Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları minik kızım Derin'imin pembe odası

ah canım bilmezmiyim o heyecanı ,nasıl bişey olacak ,kaşı gözü kime benziycek acaba ,heleki o minicik şeyleri giydirmenin heyecanı insanı çok mutlu ediyor ,hayırlısıyla gelsede sende o mutluluğu tatsan biran önce ..duygulandım bak şimdi (

herşey çok güzel görünüyor bebişin sağlıcakla gelip mışıl mışıl uyusun o yatakta inş..

saol tatlım inş. o günleri sağsalim görürüm..

hiç sorma daha dün gördük yine 4 boyutluda aman Allah'ım o minik suratı,ayakları elleri,yüzünü buruşturması,hiç bi duyguya benzemiyor gerçekten,hamile kalana dek hatta hemileliğin sonuna kadar bile anlamıyorsun,40 hafta geçti,son 1-2 gün geçmiyor..

canım cok güzel kızının odası cocugun dogunca saglıcakla büyüt... bende yavas yavas başladım işte odasını yerleştirmeye kızımın allah sagsağlim kurtarsın bebegini seni sonrada beni canım

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

harika bir oda yapmışsınzı annesi :lepi:

prenses içinde sevgiyle sağlıklık büyür inşallah kaydirigubbakcemile5

çok güzel bir oda hazırlamışsın güle güle büyüsün bebeğin içinde.
bu arada benim kızıma aldığım takımda sizinkinin aynısı bende çok beğenerek alıp hazırladım odasını.

masallardaki gibi olmuş cnm hayırlısıyla kızın gelsin mışıl mışıl uyusun bu güzel odasında işallah :ecrin_bebek:

çok çok güzel olmuş DERıN bebeğin odası......anneciği ellerinize sağlık.....çok zevkle ve emekle hazırlamış olduğunuz odasında bebeğinizi sağlıkla büyütün......bebeğiniz için böylesine özene bezene hazırlıklar yapmanızı çok canıgönülden kutluyorum ve size hayırlı kavuşmalar diliyorum........opuyorumnanaktan

çok güzel mobilyalara ççok beğedim ileri yaştada kullanabilceği tarzda güle güle büyüt bebeğini canım

herşeyi çok güzel olmuş canım allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin allaha analı babalı büyütsün şimdiden maşallah

güle güle sağlıklı huzurlu günlerde kullansın hayırlı bir evlat olsun inşlhhhh
hepsi birbirinden güzell emeğinize sağlık

Derin bebek çok şanslı böyle zevkli ve becerikli bir annesi olduğu için... umarım bu şansı hayatı boyunca devam eder. ellerinize sağlık arkadaşım umarım sağlkla mutlulukla büyütürsünüz bebeğinizi

canım benim ne güzell olmuş masal gibi gerçekten duvar kağıdı çok güzelll Allah bağışlasın kızınııı

çok güzel mobilyalara ççok beğedim ileri yaştada kullanabilceği tarzda güle güle büyüt bebeğini canım

herşeyi çok güzel olmuş canım allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin allaha analı babalı büyütsün şimdiden maşallah

güle güle sağlıklı huzurlu günlerde kullansın hayırlı bir evlat olsun inşlhhhh
hepsi birbirinden güzell emeğinize sağlık

canım benim ne güzell olmuş masal gibi gerçekten duvar kağıdı çok güzelll Allah bağışlasın kızınııı

tek kelimeyle harika olmuş bayldım güle güle büyüsün odasında:))))

Bayıldım.Erkek istiyordum kıza heveslendim şimdi : ) İyi günlerde kullansın prenses: )

herseyi cok guzel olmus eline saglik gule gule buyut yavrunu

çok hoş bir oda olmuş
prenses güle güle kullansın
babasanın da kesesine bereket:)
duvarlar çok ilgimi çeki simli galiba?

masallardaki gibi olmuş cnm hayırlısıyla kızın gelsin mışıl mışıl uyusun bu güzel odasında işallah :ecrin_bebek:

mükemmellllllllllllll:)çok ama çok begendim :)

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

harika bir oda yapmışsınzı annesi :lepi:

prenses içinde sevgiyle sağlıklık büyür inşallah kaydirigubbakcemile5

canım cok güzel kızının odası cocugun dogunca saglıcakla büyüt... bende yavas yavas başladım işte odasını yerleştirmeye kızımın allah sagsağlim kurtarsın bebegini seni sonrada beni canım

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,canlarım Allah hepinizin gönlüne göre versin,tabi ilk önce sağlıklı mutlu bebişler,geri kalanlar olmasada olur..
sizler yazarken ben doğumdaydım 13 martta doğurdum bebeğimi..
hepinize tekrardan çok teşekkür ediyorum..

ayy maşallah doğmuş bileopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…