Canım senin için hayırlı ne olcsksa onu yap ama sohbetini çok özleyeceğim benimde diğer topiklerede girmek içimden gelmiyor.Buradı bir ev gibi gezip dolaşıp buraya dönüyorum yine sende gel buraya bebeklerimizin resimlerini atalım aile gibi oldukKizlar ben hamilelik bölümüne girmemek benim acimdan daha iyi olcak bu topik bana yavrumu hatirlatiyor herşeyimi burda paylastim nede cok sevincliymisim ilk ögrendigimde dunyalar benim olmustu bi mesajimi okudum simdide 2li tarama testi cok guzel cikti diye nasilda mutlu olmusum cok zor kizlar unutmak cok zor ciğerim söküldü sanki ALLAHIM bu aciyi kimseye yasatmasin iNŞALLAHben kendimi diyete spora veriyim biraz daha zayfliyim ben saglikli olayimki bebegimde saglikli gelsin bana INŞALLAH ❤ Ankaraya capa hastanesine gidicem kizlar butun testlerimi yaptircam. Tedavimi olucam ALLAHIN izniyle INŞALLAH tez vakitte sagliklica yavruma kavusurum❤ Beni merak ederseniz mesaj atarsiniz kuzular bende sizleri merak ederim diyet bölümüne giricem kkda kilom fazla en azindan öyle kendimi oyalayip tedavi günümü beklicem. INŞALLAH hersey cok guzel olur hepimiz icin RABBIM bebeklerinizi sizlere bagislasin minik ellerinize sagliklica kavusursunuz INŞALLAH eminim cok guzel anne olacaksınız mucizeniz sizinle olsun herzaman. Ben oğlumu kaybettim yoklugu dolmicak bi aci evet belki dogmadi ama 4 ay oyle alismisimki her odada bebegim var sanki. RABBIM beterinden saklasin bidaha yasatmasin iNŞALLAH hakkinizi helal edin canlar bana cok destek oldunuz hepinizden ALLAH razi olsun canlarim❤ Sizleri cok seviyorum tedavi olup yine hamis olarak gelirim INŞALLAH araniza belkide ikizim olur sagliklica kucagimiza alalimda iNŞALLAH cumlemiz❤ hoşçakalın beni unutmayin❤ bi sedamiz var dersiniz ben sizi hic unutmicam...
İnsAllah saglikli bebegini kucagina alacaksin ben inaniyorum. Rabbim yaninda olacak her daim. Kendini birakma canim. Allaha emanet ol. İyi gecelerEve geldim canim yatiyorum surekli kanamam var ALLAHIM yardimcimiz olsun
Kuzum benim cok zor geciyor sabah 8de uyuyabildim atlatmak cok zor cok ağlama nobetlerim oluyor bide artik su korku oldu hamile kalip yeniden kavusamazsamsorunum ne olabilir kuzum 14 haftalik dusuk cok gorulmuyomus normalde
Canimsin❤❤❤❤Canım senin için hayırlı ne olcsksa onu yap ama sohbetini çok özleyeceğim benimde diğer topiklerede girmek içimden gelmiyor.Buradı bir ev gibi gezip dolaşıp buraya dönüyorum yine sende gel buraya bebeklerimizin resimlerini atalım aile gibi olduk
Evet kuzum benimde sanki şüphem bu konuda gidicrm film.cekiyolar sanirim degil miCanim akil vermek gibi olmasin ama erken dogum genelde rahim agzi genisliginden oluyor bence tedbirini al baktir rahim agzi genisligi varsa hamileliginde rahim agzina dikis attirirsin hic biseycik olmaz. Benim bi tanidigim dikis attirmisti senin gibi buyuk bebegi dogmustu. 12 haftanin ustundeki bebeklerde anneden gelen faktorler yer alir genelde sperm bozuklugu olsa erkenden duserdi
