- Konu Sahibi karakxixzz
-
arkadaşlar kusura bakmayın giremedim birkaç gündür dün öğle saatlerinde lavaboya giderken banyo kapısında bayılıp yere düştüm sonrasında eşim ve kardeşim panik halinde kaldırmışlar beni bu nedenle eşim hastaneye götürmüyo kendimi halsiz hissediyorum çünkü kızımı görmeye gidemiyorum o yüzden ama eşim hergün gidiyo ve süt götürüyo bugün dr bebeğimizin sağlığının gayet iyi olduğunu beslenmesinin güzel olduğunu anne sütünü aldığını solunum cihazlarına bağlı olmadığını sadece küvezdeki oksijenle nefes aldığını söylemiş halen yoğun bakım ünitesinde ama olsun hergün biraz daha iyiye gidiyo kızım allaha şükürler olsun allahın izni ile sağlıcakla kucağıma alacağım yavrumu
hepinizden tek tek allah razı olsun arkadaşlar.
arkadaşlar kusura bakmayın giremedim birkaç gündür dün öğle saatlerinde lavaboya giderken banyo kapısında bayılıp yere düştüm sonrasında eşim ve kardeşim panik halinde kaldırmışlar beni bu nedenle eşim hastaneye götürmüyo kendimi halsiz hissediyorum çünkü kızımı görmeye gidemiyorum o yüzden ama eşim hergün gidiyo ve süt götürüyo bugün dr bebeğimizin sağlığının gayet iyi olduğunu beslenmesinin güzel olduğunu anne sütünü aldığını solunum cihazlarına bağlı olmadığını sadece küvezdeki oksijenle nefes aldığını söylemiş halen yoğun bakım ünitesinde ama olsun hergün biraz daha iyiye gidiyo kızım allaha şükürler olsun allahın izni ile sağlıcakla kucağıma alacağım yavrumu
arkadaşlar bugün kızıma gittim dr çok güzel şeyler söyledi
minik kızım 1206 kg olmuş dr artık herhangi bir sağlık sorununun olmadığını söyledi antibiyotiği dün kesmişler artık sadece gelişimini kilo alımını bekliyoruz annesi bizi hiçüzmüyo kızın dedi allahım sana şükürler olsun
özel bir mama istediler daha doğrusu iki tane farklı mama onları verdik bugün biri e proteini biri kalsiyum ve enerji sanırsam anne sütüne katıp vereceklermiş yavruma uzaktanda olsa gördüm minik kızıma allah nasip kısmet ederse yarında gidip göreceğim miniğimi
allah hepinizden tek tek razı olsun arkadaşlar dualarınızla yanımızda oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?