• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları minik kızım Derin'imin pembe odası

Oda süper olmus güle güle kullansin bebisin ama öyle bi haliyi ben olsam sermezdim cünkü pelus hali tehlikeli olabilir bebek icin, hatta halinin arkasinda yaziyo 1 yas alti bebeklerin icin bogulma tehlikesi var diye tüy ucusur havaya belki bogazina yapisir nefes alirken ALLAH korusun yoksa görümünü cok hos :roflol:

canım harika bir oda pembiş pembiş, kızın hep mutlu ve sağlıklı olsun inşallah.... odasında en güzel uykuları uyusun....

inşallah bende oğluma böyle bir oda yapmayı planlıyorum, sorması ayıp oda takımını kaça aldınız?

bende çook beğendimm derin'in odasını :) ayrıca ismide çook güsel bende bayılırım derin ismine allah uzun ömürler versin derin bebişinize :)

Masallah, Derin bebek cok sansli :))
Cok muhtesem olmus annesi...emek etmissin belli...
bebek sekerlerini öyle oldugu gibi yiyesim geldi =))
nasil yaptin onlari? yoksa hazir mi aldin?
Kapi süsüde muhtesem, onuda kendin yapmissin, masallah cok güzel, peki sormasi ayip
olmazsa onu nasil yaptin? merak ettimde, cok begendim cünki :utangac:
Hayirli ugurlu olsun tekrar canim

pembiş pembiş şeker gibi çok güzel olmuş yesin teyzeleri onu maşallah allah sağlık versin..

rabbım saglıklan buyutsun mıssıl mısıl uyutsun odasında ınşşşşşşşş
darısı bıze ınşşşş

Bebeğinin odası çok güzel olmuş. Bayıldım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

cok gzl bı oda olmus ıı gunlerde kullanısın ıns

çok güzel bayıldım çok zevkli döşenmiş .. allah olmayanlarada nasip etsin

derinin odasıda çok güzelmiş annesi rabbm ağız tadıyla büyütmek nasip etsin inş.

teşekkür ederim kızlar..

Back