- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 39
Kuzum gittim de göremedim 2 gün sonra gel dedi zaten biliyodum gorunmeyecgini ama dayanamadım işte :)) değerim 1400 salı gidicem doktora o zmaan görünür insallahh minnosumN Nurumcan94 kuzum gittin mi dr gördün mü bebeğinin kesesini
Bana drum ne beta hcgye baktı ne progestana iki ayrı dra gittim ikiside istemedi ama progestan kullanıyorum tedbir amaçlı..Kuzum gittim de göremedim 2 gün sonra gel dedi zaten biliyodum gorunmeyecgini ama dayanamadım işte :)) değerim 1400 salı gidicem doktora o zmaan görünür insallahh minnosumprogesteron da 23.5 çıktı
Kuzum ben bu doktoru seviyorum ya ilgili saolsun inşallah canım yaa insallahhh hayirlisiylaBana drum ne beta hcgye baktı ne progestana iki ayrı dra gittim ikiside istemedi ama progestan kullanıyorum tedbir amaçlı..
İnşallahü teala salı günü görürsün keseyi kalp atışlarını duyarsın
Amin canım inşallahü teala...Zeytin_yesili Bejan19 kızlar hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşaallah banada dua edin kızlar bende mutlu haberle gelebileyim buraya
Evt canimm gördük çok minnagin kesesini :)) haftaya cuma da kalp atışlarına gidicez.. İnşallah hayırlısıyla duyarizN Nurumcan94 kuzum ne yaptın gördün mü keseyi kalp atışı için ne zaman gideceksin kontrole
Maşallah canım benim inşallah kalp atışını da duyarsın...Evt canimm gördük çok minnagin kesesini :)) haftaya cuma da kalp atışlarına gidicez.. İnşallah hayırlısıyla duyarizsen duydun mu kalp atışlarını :)
Ayy amin kuzummm aminnnn :)) Rabbime şükürler olsun zaman hiç geçmicek gibi geliyo kucağımıza da alırız Allahın izniyle o muhtesem kokuyu bizde duyarız insallhhMaşallah canım benim inşallah kalp atışını da duyarsın...
Duydum canım 6 haftalıkken inşallahü teala kucağımıza aldığımızı da görürüz hayrlısı ile
İnşallah canım dua ediyorum onun için canım benim_Masalim_ kk'ya arada sırada giriyor oda çok nadir gitti ama dönüşü muhteşem olacak inşalllah...çift canla gelir duasıyla inşallah...bizide topiğimizide mutlu haberiyle uçursun...
Rabbim dualarınızı dualarımızı kabul etsin inşallah tatlım...❤❤❤İnşallah canım dua ediyorum onun için canım benim
Herkesin canım inşallahRabbim dualarınızı dualarımızı kabul etsin inşallah tatlım...❤❤❤