çakılllllllllllllllllllllllllllllllll.canımmmmmmmmmmmmm.bitanemmmmmmmmmm.kız bu anneye çektiyse tamam.babanın işi var.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Allah tüm ekim annelerine sağlıklı doğum versin inşallah
vay çakılm hoşgeldin sezeryan dikişlerin nasıl oturup kalkabiliyon mu rahat rahat tecrübeli anne olmuş da bize neler anlatıyo ben hala inanamıyom ya özgemize maşşallh uykusunda da esniyo annesi gibi uykucu!:))))
hepinize binlerce teşekkür................merak etmeyin çok sıkıntılı bişey değil doğum , narkozdan ayılırken nasıl olduğumu sormuşsuznuz sancım vardı biraz , az sonra geçecek dediler, ağı kesici yapılınca geçti hemen , bir de çok midem bulandı ama odama gidip de kızımı görünce hepsini unuttum :)
Dilerim hepiniz zamanı geldiğinde hayırlısı ile alırsınız meleklerinizi kollarınıza , evde tek olay özgecik şimdi : ağladı olay, hapşurdu olay, hıçkırdı olay ..........maşallah kızım sakin bir bebek uyumayı pe seviyor kime çektiyse , bir de gerinmeye bayılıyor büyük adam gibi uykusunda gerinip duruyor sonra da kendi kendine gülümsüyor :) uykusunda esniyor ( teyzesine çekmiş bu özelliği ) emziğini kendi tutuyor ki biri kaçırmasın diye :)
bu arada geçmişi okumaya çalışıyorum ama uzun sürecek bir gönüllü bana kısaca özetlerse ne iyi olur :)
özlemcim analı babalı büyüsün bebişin inşallah ..............
Rabbim tüm kadınlara tattırsın bu duyguyu ...........
Biz hepinizi öpüyoruz teyzeleri , tembel kızımı uyandırıyım da karnını doyuruyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?