Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

Allahim sana sabirlar versin.meleginde nur icinde yatsin.gercekten cok üzüldüm.allah kimseye evlat acisi yasatmasin.

allah sabır versin canım benim mekanı mutlak cennettir efen için buğün dua ediceğim mutlaka şimdi meleklerin kucagında öğle mutludur ki

sevgili arkadaşım lafa nerden nasıl başlıyacağımı bilemiyorum.ne desemde acını hafifletemem başın sağ olsun.allahım sana sabırlar ihsan eylesin.tıkandım .bişey daha söyleyemeyeceğim..

Rabbim sana ve eşine sabır versin canım.inan ne diyecegimi bilmiyorum ama tek tesellin sana şefaatçi olucak yavrun öbür dünyada.Allahım sana tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin ve bu acıyı unutturucak acı vermesin...

tarif edilemez sekilde uzuluyorum , canim benim nasil buyuk bir aci ile sinaniyorsun, Allah tan sabir dilerim, Mekani cennet yavrucugum benim ,,

allah büyük sabır versin arkadaşım içinde bulunduğun durum dayanılması çok zor kesinlikle.. kelimeler yetersiz bu durumda...ne desek ne söylesek boş senin yüreğin yanarken.. allah eşine sana ve ailelerinize dayanma gücü versin...

cnm arkadaşım tülayım, üzüntünü tarif etmeye kelimeler yeterli değil biliyorum, Allah seni büyük bir sınavla imtihan ediyor, rabbimden dileğim mükafatının da büyük olması
efemizin yerine hiç kimseyi koyamazsın tabiki ama mevlam sana en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü bi evlat nasip eder inşallah
cnm arkadaşım eşinle umreye gitmeyi düşünüyordunuz, gidebilecekmisin cnm?
yine çalışıyomusun eski işyerinde, msn den de görüşemiyoruz bu aralar, özledim seni, merak ediyorum

:çok üzgünüm:
ay cok kotu oldum
basiniz sag olsun allah sabir versin
ay diyecek kelime bulamiyorum :çok üzgünüm:

sadece aglıyorum ve bışey yazamıyorum oglumun adıda efe çok kötuyum tulaycım basın sagolsun cnm gunden sonra bız bıle uzulup hasta olduk hem oglum hem ben

[/IMG]

Allah kimseye böyle acı yaşatmasın günler hatta aylar geçti , 2 ay oldu , kokusu burnumda sesi hala kulaklarımda kötüyüm , alışamadım özlüyorum.......

allah sabır versin canım çok üzüldüm allah daha çok seviyomuş bi an önce yanına cennetine almış rabbim yarımcınız olsun

hayatta herşeyin bi çaresi var
sadece ölümün yok(elim titredi bu kelimeyi bi bebek için yazmaya)
boğazıma bişey tıkandı sanki.
hiç bi söz hiç bişey seni teselli edemez
bir tek rabbim verir sabrını
başın sağolsun

canım başın saolsun,rabbim sana dayanma gücü ve sabır versin,efen melek oldu cennete seni bekliyo....çok üzüldümmm...rabbim sana peygamber sabrı versin,,,,

tülaycım başın sağolsun ilk yazdığın yazıdan bu yana evladıma bakarken senin acını yüreğimde hissediyorum senin acını hafifletemeyiz ama senin ve efem için her zaman dua ediyorum allah sana sabır versin

Sevgili Tülay başınız sağolsun.Diyecek söz yok çünkü ne yazık ki ölüme çare yok.Allahtan tek dileğim sana yeniden bir evlat vermesi, yerini dolduramaz ama hayat nasıl devam ediyorsa bizler de devam ediyoruz etmek zorundayız.
Benim bir tanıdığım tam 36 yıl önce evladını kaybetmiş ve 1 yıl sonra bir bebeği daha olmuş şimdi o bebek 35 yaşında ama annesi kaybettiği bebeğini hala anar hala anlatır ve acısını ancak yaşayanlar bilebilir.Hayat malasef bazen bize acı yanlarını da gösterebiliyor.Allaha inan, güven...Dualarım seninle.

canım başınsağolsun, diyecek hiç birşey bulamıyorum, bu durumda ne denebilirk? hiç bir sözün, hiç bir lafın anlamı yokkiii.....i

resmini açmaya korktum elim titredi tıklarken daha gözlerini görür görmez süzüldü yaşlar gözümden...
diyecek hiç bir şey bulamıyorum...allah sabır versin...

Başınız sağolsun Allah sabır versin ablacım çok üzüldüm inanın :çok üzgünüm: senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…