Allahim insallah dualarini kabul eder ve bir bebek verir rabbim isteyen herkese versn canm. Unutms her iste bir hayr vardirAmenna ve sadakna canım
Ama yolda yürürken hamişleri bebek arabası ile gezenleri görünce üzülmemek elde değil yaş 32 oldu çokta küçük değilim ama elden de bi şey gelmez sabr ve tevekkülden başka Rabbim bilir biz bilemeyiz
canim hemserim cok uzuldum benmde icim yandi ama elden dua edmekten baska care gelmez herseyin hayirlisi sen cok iyi temiz kalpli birisin senin icin demekki boylesi hayirliymis ben inaniyorum saglikli bir bebise kavisacaksin sende hep dua ed İnsAllah saglikli bebegini kucagina alacaksin ben inaniyorum. Rabbim yaninda olacak her daim Kendini birakma hep dua ed sakin isyan edme guclu ol seni cok sevdim bes vakit dualarimdasin ❤❤❤Allaha emanet ol hayirli g geceler ❤Kizlar ben hamilelik bölümüne girmemek benim acimdan daha iyi olcak bu topik bana yavrumu hatirlatiyor herşeyimi burda paylastim nede cok sevincliymisim ilk ögrendigimde dunyalar benim olmustu bi mesajimi okudum simdide 2li tarama testi cok guzel cikti diye nasilda mutlu olmusum cok zor kizlar unutmak cok zor ciğerim söküldü sanki ALLAHIM bu aciyi kimseye yasatmasin iNŞALLAHben kendimi diyete spora veriyim biraz daha zayfliyim ben saglikli olayimki bebegimde saglikli gelsin bana INŞALLAH ❤ Ankaraya capa hastanesine gidicem kizlar butun testlerimi yaptircam. Tedavimi olucam ALLAHIN izniyle INŞALLAH tez vakitte sagliklica yavruma kavusurum❤ Beni merak ederseniz mesaj atarsiniz kuzular bende sizleri merak ederim diyet bölümüne giricem kkda kilom fazla en azindan öyle kendimi oyalayip tedavi günümü beklicem. INŞALLAH hersey cok guzel olur hepimiz icin RABBIM bebeklerinizi sizlere bagislasin minik ellerinize sagliklica kavusursunuz INŞALLAH eminim cok guzel anne olacaksınız mucizeniz sizinle olsun herzaman. Ben oğlumu kaybettim yoklugu dolmicak bi aci evet belki dogmadi ama 4 ay oyle alismisimki her odada bebegim var sanki. RABBIM beterinden saklasin bidaha yasatmasin iNŞALLAH hakkinizi helal edin canlar bana cok destek oldunuz hepinizden ALLAH razi olsun canlarim❤ Sizleri cok seviyorum tedavi olup yine hamis olarak gelirim INŞALLAH araniza belkide ikizim olur sagliklica kucagimiza alalimda iNŞALLAH cumlemiz❤ hoşçakalın beni unutmayin❤ bi sedamiz var dersiniz ben sizi hic unutmicam...
Kuzum mesaj attiim kapatirlarmi bilmem ama benden kurtulus yok kendimi toparlayinca gelirim sizleri unutamamki ben geldiğimde sizde hamis olursunuz iNŞALLAH ❤Masalım konuyu kapatacakmısın?
