ne desek boş ..ama, biliyorum ki;
allah sevdiği kullarına büyük sıkıntılar verirmiş ki, kendisine daha yakın olsun, daha çok hatırlasın kendini ...
ne söylersen haklısın,
terapi alsan arkadaşım ...bir nebze de olsa daha kolay atlatabilirsin, atlatırsın.
hayat, acı, tatlı, üzücü, sevindirici haberlerle, ne olursa olsun devam ediyor, olan oluyor ve biz habire devam ediyoruz yaşamaya,, buna engel olabilmek gibi bir lüksümüz yok ne yazık ki ...tek yapabileceğimiz, öncelikle acımızı yaşayıp, sonrasında en hafife çekebilmek, olabildiğince ...sakinleştiriciler, terapiler, doktor kontrolleri, bunlar en azından gram gramda olsa hafifletme çabaları, elimizden gelen,
efecik, cennet kapısında seni bekliyor biliyor musun,, ve o gün geldiğinde, annem girmeden ben de girmem diyecek ...acını, üzüntünü tüm samimiyetimle paylaşıyorum arkadaşım, allah sabır ihsan etsin...
inan benim de hala aklımda tülay adını gördüm kk da hemen aklıma geliyorsun...
çok büyük bir acı bu allah kimsenin başına vermesin....
En büyük sabrı ve kuvveti versin sana allahım ...
o tatlı bebeğin şu anda en güzel yerde ....
Söyleyecek söz bulamıyorum....
Allahtan sabırlar diliyorum size çok büyük acı
ama elden gelen bişey yok
evladınız ahirette şefaatçiniz olacaktır
üzülme demek boş dil söyler ama kendi de yapamaz
ne söylesek boş biliyorum ateş düştüğü yeri yakar ama inan okuduğumda benide yaktı çok üzüldüm
:çok üzgünüm:acıların en büyüğü evlat acısı
başınız sağolsun,Allah sabırların en büyüğünü versin size:çok üzgünüm:
bizim oralarda derler ki evladını kaybeden anneler için :yüreğinde 40 tane ateş yanarmış annenin zamanla hepsi yavaş yavaş sönermiş ama bi tanesi hep yanar içini yakarmış annenin:çok üzgünüm:acıların en büyüğünü yaşamışsın RABBİM dayanma gücü versin:çok üzgünüm:
allah rahmet etsin canım diyecek bir söz bulamıyorum bu durumda zaten hiç bir söz insanı teselli etmez herhalde....ben çocuğum olmadan önce çok ağlayan bir insan değildim ama şimdi bir çocuğun ağlamasına bile duygulanıp ağlayabiliyorum veee şu an bozağıma bir şey düğümlendi işyerinde olmasam zırıl zırıl ağlayacağım ama kendimi zor tutuyorum.......yüce rabbim sana dayanma gücü versin.....