• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik kizimla biz evimizdeyiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi çakıltaşı_m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim allah anali babali saglikli sihatli buyut bebisini darisi bizim basimiza insallah

Çakılcım bayağa merak ettik ama değdi maşallah kızımıza:nazar::nazar::nazar: tosuncuk allah analı babalı büyütsün biz de bugün gittik Çarşamba tekrar gideceğiz Cuma günü alabileceğini söyledi en geç 3Ekim darısı başımıza tekrar geçmiş olsun güzelim.a.s.a.s.

gözün aydın canım maşallah kızın çok tatlı allah nazarlardan korusun

çakılcım maşallah özgemize allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar: ailecek mutlu uzun bir ömür sizinle olsuna.s.

allah analı babalı büyütsün hayatım uzun ömür versin şanslı annelerin kızı olurmuş benimde var işallah şanslıyızdır

senağlama senağlama senağlama
maşşallah bebeğine :nazar: ne kadar tatlı ne kadar güzel bir bebek yahu bakmaya doyamadım çok şeker maşallah.. Allah analı babalı büyütsün.. Herşey gönlünüzce olsun..
:nazar:

hihoyyyt Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım inş darısı bizlerin başına sen ne güzel yavruna hayırlısıyla kavuştun bişey soracağım uyanırken çok acı çektinmi herkes anesteziden uyanmanın çok sancılı olduğunu söylüyor sendede öyle oldumu:CüvCüv:

öncelikle maşallah Özgemize...özgecikte sende iyisin çok şükür...Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömürler nasip etsin kuzucuğunuzla

gözünüz aydın
sağlıklı uzun ömürler onun olsun inşallah

aklıma takıldı ekim annesisiniz ve bebeğiniz doğdu
nasıl oldu anlayamadım

:sm_cool:oy çakılımla kızımız gelmiş gözümüz aydın :teytey:
maşşalah demek lazım özgemize :nazar:Allah'ım analı babalı mutlu bi ömür geçirmesini nasip etsin işşallah vatana millete hayırlı bi evlat olsun:Saruboceq:
bizizm için de kokla bol bol o mis kokusunu annesi iyiki sezryan olmuşun zaten normal doğumun da çok zor olurdu çakılm

:sm_cool:oy çakılımla kızımız gelmiş gözümüz aydın :teytey:
maşşalah demek lazım özgemize :nazar:Allah'ım analı babalı mutlu bi ömür geçirmesini nasip etsin işşallah vatana millete hayırlı bi evlat olsun:Saruboceq:
bizizm için de kokla bol bol o mis kokusunu annesi iyiki sezryan olmuşun zaten normal doğumun da çok zor olurdu çakılm

valla kız çocuk 15 gün önce 4150 gr doğdu zamanında doğsa 5 kilo falan olucektii:CüvCüv:
garının korktuğu katar varmış hee 5 kilo nasıl çıkardı ordankafamçokkarıştı

masaallah canim Allah bagislasin canim....
cok tatli bir bebis bu.....inaallah Allah olmayanlarada verir.....................
canim sen kendine ve bebisine iyi bak......

Gözün aydın çakıl. Maşallah ikinize de.Allah analı babalı, sağlıklı ve mutlu bir ömür versin bebişine. Kendine ve özgene iyi bak.

maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok tatlı bebek sen aldın kucağına darısı bizeeeeeeee

gozunuz aydın..Allahım anneli babalı buyutsun...bi omur mutlu olsun tatlı bebişş

Çakalım Allah Hayırlı uğurlu etsin bebişini çok tatlı maşallalh gerçektende kalbin temizmiş gönlüne göre tam ısırmalık darısı başımıza inşallah inşallah emzirmende bir sorun olmaz özgemizi zayıflatma fotoğraflar içinde sağol Allah analı babalı adıyla büyütsün inşallah dualarına devam et bizim için bebişini bizim yerimize de öp Allah'a Emanet Olun

çakıl allah analı babalı büyütsün özge kızını hayırlı uzun ömürler versin inşallah dilerim bir ömür sağlıklı olur da sizi hiç üzmez herşeyde vardır bir hayır iyiki sezeryan olmuşsun çok sevindim ya ne kadar tatlı maşallah kocamla öyle resmine bakıp duruyoruz bizim prensesimiz demi böyle minicik olacak diye

kocaman ailenle mutluluklar diliyorum ikinizi de öpüyorum tabi en çok özgeciği.........

senağlama okurken çok duygulandım. çakılım allah analı babalı büyütsün. allah gönlüne göre verdi mıncıklar durursun artık:nazar:.
kızzz doktorun kaç kilo diodu. 4 kilo nerden çıktı yaww bu kısss tam tosuncuk heralde anasına benzemiş. sende zayıf olmadını söylüyodun. iyiki 15 gün önce almışlar qıı. yoksa sezaryenle bile çıkarken senin canına okuycakmış.

ben kocişime bahsetmiştim. ekim analarından biri doğuruyo benim kızımla arası 8 gün demiştim. kilosuda fazla değil heralde benim kızımla aynıydı sanırım demiştim. (hani erken erken doğurmaya hevesleniom yaa. anlatiim belki benimkinide erken falan alırlar diyee ) bugün doğurduğunu söyleyip senin kızın resmini gösterince kociş güldü bana. bu bebişe göre senin kızı 45 hafta bekletsek anca dedi kafamçokkarıştı. bide dediki: demek erken doğurmak için palavralar sıkıp duruyon. senin kızınla aynı kilolardayı dimi? bebişi görmesek inanıcaz ... falan dedi .
yalancı çıkardı len senin kız benii

Back