• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları minik kızım Derin'imin pembe odası

canım güle güle büyüt bebeğini inş. oda takımınız çok güzel bizimkinin aynısı görünce şaşırdım bizimkinin tek farkı dolabının perdesinin mavi olması bide kurpları mavi
gerçekten çok kullanışlı bi takım biz 5 aydır kullanıyoruz nerden aldın bide fiyatı nasıl?

Ayyy bebiş benle aynı gün doğmuuşşş :ecrin_bebek: Maşallah Allah bir ömür sağlık versin bahtını açık etsin inşallah. Çok nazlı bi balık kızı olcak benden söylemesi opuyorumnanaktan Oda takımına bayıldım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :CüvCüv:

canım güle güle büyüt bebeğini, Allah analı babalı büyütsün. odasına da bayıladım harika olmuş. hele de kapı süsü süper. ellerine sağlık. ben de yapmak istiyorum, heveslendim valla mümkünse gereken malzemeleri ve nasıl yaptığını bana da msj atabilir misin? şimdiden teşekkürler....

çok hoşve cici olmuş derin bebek sağlıkla kullansın odasını
Allah bizede nasip eder inş. birgün

herşey çok güzel görünüyor duvar boyası çok hoş olmus ışıl ışıl nevresimini funnababy de görmüştü m çok beğenmiştim ama karyola almadıgım için almamıstım çok cici durmus allah sağlıklı sıhhatli kullanmayı nasip etsin canım

canım çok güsel olmuş güle güle kullan.bende sepet yapmayı düşünüyorum da sepeti nerden aldın,şimdiden teşekkürler:)

herşey çok güzel görünüyor duvar boyası çok hoş olmus ışıl ışıl nevresimini funnababy de görmüştü m çok beğenmiştim ama karyola almadıgım için almamıstım çok cici durmus allah sağlıklı sıhhatli kullanmayı nasip etsin canım
amin canım inş. Allah herkese kısmet etsin,boya değil canım bu arada duvar kağıdı..

canım çok güzel oda takımı ne kadara nerden aldın acaba

canım ben adana dan aldım onu,özelden mesaj attım fiyatını..

çok güzel sağlıcakla büyüsün inşallah cibinlik takmayı düşünmüyomsun yatağına bence çok şık olur

şu an cibinlikli canım o zamana yetişmemişti cibinliği :)

canım çok güsel olmuş güle güle kullan.bende sepet yapmayı düşünüyorum da sepeti nerden aldın,şimdiden teşekkürler:)

canım sepeti adana dan bi yerden aldım şeker malzemeleri satan bi yer ben de süsledim..

MERHABA
kizinizin odasi cook guzelmis. birsey sormak istiyorum acaba duvarlar kagit mi. piriltili olusu hosuma gitti bu tarz boyalar mi var yoksa.

canım odalarımız aynı bende adanalıyım ama ankarada yaşıyorum .odalarımız aynı ama bizimkinin kulpları oğlum olduğu için mavi :)bide yedek yelkenli balıklı kulplarımız var :)ben ankaradan dodo çocukdan aldım beğenen arkadaşlara ankarada olanların bilgisi olsun .bebeğin güle güle kullansın güzel doğumlar dilerim

CNM GERÇEKTEN COK GÜZEL BAYILDIM MASALLAH İYİ SAGLIKLI GÜZEL GÜNLERDE KULLANIN CİCİ DERİNLER opuyorumnanaktan

MERHABA
kizinizin odasi cook guzelmis. birsey sormak istiyorum acaba duvarlar kagit mi. piriltili olusu hosuma gitti bu tarz boyalar mi var yoksa.

canım duvar kagıdı evet pembeleri parıltılı simli yani..

çok güseL oLmuş cnm biricik derinin odasıııı

çok güzel allah sağlıkla büyütsün inşallah

teşekkür ederim kızlar amin,hepimizin ki inş. :))

canım odalarımız aynı bende adanalıyım ama ankarada yaşıyorum .odalarımız aynı ama bizimkinin kulpları oğlum olduğu için mavi :)bide yedek yelkenli balıklı kulplarımız var :)ben ankaradan dodo çocukdan aldım beğenen arkadaşlara ankarada olanların bilgisi olsun .bebeğin güle güle kullansın güzel doğumlar dilerim

saol canım doğum oldu bitti kızım nerdeyse 1,5 aylık olacak :)

CNM GERÇEKTEN COK GÜZEL BAYILDIM MASALLAH İYİ SAGLIKLI GÜZEL GÜNLERDE KULLANIN CİCİ DERİNLER opuyorumnanaktan

saol canım,teşekkürler iyi dilekleriniz için..

maşallah Allah sağlıklı sıhatli büyümeyi nasip etsin minik prensese. bende adanada doğum yapmayı düşünüyorum orda yaşamadığım için hastanelerle ilgili bilgimde yok. sen nerde doğum yaptın paylaşırsan sevinirim.

çok güzel nazlı kızınız sağlıkla büyüsün odasında...
rabbim bizlerede o günleri göstersin inşallah :Saruboceq:

Herşeyiyle çok şık olmuş bayıldım gerçekten,bende kapı süsüyle sepeti yapmayı düşünüyorum inşallah malzemelerden tüyü bulabilirim:))

Back