minik kelebek anne oldu:))

İlk doğumumuz oldu. Erken olsa bile üzülmeyin benim annem de 7 aylık doğmuş, üst komşum da 7 aylık doğurmuş. Ama bebeği maşallah sapasağlam. Allah Minik Kelebeğe kolaylık versin, eğer okuyorsa hiç üzülmesin bebişi en kısa zamanda kuvözden çıkar annesine kavuşur

Ben de erken doğmuşum 8aylık olarak.O dönemde şartlar bu kadar iyi de değilmiş.Solunum cihazı yokmuş küvözde dr.lar nöbet tutarmış başımda nefes alıyor mu diye:) 2kilo doğmuşum.O zaman bir sorun olmadıysa şimdi hiiç olmaz.Minik kelebek de bebeğini alıp evine dönecek inş.en kısa zamanda

inşallahhhhhhh tabiki bebişimiz iyi olacak ve onlarda evlerine dönecekler.tüm yazdıklarınızı konuştuğumda kendisine bizzat ileteceğim bebekle ilgili gelişmeleri size yazarım.sizlerde allaha emanet olun ve kendinize dikkat edin hayat çok kısa takmaya hiç gerek yok çünkü:))

allahım bebişe güç kuvvet, özlem'e de sabır ve güç versin... ilk aralık bebeğimizin kısa süre sonra sağlıkla annesinin kucağında evine gideceğine inanıyorum tüm kalbimle :Saruboceq: :nazar:
tüm dualarımız sizlerle minik kelebek ve minik bebek

foruma girip de ilk aralık bebeğinin doğduğunu okuduğumda bir tuhaf oldum. zaman o kadar hızlı geçiyor ki..
Rabbim en kısa zamanda kendini toparlayıp evinde büyümeye devam etmeyi nasip etsin minik bebeğe. Annesine de kolaylıklar versin.

herkese merhaba
bugün minik kelebekle konuştum morali bozuktu.dün hastaneye gittiğinde hemşireler bebek için hiç iyi konuşmamışlar,makineye bağlıymış 2 cc süt veriyorlarmış ağlamış bütün gece.bende üzülme 7 aylık tutunur hayata falan dedim.aman dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar bu akşam aksilik olmazsa evine geçecek.

inşallah bebegını saglıcakla kucagına alır.Allahın ıznıyle atlatacaklar bu gunlerı.dualarım onlarla....

herkese merhaba
bugün minik kelebekle konuştum morali bozuktu.dün hastaneye gittiğinde hemşireler bebek için hiç iyi konuşmamışlar,makineye bağlıymış 2 cc süt veriyorlarmış ağlamış bütün gece.bende üzülme 7 aylık tutunur hayata falan dedim.aman dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar bu akşam aksilik olmazsa evine geçecek.

canım benım dualarımız senınle ve kucuk bebegınle
ınsallah sagsalım evıne getırmeyı nasıp etsın guzel alllahım:Saruboceq::nazar:

herkese merhaba

Allah korusun inş.minik bebeği sağ salim annesinin kollarına kavuştursun rabbim

Allah uzun ömürler versin analı babalı büyüsün.inşallah anneside bebişini bir an önce kucağına alır

slm arkadaşlarım öncelikle zeynepözdile sonrada sizlere çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun..dualarınızı desteklerinizi hep hissediyorum.cuma günü evime geldim ilk anlar çok zor oldu bebeğim benden uzakta bense onun eşyalarıyla dolu evimizdeyim.
ama inanıyorum zamanı geldiğinde minik meleğim kendini toparladığında rabbimin izniyle onu kucağıma alıp eviize gelecek yavrum,kavuşacağız inşallah..
hergün gidiyorum yavruma,bugün ilk kez uyanık gördük onu babasıyla çk ağladım çook..öyle güzelkii..ona hala dokunamıyorum ama biliyorum bizim yanında olduğumuzu hissediyo hep.
14 gün bitti bugün ve hala solunum cihazına bağlı,doktor cihazdan çıkmadan sağlığı ile ilgili bi yorum yapamam diyo.tüm dualarımız yavrum için sağlıkla çıksın inşallah o hastaneden.annesine babasına kavuşsun biran önce rabbimin izniyle..
sütümü alıyo çok şükür hergün götürüyorum..
şuan ezan okunuyo,şu mübarek zamanda tek dileğim bebeğimin biran önce sağlığına kavuşması..dualarınızı esirgemeyin kızlar..çok ihtiyacımız var...

slm arkadaşlarım öncelikle zeynepözdile sonrada sizlere çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun..dualarınızı desteklerinizi hep hissediyorum.cuma günü evime geldim ilk anlar çok zor oldu bebeğim benden uzakta bense onun eşyalarıyla dolu evimizdeyim.
ama inanıyorum zamanı geldiğinde minik meleğim kendini toparladığında rabbimin izniyle onu kucağıma alıp eviize gelecek yavrum,kavuşacağız inşallah..
hergün gidiyorum yavruma,bugün ilk kez uyanık gördük onu babasıyla çk ağladım çook..öyle güzelkii..ona hala dokunamıyorum ama biliyorum bizim yanında olduğumuzu hissediyo hep.
14 gün bitti bugün ve hala solunum cihazına bağlı,doktor cihazdan çıkmadan sağlığı ile ilgili bi yorum yapamam diyo.tüm dualarımız yavrum için sağlıkla çıksın inşallah o hastaneden.annesine babasına kavuşsun biran önce rabbimin izniyle..
şuan ezan okunuyo,şu mübarek zamanda tek dileğim bebeğimin biran önce sağlığına kavuşması..dualarınızı esirgemeyin kızlar..çok ihtiyacımız var...

Canım benim Allah bir an önce sağlık versin evladına kavuştursn seni..
İnşallah biran önce iyileşecek bebeğin ve kucağında evinize getireceksiniz..
Dualarım seninle.:Saruboceq:

cnm kolay deil tahmin edebiliyorum ama sabret cnm dayanıklı olman lazım bebeğinin buna ihtiyacvı var inş herşey yoluna girecek allah yardımıcınız olsun

canım benim.. mutlaka toparlanacak birlikte evinize döneceksiniz. tüm dualarımızla yanınızdayız.

yürekten, canı gönülden diliyorum,
allah yardımcınız olsun, tez zamanda acil şifalar versin meleğine canım benim!!
inanmak başarmak demektir, bebeğin minicik olabilir ama çokta güçlü, bak nasılda direniyor hayata! dualarımızdasın canım, ben inanıyorum kısa sürede bebeğinizle mutlu mesut yuvanıza gideceğinize. allaha emanet olun

X