Ay çok begendım cnm ya harika olmuş inş bende bebeğimin odasını böyle yapabilirim bayıldım bebek odasının duvarları kağıt sanırım bırde kapı süsü ve şeker sepetini nasıl yaptın acıklarmısın maşşallah bebeğin mutlu mutlu büyür odasında inş
canım çok zevkli tercihler allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin yavrunu nazarlardan korusun insallah
çok cici olmuş, bayıldımm...sağlıkla mutlulukla büyüsün Derin bebek...
teşekkür ederim canım,evet duvar kağıdı pembe beyaz çizgili,pembeleri simli,pek farkedilmiyor aslında resimde..
sepeti hazır aldım kenarına içten tülü geçirdim,tülü ilk önce elimde büzgü yaptım ve sonra içinden silikonla yapıştırdım,tutma yerinide kurdela ile sardım,sonra bir de fiyonk ekleyeceğim..
kapı süsü çok basit,kasnak ve elyaf aldım,bi güzel sardım belli bir kalınlığa gelene kadar,sonra elyafın üstüne beyaz kalın kurdela geçirdim yani sardım kapattım elyafı,tabi uçlarını hep silikonladım açılmasın diye,sonra üstüne kuş tüyünü yapıştırdım,geri kalan süsleme ise sana kalmış,ortasına bebek yapıştırdım,tüyün üzerine ise süsler falan,kurdelaları da ben fiyonk yaptım üst üste yapıştırdım süsledim canım..
çok saol cnm duvar kagıtlarına bayıldım simleri belli oluyo aslında bende duvar kagıdı düşünüyodum iyi fikir oldu.. sepetının şeklıde farklı normal sepetler gıbı değil bebek arabası gibi değişik olmuş kapı süsünede basit dıyosun ama hiç basit gibi durmuyo yani CADIARZU inşallah becerebilirim bende bilgisayarıma kaydedıcem yapmaya çalışıcam huzurlu mutlu güle güle kullanın canım bebeğinizle:1hug:
çok şirin olmuş iyi günlerde kullansın inşallah sade ve şık olmuş
cidden bişeyi yok annemle15-20 dk yaptık,yapmak istersen yardımcı olurum uzun uzun anlatırım
duvar kağıdı şık ve sevimli duruyor bebek odalarında,aslında daha farklı seçenekler oluyor bebek ve çocuk odası için ama ben sade istedim,oyuncaklarla falan renklendirmek istedim,yoksa çizgi film karakterli,yada farklı şekilli şeylerde var..
evet cnm gercekten duvar kagıdı şık bende sadelıkten yanayım zevklerimz aynı öyle çok cicili bicili yada çizgi film karekterlerını pek sevmıyorum kapı süsünü yapmak ıstıyorum almam gerekenlerı tam bana söylersen ve nerden almam gerektığini de baslıyım ufak ufak hazırlıklara bende tam cinsiyet belli olduktan sonra şuan tahmini erkek 2 haftaya kadar belli olur... heveslenıyorum bende :kedi:
çok süper olmuş arkadaşım sağlıkla büyüt bebişini. el becerin çok iyi hazır gibi yaptıkların
ayrıca koyu pembe güneşlik yaptırman çok iyi olmuş. ben bunu düşünmeyip güneşliği krem yaptırdım. oda çok aydınlık oluyor sabah bebiş güneş doğduğu an uyanmasın diye koyu renk diktirmek zorundayım.
masal gıbı bı oda olmus gule gule buyut ıns kızını :dance:
çok cici olmuş, bayıldımm...sağlıkla mutlulukla büyüsün Derin bebek...
39+ 6 demek bişey kalmamış bir iki gün sonra bu odada bir prenses yatacak öylemi ,ne kadar heyecan verici değilmi ,kızımı beklediğim günler geldi aklıma ,herşey harika olmuş ,bayıldım ,allah güzel mutlu günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım ,hayırlı doğumlar dilerim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?