kizlar simdi isyerimden izin aldim ve hemen doktoruma gittim cok korkuyordum hep gorunmeyecek diye.cunku biliyorsunuz iki dusugum vardi ve ikisindede keseyi goremeden dusuyordu ama bunu gordum suan ultrason resmi bende bakip bakip agliyorum inanin olmayan arkadaslarim icinde dua edecem allah en kisa zamanda sizede yasatsin bu mutlulugu isallahhhhhhhhhhh cok mutluyum kizlar cokkkkkkkkkkk:teytey::teytey::dance::dance:
canımmm süper bi haber bu .kaç haftalık olmuş bebişin söyledi mi doktor
loracım bugün bendee dr gittim ve kalp atışlarını gördük ve rahatladım
canim benim cok sevindim senin adina allah banada nasip eder isallah artik sen suan tam olarak kac haftalik oldun cnm ben haftaya pazartesi tekrar gidecem acaba benimkide duyulurmuki kalbi
loracım harika bir duygudur eminim,allah tamamını erdirir inşallah:sm_cool::sm_cool:yerimseniben,bizlerede dua et,benim adet hala olmadı,yarın dr.a gitcem,iaşallah bende bu mucizeyi yaşarım.
lorcım çok sevindim senin adına..inşallah bebğinin her ay büyümesini görürsün sonrada kucağına alırsın..neolur bizlerede dua et...hamişlerin duası kabul olurmuş...
Loracım hftaya pazartesi görünür kalp atışları, benimki 5+6 iken karından görünmüştü mesela.
kizlar simdi isyerimden izin aldim ve hemen doktoruma gittim cok korkuyordum hep gorunmeyecek diye.cunku biliyorsunuz iki dusugum vardi ve ikisindede keseyi goremeden dusuyordu ama bunu gordum suan ultrason resmi bende bakip bakip agliyorum inanin olmayan arkadaslarim icinde dua edecem allah en kisa zamanda sizede yasatsin bu mutlulugu isallahhhhhhhhhhh cok mutluyum kizlar cokkkkkkkkkkk:teytey::teytey::dance::dance: