❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Canım senin için hayırlı ne olcsksa onu yap ama sohbetini çok özleyeceğim benimde diğer topiklerede girmek içimden gelmiyor.Buradı bir ev gibi gezip dolaşıp buraya dönüyorum yine sende gel buraya bebeklerimizin resimlerini atalım aile gibi olduk

Canim akil vermek gibi olmasin ama erken dogum genelde rahim agzi genisliginden oluyor bence tedbirini al baktir rahim agzi genisligi varsa hamileliginde rahim agzina dikis attirirsin hic biseycik olmaz. Benim bi tanidigim dikis attirmisti senin gibi buyuk bebegi dogmustu. 12 haftanin ustundeki bebeklerde anneden gelen faktorler yer alir genelde sperm bozuklugu olsa erkenden duserdi
Kuzum benim cok zor geciyor sabah 8de uyuyabildim atlatmak cok zor cok ağlama nobetlerim oluyor bide artik su korku oldu hamile kalip yeniden kavusamazsam sorunum ne olabilir kuzum 14 haftalik dusuk cok gorulmuyomus normalde

Canimsin❤❤❤❤

Evet kuzum benimde sanki şüphem bu konuda gidicrm film.cekiyolar sanirim degil mi

Allahim insallah dualarini kabul eder ve bir bebek verir rabbim isteyen herkese versn canm. Unutms her iste bir hayr vardir

canim hemserim cok uzuldum benmde icim yandi ama elden dua edmekten baska care gelmez herseyin hayirlisi sen cok iyi temiz kalpli birisin senin icin demekki boylesi hayirliymis ben inaniyorum saglikli bir bebise kavisacaksin sende hep dua ed İnsAllah saglikli bebegini kucagina alacaksin ben inaniyorum. Rabbim yaninda olacak her daim Kendini birakma hep dua ed sakin isyan edme guclu ol seni cok sevdim bes vakit dualarimdasin ❤❤❤Allaha emanet ol hayirli g geceler ❤

_Masalim_ canımm bn Ankarada yaşıyorum ne zaman istersen yardımcı olurum dinlen toparlan biz hep burdayız bu topiği seninle tanıdım ve burdaki arkadaslarımızı da .. kendini üzme bitanem iskenderuna git miss gibi ailenle vakit geçir bnde payaslıyım rahmetli babamın kabri de orda cok ozelsin bnm için kuzum Allaha emanet ol hayırlı haberlerle gel inşallah

Sagol bitanem cansin degerlisin kiymetlisin RABBIM yavrunu sana bagislasin ara ara gelirim bulurum sizi mesaj atarim sizi cok seviyorum benden kurtulus yok ❤kuzum ankarada olduguna cok sevindim bana hangi hastaneyi onerirsin ?

Oy yerim senii ballilokmam❤ INŞALLAH balim cumlemiz mutluluga erelim❤ dualarimdasin hemserim bide hamis kalirsan bana ozelden yazmayi unutma tmmi❤

AMIN bitanem yuregi guzel can can seviyorum seni gelirim bulurum ben sizi kurtulus yok benden INŞALLAH geldigimde hamis olursunuz❤

Burdaki kızlar bir topik açın birbirimizi kaybetmeyelim dağılmayalım benim dersler falan ben yürütemem benide ekleyin.

Kuzum mesaj attiim kapatirlarmi bilmem ama benden kurtulus yok kendimi toparlayinca gelirim sizleri unutamamki ben geldiğimde sizde hamis olursunuz iNŞALLAH ❤
Canım kurtulmayalım zaten.Allah şifanı ara dermanını ben vereyim diyor bitanem.Şu iş yanlış genel olarak konuşuyorum hasta olupta dr gitmeden iyileşeceğini beklemek diye bişey yok. Hastalığı'nın derdini ara sana dermanını vereyim bi git dr ondan sonra olcak inan.Sonuçta beneğin sağlıklıydı ya sende olmayıpta sakat doğursan hep Allah korusun canım Allah evladıyla sınamasın demekki bi yerse bir sorun var ondan sonra tosun gibi bebeler doğurcan

Cnm sanada cok gecmis olsun allah sabir versin nedicegimi blmiyirum insallah yine olur

kapancak mi bu topik kizlar. _Masalim_ baska bi yer mi acalim.kuzu acarsak gene muhabbetler donup dolasip beybilere gelcek :) nasil yapsak karar verin bakem.sende burda ol kuzu yeni topik acalom sifirdan baskayalm sende orda ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…