Doğuma Hazırlık Minik Kızım İçin İsim Anketi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi kız ismi daha güzel duruyor?

• Masal

• Zümra

• Asya

• İpek

• Doğa (eşimin istediği)

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay Cnm ya süper bi sürpriz olmuş:))) hoşgeldin aramıza, ama erkek ismi bulmak çok daha zor var mı aklında bişey
Liste yaptım canım. Baya bir günümü harcadım sözlüklerden gerçek anlamlarını falan buldum

Aslında Tolun Ege ismini çok beğendim. Veya Evren dedim. Eşim ikisini de beğenmedi. Kendisine 16 isimli liste verdim. Beyefendiden cevap bekliyorum

Bomba haberlerle döndüm kızlar. Bebeğimiz erkekmiş. Detaylı ultrasonda belli oldu. Doktor tekrar baktı doğruladı.
Gülsem mi ağlasammı bilemedim
aaa çok şaşırdım... önceden kesn kız diyormuydu doktorunuz? neden böyle birden bire cinsiyet değişti?
Ben de kız bekliyorum, 20. hafta içindeyim, %90 kız dedi doktor, kız isimlerine bakıyordum. ama şimdi birden şaşırdım yazınızı görünce!
ve hayırlı olsun elbette, Allah bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Aynen canım. Kız demişti. Hatta emin olamadığından 20. haftaya kadar bekletmişti. Detaylı ultrasonda belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…