minik kelebek anne oldu:))

zeynepxoxzdil

aşkların en tatlısı Giray
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
1.671
10
53
merhaba
az önce minik kelebek Özlem le konuştum bende bayram dolayısıyla nete girmemiştim şehir dışındaydım.29+4 sezeryanla olmuş bebek şu anda kuvözdeymiş.özlemde eşinin anneannesine yakın bir hastane olduğu için orada kalıp sık sık hastaneye gidiyormuş.sesi iyi geliyordu sadece çok küçük olduğu için canı biraz sıkkındı onun dışında fena sayılmaz.bende sizleri haberdar etmek istedim.allah sizleride zamanı gelince yavrularınıza kavuştursun inşallah:Saruboceq:

aaa çok güzel bir haber ilk aralık annesi doğurdu demek inş.bir an evvel bebişini kucağına alırr.

Bebegini bir an once hastaneden alip evlerine goturmek nasip etsin Allah insallah en yakin zamanda

ay cnm benim allah hayırlı uğurlu etsin en kısa zamanda bebeğide küvözden çıkar sağlıkla inşallahh..

Of mınık kelebek of
rabbım saĞlıcakla kucaĞına almayı nasıp etsın ınŞallah
mınıcıktır o kuzu Şımdı yaw

allahım hayırlısı olsun inş en kısa zamanda evlerine gidebilirler
kaç kilo doğmuş bebek minik kelebğin sağlık durumu nasılmış bilginiz varmı

ınşallah sağlıcakla evlerine giderler.. Allah Ananalı Babalı uzun ömürlü etsin..

İnşallah sağlıcakla evlerine giderler.. Allah Ananalı Babalı uzun ömürlü etsin..

ulaşabileceğimiz bir numara varsa arayabilirmiyiz acaba? eğer mümkün değilse bizlerden çok selam söyleyin.. bebeğin durumu filan nasılmış.. normal mi doğum olmuş??

hepinizin mesajlarını iletirim kendisine.bebek çok küçük olduğu için inanın kilosunu sormadım sadece onun moralini yüksek tutmak istedim sezeryanla dünyaya gelmiş bebek çünkü suyu bitmiş( annenin ve bebeğinde sağlık durumları iyiymiş çok şükür.

sağlık durumlarının iyi olması çok güzel inş.bir an evvel çıkarlar ikisede sapasağlam

insallah burdan bizlere yazar bebeginede bakariz resmine saglikli sihhatli olsunda ikiside insallah

Ayy yeni öğrendim çok şaşırdım.Bir garip oldum.inşş. en kısa zamanda bebeğini de alır evine döner sağlıklı bir şekilde:Saruboceq:

kızlar konuşan olursa selamlarımızı iletin Allah analı babalı büyütsün durumlarının iyi olmasına sevindim

ayy hepinizin duaları kabul olsun inşallahhhh!!!!

inanamıyorum ben de bugün 29+4üm!! bi tuhaf oldum yahuu..

neyse fotosunu eklesin bebişimizin de kutlayalım baka baka =))))))

Allah ilk bebeğimize sağlıklı huzurlu bi yaşam nasip etsin inşallahh!!

darısı başımıza diyelim, sağlıklaaa!!!

özlemciğim Allah analı babalı buyutsun
biranönce Allahın izniyle evınıze çıkmak nasip olur inşallah
bizi habersiz bırakma lutfen
forumu açan arkadas selamlarımız ve dualarımızın onlarla oldugunu iletirsen sevınırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…