Minik Japon Balığım Bir yaşında : ) İyi ki doğdun Emre Deniz 'im

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı

Ne cabuk gecmis zaman :asigim:
Daha dun gibi bugun bu saatlerde kucagima almistim minik oglumu :asigim:

Iyi ki dogdun Emre Deniz'im iyi ki varsiniz ogullarim ;Asklarim :asigim:

Emre Denizim, aşkitom, nice güzel yıllara, nice yaşlara:lepi:

Çok tatlısın minik böcek

Çok şirin bir yavruopuyorumnanaktan. Nice mutlu senelere... Allah size bağışlasın yüzünüzü hep güldürür inşallah...

maşalah. abisini gecicek

nice mutlu yıllara... uzun saglıklı ömür versin rabbim :1hug:

Emre Deniz..Nice güzel sağlıklı günler geçir inşallah ailenle canım benim..Fıstığım..

Allah yasini artirsin zeppcim....askerligni, damatlignida göstersin sana hayirlisi ile...:Saruboceq:

Ne cabuk büyüyorlar degilmi? Benim ufaklik 3 yasina girecek, subata krese basliyor....sanki daha dün bebegdi:çok üzgünüm:....Allah bahtlarini acik etsin hepsinin:Saruboceq:

emre denize ömür boyu mutlluklar dilerim

maşalah. abisini gecicek

nice mutlu yıllara... uzun saglıklı ömür versin rabbim :1hug:

Kimse benim minik tosun paşamı geçemez, bu her ne kadar şirinlik abidesi yağuşuhlu minik bir japon balığı da olsa

Emre Deniz kusura bakma minik ördeğim ama Selim Mert ilk göz ağrım:asigim:

Hepinize ayri ayri tsk ederim teyzeleri :asigim: a.s.
Allah hepimizin evladina uzun omurler versin ..
isteyenlere de nasip etsin Rabbim

zeepim allah sağlıklı,uzun uzun ömürler versin tatlım,
her iki oğluşunada:Saruboceq:
.abisinin kopyası olmuş maşallaaaahhh
hep mutlu kalsınlar inşallah,annesine babasına hayırlı evlatlar olsunlar opuyorumnanaktan

Nice yıllara rabbim uzun ömürler versin emremize şansı bol bahtı açık olsun işallah Zepim ısır benim için dünyalar tatlısı prensi:asigim::asigim:

Gönlü güzel arkadaşımın,tatlımı tatlı zepimin biricik sıpası Emre Deniz in doğum günün kutlu olsun....

Rabbım annenı babanı başından hiç eksık etmesın.güzel günler sizin olsun ömür boyu....

Yüzünden gülücükler eksık olmasın çakır gözlum..

Güzel bir ömür diliyorum sana,nice yıllara...

Zaman cidden ne kadar hızlı akıp gidiyor..Zeppim önce güzel anneyi tbrk ediyorumböyle akıllı evlatlar yetiştirdiğin için sonrada yakışıklımızın yaş gününü kutluyorum
İyiki doğdun teyzecim iyiki dünyaya geldin..Allahım saNa sağlıklı,huzurlu,mutlu,sevgi dolu bir ömür versin
Tatlı yanaklarından annen benim için öpsün olurmu..Nice yaşlara opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Teyzoşunun kuzusu,
Emrecim iyiki doğdun ,nice senelere,
Anneciğinle babacığınla abicinle sağlıklı mutlu yaşam geçirirsiniz inş.Şeniz
zepp hakkaten daha dün gibi..ilk hamile olduğun haberini almam.doğdu haberini almak hepsi çok heyecanlandırmıştı bizi..sizi seviyorum kankamm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…