minik kusumu gordum bugün canlarimmm

şimdi geldim kızlar çok şükür gördüm keseyi loracım doğumlarımız aynı güne denk gelecek inşallah çok güzel bir duygu allah herkese tattırsın

tebrik ederim canım gözünaydın.
ALLAH'IM tamamına erdirsin ne güzell ya bu ara baya bi hamiş haberleri almak

loracım bende hamileyim sırnaşık şeysırnaşık şeykan testini yaptırdım 137.76 çıktı,öyle mutluyum ki anlatamam:teytey::teytey:

canimmmmmmmm cok sevindim bak ben demedimmi benim ayagim ugurlu gelecek diye
artik gelismelerimizi beraber takip ederiz cnm ne guzel yaaaaa

şimdi geldim kızlar çok şükür gördüm keseyi loracım doğumlarımız aynı güne denk gelecek inşallah çok güzel bir duygu allah herkese tattırsın

canim ayni gun hamisleriyiz ne guzel cok sevindim inan hayirlisi artik kuzularimizin kalp atisini gormek nasip olur insallah ya bisey soracam sende bel agrisi oluyomu bende ara ara oluyo ya acaba normalmiki bu

Canım haberini yeni okudum hadi gözün aydınnn hayırlısıyla inşallah bebeğinin kap atışlarınıda görüceksin inşallah.
ne güzel bir haber yaa allahım bu güzellikleri biz bebek hasreti çekenlerede yaşatır inşallah
allaha emanet olun hamişler a.s.

canim benim inan en kisa zamanda sizede yasatacak rabbim isallah bak bana umutsut vakaydim resmen ama rabbim ol deyince oluyor iste sakin umudunu yitirme bak sana da surpriz yapacak lora demisti dersin heeee

allah bağışlasın..inşallah budefa sorunsuz bir hamileleik geçirirsin canım.

loracım allah kucağını almayı nasip eder inşallah. kız niye ağlıyon bakıp bakıp benide ağlattın şimdi.

kiz o guzelligi gorunce aglamazmi insan ama simdi aglamiyom alistim kusuma askim o benim ŞenizŞeniz

canim ayni gun hamisleriyiz ne guzel cok sevindim inan hayirlisi artik kuzularimizin kalp atisini gormek nasip olur insallah ya bisey soracam sende bel agrisi oluyomu bende ara ara oluyo ya acaba normalmiki bu

bel ağrısı ve gaz dan duramıyorum canım acayip belim ağrıyor aşırı şekilde gaz problemim var sırnaşık şeyama araştırdım herkes aynı durumda olsun bunlar tatlı ağrılar benim kızımdada aynı şeyler olmuştu normal yani endişelenmeşutarafagitti

ayni durum bendede var cnm gazdan duramiyorum sana tavsiyem kuru kayisi ye cok iyi geliyor gaz problemine benimki biraz azaldi kabizdimda soylemesi ayip ama onu yiyerek rahatliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…