- 1 Aralık 2016
- 2.341
- 3.454
- 41
Bebegimi kaybettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebegimi kaybettim
neyy nolduBebegimi kaybettim
nasil ya ne zaman noldu ya sok oldum yaBebegimi kaybettim
yaziyi okuyurm surekli nasil oldu dr damisinBebegimi kaybettim
Bismillahirrahmanirrahim şoktayım kuzum çok geçmiş olsun bi tanem çok çok üzüldüm canımBebegimi kaybettim
Nasıl cnm ya ne olduBebegimi kaybettim
Ne ciddimisin canm okuyunca sasrdm cok cok gecms olsun cnm cok uzuldm burdan sevdgm bir arkdsmda sendn senn icinde dua edyrdm cnm gercktn uzuldm ALLAH yardmcn olsn cnmBebegimi kaybettim
Kuzu ağlıyorum kuzu hastandeyim kuzum cok kotyyum kuzum cigerim.yaniyor kuzu sabah 6da kaybettim oglum olucakmis kuzu yalvaririm bana dua edinkuzum inanmiyrm yaa nasil oldu resmen neyy diye ciglik attim mesajini okuyunca ( cok uzuldm yaa ahh icimi yaktn ya@_Masalim_
me yazicam bielemdim agliyrm suan.icimi yaktin.allah sabir versin kuzum yaa.ne desek acini dindiremeyz cok uzuldmKuzu ağlıyorum kuzu hastandeyim kuzum cok kotyyum kuzum cigerim.yaniyor kuzu sabah 6da kaybettim oglum olucakmis kuzu yalvaririm bana dua edin
Gözlerime inanamadım canım iyiydi hersey nasıl olduuuBebegimi kaybettim
kurtaj mi oldun olcan mi.yaa var ya ruya gormekten nefret ediyorm.hep cikolata falan gordum ruyamda aci haber.sabahta diyidm kendime hayirlara ciksin diye.ALLAH razi olsun canlarim
Canım benimm dua etmezmıyız ya neden olmuş dr ne dediKuzu ağlıyorum kuzu hastandeyim kuzum cok kotyyum kuzum cigerim.yaniyor kuzu sabah 6da kaybettim oglum olucakmis kuzu yalvaririm bana dua edin
evet cnaim kime sorsam gecikmis yaCanım yengeminde 10 gun gecikmiş dr gitmiş mevsimden demiş
canim niye noldu ki ya nasil ya cok uzuldumm Allahimm noldu neden kaybettin hersey iyiydi ama .sBebegimi kaybettim
Kürtaj olmuş kuzu serum veriyorlarmış tansiyonu düşükmüş caankurtaj mi oldun olcan mi.yaa var ya ruya gormekten nefret ediyorm.hep cikolata falan gordum ruyamda aci haber.sabahta diyidm kendime hayirlara ciksin diye.
allah sana sabır versin canımm rabbim acını dindirsin çok üzüldüm yemin ederim yaKuzu ağlıyorum kuzu hastandeyim kuzum cok kotyyum kuzum cigerim.yaniyor kuzu sabah 6da kaybettim oglum olucakmis kuzu yalvaririm bana dua edin
Nedem olmuş haberin var mı canım daha yeni gitmişti drKürtaj olmuş kuzu serum veriyorlarmış tansiyonu düşükmüş caan