amin canım inş. Allah herkese kısmet etsin,boya değil canım bu arada duvar kağıdı..herşey çok güzel görünüyor duvar boyası çok hoş olmus ışıl ışıl nevresimini funnababy de görmüştü m çok beğenmiştim ama karyola almadıgım için almamıstım çok cici durmus allah sağlıklı sıhhatli kullanmayı nasip etsin canım
canım çok güzel oda takımı ne kadara nerden aldın acaba
çok güzel sağlıcakla büyüsün inşallah cibinlik takmayı düşünmüyomsun yatağına bence çok şık olur
canım çok güsel olmuş güle güle kullan.bende sepet yapmayı düşünüyorum da sepeti nerden aldın,şimdiden teşekkürler:)
MERHABA
kizinizin odasi cook guzelmis. birsey sormak istiyorum acaba duvarlar kagit mi. piriltili olusu hosuma gitti bu tarz boyalar mi var yoksa.
çok güseL oLmuş cnm biricik derinin odasıııı
çok güzel allah sağlıkla büyütsün inşallah
canım odalarımız aynı bende adanalıyım ama ankarada yaşıyorum .odalarımız aynı ama bizimkinin kulpları oğlum olduğu için mavi :)bide yedek yelkenli balıklı kulplarımız var :)ben ankaradan dodo çocukdan aldım beğenen arkadaşlara ankarada olanların bilgisi olsun .bebeğin güle güle kullansın güzel doğumlar dilerim
CNM GERÇEKTEN COK GÜZEL BAYILDIM MASALLAH İYİ SAGLIKLI GÜZEL GÜNLERDE KULLANIN CİCİ DERİNLER opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?