Minik kizimla biz evimizdeyiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi çakıltaşı_m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok geçmiş olsun tekrardan. bebişin pek tatlı maşallah.. ikinizinde sağlığının iyi olmasına sevindim. Allah analı babalı sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin. darısı bize inşallah..

ya bende biran önce doğurmak istiyorum bıktım şu halden:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bayram şekerimi istiyorummmmmmmmmmmm dayanamıcam artık çok özledim bebeğimiiiiii öhüüüüüüüüüüüüüsenağlamasenağlamasenağlama

ÇAKILIMMMMMMM

Demek herşey yolunda ALLAH' ıma bin şükürler olsun sen ki doğumdan çok korkuyodun ben anlatırsam kimse doğurmaz bana sormayın anlatmayayım demiştin neyse ki rahat olmuş herşey darısı bize bitanem umarım kontrolde de herşey yolunda çıkar sana dr.kesin bizim araştırmalarımızdan ve hafiyeliğimizden de bahsedecektir.Ya da istersen sen sor kadıncağız kardeşim aradığında oğluşunu uyutuyomuş ya rahatsızda ettik ama napalım ya acayip merak etmiştik...Çok tşk ettiğimizide söyle cnm benim.Demek herşey ÖZGE ooooooo yerim onu ben yer ona çok iyi bak annesi arada bi yaz bizi habersiz bırakmaŞeniz

canım gözünüz aydın.allah sana da bebeğinede sağlıklı uzun ömürler versin....çokta şeker maşallah...kilosuda SÜPERMİŞŞ AYOLL:)yerim onu ben yerimm.....

çakılım canımm allah analı babalı büyütsün.. sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah maşallah çok tatlıymış özgecik.. darısı bizim başımıza....

tebrikler,Allah anali babali buyutsun insallah..
darisi basimiza.

canım allah analı babalı büyütsün.ben ne zamandır giremiyodum.çok sevindim darısı başımıza inşallah.çok tatlı bi bebiş allahım sana bağışlasın....

çakılım ses soluk çıkmıyo napıyo özgecin fırsat vermiyomu..ikinizide öpüyorummŞeniz

vala çakıl unuttun bizizii.yaramaz bence bu özge yaa rahat vermiyor anasına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…