Nasilsin balim
Hamdolsun kuzummm iyiyim sen nasılsın tatlımNasilsin balim
Grip oldum kuzum yaHamdolsun kuzummm iyiyim sen nasılsın tatlım
Masalim mm canimm çok teşekkür ederiz aminnnnnN Nurumcan94Bejan19 @Saman Alevi sizin adiniza cok mutlu oldum INŞALLAH kucaginiza almak Nasip olsun sagliklica canlar
Oyyy çok geçmiş olsun balım rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin bitanem ortalıkda salgın var kuzu bende oldum atlattım çok şükürGrip oldum kuzum ya
RABBiM korusunnn yavrunu kuzum❤ dualarimdasin❤ INŞALLAH kuzum benim❤ hastane isini halletim balim pihtilasma cikti RABBiM büyuk suan zayflamak icin uğraşıyorum kilomu verip hayrlsıyla korunmayi birakicam balimMasalim mm canimm çok teşekkür ederiz aminnnnntez zamanda sana da yeniden saglukla hayirla nasip olsun caniminici nasılsın iyi misin neler yaptın görüşmeyeli
Sagol balim benim❤ sanada cok gecmis olsun❤Oyyy çok geçmiş olsun balım rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin bitanem ortalıkda salgın var kuzu bende oldum atlattım çok şükür
Kız bana bak burayı çok boşluyorsun olmuyor böyle özlüyoruz biz seni karabatak gibi bi giriyorsun bi çıkıyorsun kuzu yaSagol balim benim❤ sanada cok gecmis olsun❤
Kuzum burasi bana acilarimi hatirlatiyorKız bana bak burayı çok boşluyorsun olmuyor böyle özlüyoruz biz seni karabatak gibi bi giriyorsun bi çıkıyorsun kuzu ya
Aminn kuzumm aminnn Rabbime emanet olsunlar inşallah.. en azından artık sorunu biliyosun ona göre ilaçlarını kullanırsın kuzum... kilo vermek kadar güzeli yok kaç kilo verdin şimdi bayadir yapıyosun sanki insallahh meleğin bekletmeden gelirRABBiM korusunnn yavrunu kuzum❤ dualarimdasin❤ INŞALLAH kuzum benim❤ hastane isini halletim balim pihtilasma cikti RABBiM büyuk suan zayflamak icin uğraşıyorum kilomu verip hayrlsıyla korunmayi birakicam balim
Aminn kuzumm aminnn Rabbime emanet olsunlar inşallah.. en azından artık sorunu biliyosun ona göre ilaçlarını kullanırsın kuzum... kilo vermek kadar güzeli yok kaç kilo verdin şimdi bayadir yapıyosun sanki insallahh meleğin bekletmeden gelirRABBiM korusunnn yavrunu kuzum❤ dualarimdasin❤ INŞALLAH kuzum benim❤ hastane isini halletim balim pihtilasma cikti RABBiM büyuk suan zayflamak icin uğraşıyorum kilomu verip hayrlsıyla korunmayi birakicam balim
aminn sen naptin nasilsin canimN Nurumcan94Bejan19 @Saman Alevi sizin adiniza cok mutlu oldum INŞALLAH kucaginiza almak Nasip olsun sagliklica canlar
iyiym canim gecen yazcktm bulamadm grubu.bebiyle ugrasioz 3 aylik olduk buyuyrz yavas yavas.sen neler yapiysn yok mu guzel haberler@dilekylmz22 kuzum nasılsın...çok merak ettim seni...
Hay maşallah tatlım...Allah uzun sağlıklı hayırlı ömür versin mninnağa...iyiym canim gecen yazcktm bulamadm grubu.bebiyle ugrasioz 3 aylik olduk buyuyrz yavas yavas.sen neler yapiysn yok mu guzel haberler
vakti vardr kuzum yaa illa olur allahin izniyle şimdi herseyin caresi var cok şükür.dr a falan gidiyo musunuz tedavi gibi bi seyler vaf mıHay maşallah tatlım...Allah uzun sağlıklı hayırlı ömür versin mninnağa...
Bende tık yok...
Amin canım inşallaho o vakti bekliyorum...bu ara biraz rahatsızım onun için dr.gidicem halsizlik gece ateş basması oluyor kuzum ayakta duracak halim yok balım yavakti vardr kuzum yaa illa olur allahin izniyle şimdi herseyin caresi var cok şükür.dr a falan gidiyo musunuz tedavi gibi bi seyler vaf mı
kiz hamile olmayasin bana bak insallahh diyeyim.ayy geriye donuk okudum sayfaalri ne günlerdi ya uzulmusuz sevinmisz aglamisiz gulmusuz.simdi sayfa bombos cok uzuluyrm ben bu duruma.Amin canım inşallaho o vakti bekliyorum...bu ara biraz rahatsızım onun için dr.gidicem halsizlik gece ateş basması oluyor kuzum ayakta duracak halim yok balım ya