Minik görümce sorunu :)

leylalarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
1.691
2.167
63
Kızlar benim 6 yaşında bir görümcem var. Çocuklarla iyi anlaştığım için beni pek sever.Ama kendisi ailenin hem son , hem tek kız çocuğu olması hasebiyle oldukça şımarıktır.Ailede bir dediği iki edilmez.Neyse konumuza dönelim eşim ve kv evlendiğimizden beri yatılı almak istiyor ben pek yanaşmıyorum.Birincisi çocuk bazen altına kaçırabiliyor büyük olduğu için temizliği falan nefsime zor gelir diye düşünüyorum, ikincisi ise benim yatak odası hassasiyetim var. Genelde odama kimsenin girmesini istemem kendi evladımı bile yanımda yatırmayı düşünmüyorum.Gelipte ortamızda uyuma fikrini hoş bulmuyorum.Hani gelsin uyuyacağı vakte kadar eğlensin abisiyle vakit geçirsin de sonra eve gönderelim fikrindeyim. Eşimi de kırmak istemiyorum en son siz ikiniz salonda uyuyun ben yatak odasında tek uyurum diye espri yaptım.:) neyse var mı sizce bunun bir çözümü , eşimi üzmeden nasıl halledebilirim ?

Neden yatılı tek çocuk geliyor ki kvyi de ağırlarsanız ikisine salonda bir yatak açıp "işte ikinizin yatağı, iyi geceler" tarzı bir şey söyleyip yanınızda yatmasını engelleyebilirsiniz. Gerçi böyle bir yumuşak tutum da bu olayın tekrarlanmasını sağlayabilir, bilemedim.

O çok saçma olur Kv 5 dk mesafede oturuyor ayrıca kp evde

6 yaşında şımartılmış kız çocuğundan daha kötü çok az şey vardır düşününce bile sinirlerim bozuldu baştan çizginizi çekin bence eğer yapamam derseniz bikaç sene dayanın bikaç seneye zaten büyür ergen olur artık gelmek bile istememeye başlar diye düşünüyorum

6 yaşındaki çocuk niye ortanızda yatacak?
Yada neden illa yanında biri yatacak?
6 yaşındaki bir çocuğu ki bu çocuk eşinizin kardeşi evinizde bir gece yatırmak neden bu kadar olanaksız? Abisinin evinde bir gece yatamayacak mı bu çocuk? Eşiniz de sizden izin almayı bekleyip çocuğun kalbini hevesini kırıyorsa ona da yazıklar olsun

Benim kız kardeşim benden 16 yaş küçük, o 6 yaşındayken 22 yaşındaydım yani. Evime gelseydi koynumda da yatırırdım. Eşim de yatırsa hiç garipsemezdim. Neler düşünüyorsunuz, 6 yaşındaki çocuğa şımarık diyorsunuz, yok minik görümce sorunu falan. Yatak odası hassasiyeti nedir Allah aşkınıza biz buna buldumcuk diyoruz üzgünüm. Şımarık olan kim ben çözemedim.

Yok yok çözmüşsünüz

Yatak hassasiyeti bendede vardır. Kimseyi yatağımda yatirmadim şu 15 yılda. Ben hoşlanmıyorum. Daha doğrusu birinin yatağında Bende yatamıyorum. Annelerin yatağında bile yatmamisimdir. O konuda haklı olabilit kendince. Ama 6 yaşında çocuk kalmasın demesi tuhaf. Sanirim çocuğu sevmediği için bu tavır. Sevse kesin kalsin derdi.

Yatılı misafirlikte nasıl yatıyosunuz valla merak ettim

6 yaşındaki çocuğun yatak odasında sizinle yatması fikri kimden çıktı ki?
Salonda, tek de yatar o yaştaki çocuk normalde.
Altına kaçırma gibi bir sorunu varsa, yattığı yere uygun birşey serilir. Üstünü kendi değiştirir birşey olsa, size en fazla çarşafı makineye atmak kalır. Bu mu nefsinize ağır geliyor? Onu da söylersiniz abisi yapar. Yatak odası hassasiyeti falan çok komik olmuş böyle bir konuda.

Çocuk heves ediyorsa kalsın bir gece ne olacak yani? Adı görümce ya, 6 yaşında olması bile engel olamamış yazık, mesele etmişsiniz kendinize.

Son düzenleme:
Cocugu sevmiyorsunuz ve bahane buluyorsunuz esim kardesimi evde kalmasini istemese cok bozulurdum ve asla anlayisla karsilamazdim altina kaka yapmiyor isiyor yaparsa 6 yasinda cocuk zaten uzerini kendisi cikarir carsafi ucundan sokup makinaya atmak nekadar zor olabilir? Ortanizda yatmasi falan cook abartmissiniz kalabilirsin ama salonda yaticaksin dersin abisi isterse yanina yatar. Hayati zorlastirmayin ya yatak odasi hassasiyeti kendi cocugumu bile koymama hehe icat cikarmayin komiksiniz

Kardeşim 7 yaşındayken evlendik kalmak için hep geldi. Eşimin yeğeni keza 5 yaşında idi o da hep geldi. Ortamızda yatmadı nihayetinde çocuklar. Odaya geçtik gece lambalarını açtık masallarını okudular uyudular.
Eltim şehir dışında idi yeğeni de beni çok sever. Amcam değil sen uyutur musun beni abla dedi sarıldım uyuttum, eş tarafı diye o kadar çetin bakmayalım olaya
Görümcem 21 yaşında o da gelir kalırdı. Evlerimizde yakın. Muhabbetimizle ilgili bir durum.
Küçüklere animasyon gecesi yaptık, görümcemle sohbet dertleşme...
Bazı şeyleri çok kasmaya gerek yok.
Ancak alta kaçırma gibi bir durumu varsa 6 yaş küçük değil bi doktorla görüşebilirler. Allah korusun yapacak olursa abisi temizlesin. Size söylemeden yapmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…