Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

su an profilinize baktimyazdiklarinizi anlamak icin.basiniz sagolsun ,Allah sabir versin.bebeginizin resmi kalbimi deldi gecti.Allah kimseyi evlat acisiyla imtihan etmesin.o cennet kusu olmus annesi.Bir cok arkadas yazmis zatenoglunuzun size sefaatci olacagini,orada sizi bekledigini.Böyle olaylarda bazen müslüman olduguma sükrediyorum,bizim inancimizda ölümden sonra bir yasamin olduguna da sükrediyorum.orada yavrunuzun size sefaatci olmasi ne kadar güzel.oglunuz simdi Hz.Ibrahimin kanatlari altinda sizin ona gideceginiz günü bekliyor.Allahim sabriniz artirsin.

başın sağolsun canım onun yeri cennet galiba yeni anne olucan allah evladına hayırlı ömürler versin bi ömür boyu canım

başın sagolsun tulay arkadaşım ..
sanırım yenı bır bebegın daha olucak.. Allahım ona cok uzun ve guzerl omurler versın..

Efeyı neden kaybettın bılmıyorum ama yenı hayatınızda mutluluklar dılıyorum .. cok guçlu bır annesın besbellı.. Allah sana sabırlar versın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…