- 22 Şubat 2008
- 8.718
- 1
- Konu Sahibi karakxixzz
41 kere maşallah Duru Nazlı kızımıza ne kadar güçlü gördünmü annesi yavrucuğum sana kavuşmak için acele ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bugün kızıma gittim dr çok güzel şeyler söyledi
minik kızım 1206 kg olmuş dr artık herhangi bir sağlık sorununun olmadığını söyledi antibiyotiği dün kesmişler artık sadece gelişimini kilo alımını bekliyoruz annesi bizi hiçüzmüyo kızın dedi allahım sana şükürler olsun
özel bir mama istediler daha doğrusu iki tane farklı mama onları verdik bugün biri e proteini biri kalsiyum ve enerji sanırsam anne sütüne katıp vereceklermiş yavruma uzaktanda olsa gördüm minik kızıma allah nasip kısmet ederse yarında gidip göreceğim miniğimi
allah hepinizden tek tek razı olsun arkadaşlar dualarınızla yanımızda oldunuz
arkadaşlar minik kızıma bugün süt götürdüğümüzde kilo aldığını duyduk
1350 gr gr olmuş minik kızım allahın izni ile sağlıcakla kucağıma alacağım inşallah
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun
Bugün Kadir gecesi hepinizin kandili mübarek olsun allah bu mübarek gecede ettiğimiz tüm dualarımızı kabul eyler inşallah
1350 gr gr olmuş minik kızım allahın izni ile sağlıcakla kucağıma alacağım inşallah
Bugün Kadir gecesi hepinizin kandili mübarek olsun allah bu mübarek gecede ettiğimiz tüm dualarımızı kabul eyler inşallah
arkadaşlar allah hepinizden razı olsun minik prensesimden size güzel haberler getirdim
minik kızım dün yoğun bakımdan çıkarılmış ara bakım ünitesine alınmış ve dün ilk defa biberon verilmiş biberonu tutmuş dr biberonu tutması artık büyüdüğüne işaret dedi eğer biberonu tutmaya devam ederse daha hızlı gelişeceğini ve daha cabuk kilo alacağını söylemiş 41 kere maşallah kızıma annesine hızla far atıyo
ben hala yatıyorum henüz tam olarak iyileşmedim inşallah en kısa zamanda iyileşirim bende
arkadaşlar allah hepinizden razı olsun minik prensesimden size güzel haberler getirdim
minik kızım dün yoğun bakımdan çıkarılmış ara bakım ünitesine alınmış ve dün ilk defa biberon verilmiş biberonu tutmuş dr biberonu tutması artık büyüdüğüne işaret dedi eğer biberonu tutmaya devam ederse daha hızlı gelişeceğini ve daha cabuk kilo alacağını söylemiş 41 kere maşallah kızıma annesine hızla far atıyo
ben hala yatıyorum henüz tam olarak iyileşmedim inşallah en kısa zamanda iyileşirim bende