O çok saçma olur Kv 5 dk mesafede oturuyor ayrıca kp evdeNeden yatılı tek çocuk geliyor ki kvyi de ağırlarsanız ikisine salonda bir yatak açıp "işte ikinizin yatağı, iyi geceler" tarzı bir şey söyleyip yanınızda yatmasını engelleyebilirsiniz. Gerçi böyle bir yumuşak tutum da bu olayın tekrarlanmasını sağlayabilir, bilemedim.
Eşim istemesem bişey demez de gönlü kalır yaBelirli konularda net olmak gerek. Kırılıp üzülecek birsey yok bunda. İstemiyorsanız saygı duymak zorunda eşiniz.
Kalırsa kalsın. Elini verirsen kolunu kaptirirsinEşim istemesem bişey demez de gönlü kalır ya
6 yaşında şımartılmış kız çocuğundan daha kötü çok az şey vardır düşününce bile sinirlerim bozulduKızlar benim 6 yaşında bir görümcem var. Çocuklarla iyi anlaştığım için beni pek sever.Ama kendisi ailenin hem son , hem tek kız çocuğu olması hasebiyle oldukça şımarıktır.Ailede bir dediği iki edilmez.Neyse konumuza dönelim eşim ve kv evlendiğimizden beri yatılı almak istiyor ben pek yanaşmıyorum.Birincisi çocuk bazen altına kaçırabiliyor büyük olduğu için temizliği falan nefsime zor gelir diye düşünüyorum, ikincisi ise benim yatak odası hassasiyetim var. Genelde odama kimsenin girmesini istemem kendi evladımı bile yanımda yatırmayı düşünmüyorum.Gelipte ortamızda uyuma fikrini hoş bulmuyorum.Hani gelsin uyuyacağı vakte kadar eğlensin abisiyle vakit geçirsin de sonra eve gönderelim fikrindeyim. Eşimi de kırmak istemiyorum en son siz ikiniz salonda uyuyun ben yatak odasında tek uyurum diye espri yaptım.:) neyse var mı sizce bunun bir çözümü , eşimi üzmeden nasıl halledebilirim ?
6 yaşındaki çocuk niye ortanızda yatacak?Kızlar benim 6 yaşında bir görümcem var. Çocuklarla iyi anlaştığım için beni pek sever.Ama kendisi ailenin hem son , hem tek kız çocuğu olması hasebiyle oldukça şımarıktır.Ailede bir dediği iki edilmez.Neyse konumuza dönelim eşim ve kv evlendiğimizden beri yatılı almak istiyor ben pek yanaşmıyorum.Birincisi çocuk bazen altına kaçırabiliyor büyük olduğu için temizliği falan nefsime zor gelir diye düşünüyorum, ikincisi ise benim yatak odası hassasiyetim var. Genelde odama kimsenin girmesini istemem kendi evladımı bile yanımda yatırmayı düşünmüyorum.Gelipte ortamızda uyuma fikrini hoş bulmuyorum.Hani gelsin uyuyacağı vakte kadar eğlensin abisiyle vakit geçirsin de sonra eve gönderelim fikrindeyim. Eşimi de kırmak istemiyorum en son siz ikiniz salonda uyuyun ben yatak odasında tek uyurum diye espri yaptım.:) neyse var mı sizce bunun bir çözümü , eşimi üzmeden nasıl halledebilirim ?
Yok yok çözmüşsünüzBenim kız kardeşim benden 16 yaş küçük, o 6 yaşındayken 22 yaşındaydım yani. Evime gelseydi koynumda da yatırırdım. Eşim de yatırsa hiç garipsemezdim. Neler düşünüyorsunuz, 6 yaşındaki çocuğa şımarık diyorsunuz, yok minik görümce sorunu falan. Yatak odası hassasiyeti nedir Allah aşkınızabiz buna buldumcuk diyoruz üzgünüm. Şımarık olan kim ben çözemedim.
Niye gonlu kaliyormus ne acayip insanlar var ya ciddenEşim istemesem bişey demez de gönlü kalır ya
O zaman hiç alıştırmayın durum daha da saçmaymış. Madem ev yakın otursunlar yatmaya evlerine gitsinler.O çok saçma olur Kv 5 dk mesafede oturuyor ayrıca kp evde
Yatak hassasiyeti bendede vardır. Kimseyi yatağımda yatirmadim şu 15 yılda. Ben hoşlanmıyorum. Daha doğrusu birinin yatağında Bende yatamıyorum. Annelerin yatağında bile yatmamisimdir. O konuda haklı olabilit kendince. Ama 6 yaşında çocuk kalmasın demesi tuhaf. Sanirim çocuğu sevmediği için bu tavır. Sevse kesin kalsin derdi.Benim kız kardeşim benden 16 yaş küçük, o 6 yaşındayken 22 yaşındaydım yani. Evime gelseydi koynumda da yatırırdım. Eşim de yatırsa hiç garipsemezdim. Neler düşünüyorsunuz, 6 yaşındaki çocuğa şımarık diyorsunuz, yok minik görümce sorunu falan. Yatak odası hassasiyeti nedir Allah aşkınızabiz buna buldumcuk diyoruz üzgünüm. Şımarık olan kim ben çözemedim.
Yatılı misafirlikte nasıl yatıyosunuz valla merak ettimYatak hassasiyeti bendede vardır. Kimseyi yatağımda yatirmadim şu 15 yılda. Ben hoşlanmıyorum. Daha doğrusu birinin yatağında Bende yatamıyorum. Annelerin yatağında bile yatmamisimdir. O konuda haklı olabilit kendince. Ama 6 yaşında çocuk kalmasın demesi tuhaf. Sanirim çocuğu sevmediği için bu tavır. Sevse kesin kalsin derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?