• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Minik Kızım İçin İsim Anketi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi kız ismi daha güzel duruyor?

• Masal

• Zümra

• Asya

• İpek

• Doğa (eşimin istediği)

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

fildisisahili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
2.244
2.857
63
Merhaba Arkadaşlar :anneadayı:

Kızım için henüz karar verebilmiş olmasak da, ankettekiler çok düşündüklerimiz. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Ya da alternatif olarak anlamı ile beraber hangi ismi önerirdiniz?
Şimdiden teşekkürler. :KK200:

Benim esimde doğa damla duru isimlerini sever .. Bende masal öykü asya ismini cok seviyorum .. oyum masaldan yana 9 ay tasiyan biziz soyadi ondan nasilsa isimde anneden olsun ;)

Benim esimde doğa damla duru isimlerini sever .. Bende masal öykü asya ismini cok seviyorum .. oyum masaldan yana 9 ay tasiyan biziz soyadi ondan nasilsa isimde anneden olsun :KK66:

Mantıklı bir şey söylemişsiniz. Böyle kandırim eşimi ;)
Aslında bunu istiyorum illa desem kırmaz ama onun da gönlü olsun istiyorum :KK50:

Merhaba Arkadaşlar :anneadayı:

Kızım için henüz karar verebilmiş olmasak da, ankettekiler çok düşündüklerimiz. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Ya da alternatif olarak anlamı ile beraber hangi ismi önerirdiniz?
Şimdiden teşekkürler. :KK200:
Ben asya yi seçerdim. Kızlara yakışan güzel bir isim :anneadayı:

Bende doğayı beğendim bende ileride kızım olursa allahın izniyle mihrimah koymayı düşünüyorum nurbanu ezgi de çok beğendiğim isimler arasında :anneadayı::KK46:

Masal ismini beğenemedim.
İpek de tanıdığım birinden dolayı olabilir çok itici geliyor.
Doğa da herşeye herkese gidebilecek bir isim. Kız ismi gibi hissettirmiyor bana.
Zümra yı ilk defa duydum. Zorlama gibi geldi.

Veee sonuç: Asya gayet güzel bir isim :)

Tabii bunlar benim hissettiklerim. İsim birine koyulduktan sonra kişide anlam kazanıyor asıl.

Zumra haric hepsi guzel.
Asya yi cok begenirdim sikilmaya basladim. Ipek cok kibar guzel bir isim. Doga da hos.

Doğa ismi güzel ama doa diyorum agzimdan öyle cikiyor :KK70:
İpek ismi daha güzel bence.
Masal ismine hala isinamadim neden bende bilmiyorum.
Bence
Aslı Doğa koy çok güzel olur.

Zümra çok kötü,çocuk 60 yaşında doğacak gibi :( Ama Doğa'ya kullandım ben oyumu çok içime sindi. ipek çok klişe oldu artık, masal da bilemedim, siz bilirsiniz ama Doğa en güzeli,gözümün önünde direk bir içim su gibi bir kız beliriyor... benim de kızım olucak bu arada konuma önerilerinizi beklerim :)

Back