Sagol bitanem cansin degerlisin kiymetlisin RABBIM yavrunu sana bagislasin ara ara gelirim bulurum sizi mesaj atarim sizi cok seviyorum benden kurtulus yok ❤kuzum ankarada olduguna cok sevindim bana hangi hastaneyi onerirsin ?_Masalim_ canımm bn Ankarada yaşıyorum ne zaman istersen yardımcı olurum dinlen toparlan biz hep burdayız bu topiği seninle tanıdım ve burdaki arkadaslarımızı da .. kendini üzme bitanem iskenderuna git miss gibi ailenle vakit geçir bnde payaslıyım rahmetli babamın kabri de orda cok ozelsin bnm için kuzum Allaha emanet ol hayırlı haberlerle gel inşallah
Oy yerim senii ballilokmam❤ INŞALLAH balim cumlemiz mutluluga erelim❤ dualarimdasin hemserim bide hamis kalirsan bana ozelden yazmayi unutma tmmi❤canim hemserim cok uzuldum benmde icim yandi ama elden dua edmekten baska care gelmez herseyin hayirlisi sen cok iyi temiz kalpli birisin senin icin demekki boylesi hayirliymis ben inaniyorum saglikli bir bebise kavisacaksin sende hep dua ed İnsAllah saglikli bebegini kucagina alacaksin ben inaniyorum. Rabbim yaninda olacak her daim Kendini birakma hep dua ed sakin isyan edme guclu ol seni cok sevdim bes vakit dualarimdasin ❤❤❤Allaha emanet ol hayirli g geceler ❤
AMIN bitanem yuregi guzel can can seviyorum seni gelirim bulurum ben sizi kurtulus yok benden INŞALLAH geldigimde hamis olursunuz❤Canım gitmeni asla istemiyorum ama senin için bu iyi olacaksa öyle olmalı bitanem Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin Rabbim eşinle senin mutluluğunu daim etsin inşaallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin canım bizleri unutma her zaman dualarımdasın
Evet canim film çekiyorlar vajinalEvet kuzum benimde sanki şüphem bu konuda gidicrm film.cekiyolar sanirim degil mi
Canım kurtulmayalım zaten.Allah şifanı ara dermanını ben vereyim diyor bitanem.Şu iş yanlış genel olarak konuşuyorum hasta olupta dr gitmeden iyileşeceğini beklemek diye bişey yok. Hastalığı'nın derdini ara sana dermanını vereyim bi git dr ondan sonra olcak inan.Sonuçta beneğin sağlıklıydı ya sende olmayıpta sakat doğursan hep Allah korusun canım Allah evladıyla sınamasın demekki bi yerse bir sorun var ondan sonra tosun gibi bebeler doğurcanKuzum mesaj attiim kapatirlarmi bilmem ama benden kurtulus yok kendimi toparlayinca gelirim sizleri unutamamki ben geldiğimde sizde hamis olursunuz iNŞALLAH ❤
Cnm sanada cok gecmis olsun allah sabir versin nedicegimi blmiyirum insallah yine olur_Masalim_ Nasıl içim yandı nasıl iliklerime kadar hissettim acinı anlatamam.. seni topiği ilk açtığın günlerden beri tanıyrm. Hamile kalma sürecini tutarmi olacakmi diye dualar ettiğini herkese iyi niyetle yaklaşıp hayırlı gzl dualar ettiğini hamile kaldığında nasıl sevindiğini ve nasilda korktuğunu hatırladım gözümün önünden geldiii geçti tüm o yazılanlar.. Allahım sana şifa sabır versin. İnşallah atlatacaksin bu durumu. Tedavi olacaksın inşallah gzl sağlıklı hamilelikler yaşayacaksın. Gzl doğumlar yapacaksın bebeğini buyuteceksin .Sen iyi bir insansın Allahım sana bu gzl duyguları yaşatacak canım benim. Ne kadar üzülme desemde üzüleceksin.tipki benim gbi. Hatirlarmisin benim hamileligimi öğrenip sana yazdığımda içime doğdu demiştin.. ama ayın 2 sinde perşembe günü bende kaybettim 9 haftalık gelişim olmamış kurtaj oldum .Kader kısmet. Sana yazmaya girdim bir de okuduklarimla üzüldüm. Canım dua edelim şükür edelim hamile kalabiliyrz sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek için tedavi gerekiyorsa olacağız kendini topla inşallah. Ben kalp atışını bile duymadım.seninki çok daha acı.biliyrm ama sabretmek zorundayız..Allah'a emanet ol. Dinlen korun yalnız kalma. Bende 2 ay korunacagim Allahım hayırlısını sagliklisini nasip etsin bizlere isteyen herkese.hoscakal. dua ile Allah yardımcın olsun.
Nereye gidiyorsunuz yaaaaw daha karpuz kesecektikkkapancak mi bu topik kizlar._Masalim_ baska bi yer mi acalim.kuzu acarsak gene muhabbetler donup dolasip beybilere gelcek :) nasil yapsak karar verin bakem.sende burda ol kuzu yeni topik acalom sifirdan baskayalm sende orda ol.