• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik kizimla biz evimizdeyiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi çakıltaşı_m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim ya allah analı babalı büyütsün yesin onu teyzesi darısı başımıza inş.benim oğluşumda bi doğsaydı zaman yaklaştıkça insan merak ediyor iyice yaa:)

canım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inş.darısı başımıza.

gözün aydinhihoyyyt seni ve esini tebrik ederima.s. güle güle büyüt bebegini:nazar:

çakıl tebrik ederim 41kere maşallah özge bebeğe.annesi emzirmek için çok uğraş olur mu alışmaları zor oluo ama o emdikçe hem sütün de çoğalcak benm 22günlük oldu hala daha gece uyku sersemi tutarken zorlanıo bi 5-10dak.tutsun diye uğraşıorum yakalayınca maşallah copur coopur emiyor acıtmaya bile başladı dişleri çıkınca netcez bilmem:1rolleyes:

o yo oyyy ne tatlı bi bebiş olmuş özgemiz maşallah:))
çakıltaşı sana a geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün bebeğini...
inşallah tez zamanda yine yazar özgeyi anlatırsın??

çakılllllllllllllllllllllllllllllllll.canımmmmmmmmmmmmm.bitanemmmmmmmmmm.kız bu anneye çektiyse tamam.babanın işi var.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Allah tüm ekim annelerine sağlıklı doğum versin inşallah

çakılllllllllllllllllllllllllllllllll.canımmmmmmmmmmmmm.bitanemmmmmmmmmm.kız bu anneye çektiyse tamam.babanın işi var.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Allah tüm ekim annelerine sağlıklı doğum versin inşallah

ekim annesimiii:uhm: hani nerde kim:sm_confused: bu gidişle ekim annesi die bişi kalmıyca kii:sm_confused:

hepinize binlerce teşekkür................merak etmeyin çok sıkıntılı bişey değil doğum , narkozdan ayılırken nasıl olduğumu sormuşsuznuz sancım vardı biraz , az sonra geçecek dediler, ağı kesici yapılınca geçti hemen , bir de çok midem bulandı ama odama gidip de kızımı görünce hepsini unuttum :)

Dilerim hepiniz zamanı geldiğinde hayırlısı ile alırsınız meleklerinizi kollarınıza , evde tek olay özgecik şimdi : ağladı olay, hapşurdu olay, hıçkırdı olay ..........maşallah kızım sakin bir bebek uyumayı pe seviyor kime çektiyse , bir de gerinmeye bayılıyor büyük adam gibi uykusunda gerinip duruyor sonra da kendi kendine gülümsüyor :) uykusunda esniyor ( teyzesine çekmiş bu özelliği ) emziğini kendi tutuyor ki biri kaçırmasın diye :)

bu arada geçmişi okumaya çalışıyorum ama uzun sürecek bir gönüllü bana kısaca özetlerse ne iyi olur :)

özlemcim analı babalı büyüsün bebişin inşallah ..............

Rabbim tüm kadınlara tattırsın bu duyguyu ...........

Biz hepinizi öpüyoruz teyzeleri , tembel kızımı uyandırıyım da karnını doyuruyum

vay çakılm hoşgeldin sezeryan dikişlerin nasıl oturup kalkabiliyon mu rahat rahat tecrübeli anne olmuş da bize neler anlatıyo ben hala inanamıyom ya özgemize maşşallh uykusunda da esniyo annesi gibi uykucu!:))))

vay çakılm hoşgeldin sezeryan dikişlerin nasıl oturup kalkabiliyon mu rahat rahat tecrübeli anne olmuş da bize neler anlatıyo ben hala inanamıyom ya özgemize maşşallh uykusunda da esniyo annesi gibi uykucu!:))))

dikişlerimi hiç hissetmiyorum ki canım , doktorum çok becerikliymiş maşallah , çarşamba kontrole gidicem bakalım canım

canım benim anlattıkların moral oldu valla..inşallah bizlerin doğumuda böyle sorunsuz olur:Saruboceq:demek emziğini kendi tutuyo ve uykusunda esniyo ha...oy oyy oyy yerim onu ben..maşallah Özge'mize...:nazar:Allah'ım onu hep böyle sorunsuz büyütmeni nasip etsinŞeniz

anam gurban olam ben ona beee:)) bebişim tam maskarası olmus evin.allah sağlık mutluluk versin ona inşallah ömrü boyunca.ve sizden ayırmasın onu..emme sorunu yok dimi cakılım?ya bide hep okuduk doğum yapanlardan su göğüs ucu yaralarını:(( oldumu?veya nasıl engelledin?

Maşallah canim... Allah nazarlardan saklasin... Yazdiklarini okurken sanki o ani seninle yaşiyor gibi oldum... Gözlerim doldu... Inşallah isteyen herkes bu duygulari yaşar... Allah anali babali büyütsün... Vatana millete anasina babasina hayirli, şansli, sağlikli, zeki, bir bebiş olur... Annesini hiç üzmez inşallahhh....

hepinize binlerce teşekkür................merak etmeyin çok sıkıntılı bişey değil doğum , narkozdan ayılırken nasıl olduğumu sormuşsuznuz sancım vardı biraz , az sonra geçecek dediler, ağı kesici yapılınca geçti hemen , bir de çok midem bulandı ama odama gidip de kızımı görünce hepsini unuttum :)

Dilerim hepiniz zamanı geldiğinde hayırlısı ile alırsınız meleklerinizi kollarınıza , evde tek olay özgecik şimdi : ağladı olay, hapşurdu olay, hıçkırdı olay ..........maşallah kızım sakin bir bebek uyumayı pe seviyor kime çektiyse , bir de gerinmeye bayılıyor büyük adam gibi uykusunda gerinip duruyor sonra da kendi kendine gülümsüyor :) uykusunda esniyor ( teyzesine çekmiş bu özelliği ) emziğini kendi tutuyor ki biri kaçırmasın diye :)

bu arada geçmişi okumaya çalışıyorum ama uzun sürecek bir gönüllü bana kısaca özetlerse ne iyi olur :)

özlemcim analı babalı büyüsün bebişin inşallah ..............

Rabbim tüm kadınlara tattırsın bu duyguyu ...........

Biz hepinizi öpüyoruz teyzeleri , tembel kızımı uyandırıyım da karnını doyuruyum

yesin teyzesionun ağızlarını....çakılım inat et sende emsin seni ..canım çok tebrik ederim sevincini paylaşıyorum öpcennet kokulunu benim içinde..kaydirigubbakcemile3

ya bende hemen simdi dogurmak istiyorum minciklamak istiyorum ya offf :)

ya çakılım.inşallah bundan sonra da dikişlerinle falan bi sorun yaşamazsın.inşallah biz de senin gibi sorunsuz bi doğum yaparız.bak bi de maşallah bebişin kilolu olduğu halde :nazar:sorun yaşamadın.ayy hani esniyo geriniyo falan dedin ya içim kıpır kıpır oldu.çakılım amma da özendirdin hah Şeniz

çakılcım gözün aydın,çook tebrik ederim.allah analı babalı sağlıkla,mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.darısı tüm bebek bekleyenlere olsun inşallah.sana bebeğinle,eşinle birlikte mutluluk dolu günler diliyorum.a.s.

Allah analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu yaşamlar nasip etsina.s.a.s. darısı başımıza inşallah bizlerde sağsalim dönebilirz ewimize kucağımızda bebeğimizle..
ay çok sulugöz oldum :çok üzgünüm:yahu bu güzel habere bile dayanamadım ağlıyorumsenağlamasenağlama:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back