minik kusumu gordum bugün canlarimmm

lora

buyrun benim!!!
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
3.615
12
kizlar simdi isyerimden izin aldim ve hemen doktoruma gittim cok korkuyordum hep gorunmeyecek diye.cunku biliyorsunuz iki dusugum vardi ve ikisindede keseyi goremeden dusuyordu ama bunu gordum suan ultrason resmi bende bakip bakip agliyorum inanin olmayan arkadaslarim icinde dua edecem allah en kisa zamanda sizede yasatsin bu mutlulugu isallahhhhhhhhhhh cok mutluyum kizlar cokkkkkkkkkkk:teytey::teytey::dance::dance:

canım benim allah bunu sana bağışlar inşallah. Sağlıklı bir şekilde doğurup büyütmek nasip olsun canım valla öyle güzel anlatmışsınki duygularını resmen yaşadım yaa. Tüylerim diken diken oldu allah bozmasın mutluluğunu güzelim. (darısı başımızaaa) :)

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Cümlemize Yaşatsin Inşallah Allahta Senin Ve Hepimizin Gönlüne Göre Versin Allah Sana Bağişlasin Bebeğini

kizlar simdi isyerimden izin aldim ve hemen doktoruma gittim cok korkuyordum hep gorunmeyecek diye.cunku biliyorsunuz iki dusugum vardi ve ikisindede keseyi goremeden dusuyordu ama bunu gordum suan ultrason resmi bende bakip bakip agliyorum inanin olmayan arkadaslarim icinde dua edecem allah en kisa zamanda sizede yasatsin bu mutlulugu isallahhhhhhhhhhh cok mutluyum kizlar cokkkkkkkkkkk:teytey::teytey::dance::dance:

CNM ALLAH KUCAGINA ALMAYIDA NASIP EDER İNŞALLAAAHHH..

canımmm süper bi haber bu .kaç haftalık olmuş bebişin söyledi mi doktor

canımmm süper bi haber bu .kaç haftalık olmuş bebişin söyledi mi doktor

canim suan hesaplamalara gore 5+2 haftalik gorsen ilsucum kucucuk nokta kadar biseycik ama yinede minikte olsa simdikten ona asik oldum yuce rabbim isallah sanada tekrar yasatir cnm bu guzelligi

loracım bugün bendee dr gittim ve kalp atışlarını gördük ve rahatladım

loracım bugün bendee dr gittim ve kalp atışlarını gördük ve rahatladım

canim benim cok sevindim senin adina allah banada nasip eder isallah artik sen suan tam olarak kac haftalik oldun cnm ben haftaya pazartesi tekrar gidecem acaba benimkide duyulurmuki kalbi

canim benim cok sevindim senin adina allah banada nasip eder isallah artik sen suan tam olarak kac haftalik oldun cnm ben haftaya pazartesi tekrar gidecem acaba benimkide duyulurmuki kalbi

netteki hesaplara göre bugün 6+4 gözüküyo drum 5 haftalık dedi keseyi 10 gün önce görüncede 5 haftalık dedi bebek birazdaha büyüsün netleşir heralde ne kadarlık olduğu bu arada kalp atışlarını karnımdan göremedi genitalden baktı gözüktü cnm

lorcım çok sevindim senin adına..inşallah bebğinin her ay büyümesini görürsün sonrada kucağına alırsın..neolur bizlerede dua et...hamişlerin duası kabul olurmuş...

loracım harika bir duygudur eminim,allah tamamını erdirir inşallah:sm_cool::sm_cool:yerimseniben,bizlerede dua et,benim adet hala olmadı,yarın dr.a gitcem,iaşallah bende bu mucizeyi yaşarım.

canim bidaha test yapmadinmi sen silik cikmisti bugun sabah yapsaydin yine isallah cnm doktorda direk gorursun bebisini inan muthis bi duygu allahim herkese yasatmayi nasip eder isallahhh

Loracım hftaya pazartesi görünür kalp atışları, benimki 5+6 iken karından görünmüştü mesela.

lorcım çok sevindim senin adına..inşallah bebğinin her ay büyümesini görürsün sonrada kucağına alırsın..neolur bizlerede dua et...hamişlerin duası kabul olurmuş...

cok tesekkru ederim canim benim inan hep dua ediyorum sizin icin allahim sizede yastsin isalllahh

Ballım şimdi senin kese geçen haftada 5 hafta ölüçlerinde bu hafatada mı 5 haftalık ölçüsünde onu anlamadım canım

Loracım hftaya pazartesi görünür kalp atışları, benimki 5+6 iken karından görünmüştü mesela.

isallah ilsucum bugun kan aldilar benden haftayada yine alacaklarmis artik isallah kalp atisini duymakta nasip olur

kötü günler geride kaldı artık bitanem..Allah gönlüne göre verdi...içini ferah tut artık...

Loracim Allah Bebeğini Sana Bağişlasin Canim Inşallah Annesine Simsiki Tutunur

senin adına çok sevindim canım yaa.. inş bu kez alıcaksın bebeğini kucağınaa.. sende bizlere dua et canım.. hepimiz tek tek hamiş olalımm.. hamişlerin duaları kabul olur..

Canım senin adına çok sevinçliyim :)) Allah kucağına aldığın günü de bizimle paylaşmanı nasip eder işallahhh şutarafagitti Sağlıcakla kal arkadaşım süprizzzzz

loracim kutlarimmmmmmm allah sana bagislasin bebegini

X