamaktan kendımı alamamıstım.
sana ne desem bos hıc bırsey tesellı etmez senı..
senın ıcın sadece dua edebılırım...
rabbım sana peygamber sabrı versın,kımseyede evlat acısı vermesın...
rabbım senı en kısa zamanda tekrar anne yapsında acına bıraz merhem olsun senağlama

Son düzenleme:
Back