❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzum gittim de göremedim 2 gün sonra gel dedi zaten biliyodum gorunmeyecgini ama dayanamadım işte :)) değerim 1400 salı gidicem doktora o zmaan görünür insallahh minnosum progesteron da 23.5 çıktı
Bana drum ne beta hcgye baktı ne progestana iki ayrı dra gittim ikiside istemedi ama progestan kullanıyorum tedbir amaçlı..
İnşallahü teala salı günü görürsün keseyi kalp atışlarını duyarsın

Bana drum ne beta hcgye baktı ne progestana iki ayrı dra gittim ikiside istemedi ama progestan kullanıyorum tedbir amaçlı..
İnşallahü teala salı günü görürsün keseyi kalp atışlarını duyarsın
Kuzum ben bu doktoru seviyorum ya ilgili saolsun inşallah canım yaa insallahhh hayirlisiyla

Zeytin_yesili Bejan19 kızlar hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşaallah banada dua edin kızlar bende mutlu haberle gelebileyim buraya
Amin canım inşallahü teala...
Rabbim tez vakitte sana da isteyen bütün kardeşlerime de nasip etsin inşallah tez vakitte sağlıklı hayrlı hamilelik

Evt canimm gördük çok minnagin kesesini :)) haftaya cuma da kalp atışlarına gidicez.. İnşallah hayırlısıyla duyariz sen duydun mu kalp atışlarını :)
Maşallah canım benim inşallah kalp atışını da duyarsın...
Duydum canım 6 haftalıkken inşallahü teala kucağımıza aldığımızı da görürüz hayrlısı ile

Maşallah canım benim inşallah kalp atışını da duyarsın...
Duydum canım 6 haftalıkken inşallahü teala kucağımıza aldığımızı da görürüz hayrlısı ile
Ayy amin kuzummm aminnnn :)) Rabbime şükürler olsun zaman hiç geçmicek gibi geliyo kucağımıza da alırız Allahın izniyle o muhtesem kokuyu bizde duyarız insallhh

Kizlar merhaba, bir sorum olacak adet günüm dundu ama olmadim sadece afedersiniz hafif akintiyla pembelik oldu 2 defa o kadar, son 10 gündür de kasik batmasi bel agrisi hafif mide bulantilarim vardi kafami karistiran adet gününu bekleyip boyle hamile olduğunu öğrenen var mi? Şimdiden teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…