KuzumBazen adet dönemi öncesi kahverengi akıntı, fetüsün endometriyum dokusuna yerleştiğinde oluşan kanama gibi implantasyon kanamasından oluşabilir. Olağan döngüsünde seyreden adet dönemi başlangıcında böylesi bir kahverengi akıntı veya lekelenme görürseniz bu gebeliğin erken belirtisi olabilir. Gebelik belirtisi olarak adet dönemi öncesinde gelen akıntıdan endişesi olanlar aynı zamanda implantasyon kanamasının da adet döneminden bir hafta öncesinde kahverengi akıntıya neden olabileceğini akılda tutmalıdırlar. Doğum kontrol hapları kullanan kadınlardan da adet döneminden önce kahverengi akıntı gelebilir. Birçok kadın adet döneminden önce az miktarda kahverengi akıntı geldiğini gözlemleyebilir, bu oldukça normaldir. Ama akıntınız yeşil veya sarı renkliyse, özellikle akıntı yoğun ve parçalar halinde geliyorsa ve kötü kokuyorsa o zaman bir enfeksiyon belirtisi olabilir. Kokulu akıntıya dair bilgi almak gerekir.
kızlar pazartesi doktora gidiyorum cok heyecanlıyım:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Bazen adet dönemi öncesi kahverengi akıntı, fetüsün endometriyum dokusuna yerleştiğinde oluşan kanama gibi implantasyon kanamasından oluşabilir. Olağan döngüsünde seyreden adet dönemi başlangıcında böylesi bir kahverengi akıntı veya lekelenme görürseniz bu gebeliğin erken belirtisi olabilir. Gebelik belirtisi olarak adet dönemi öncesinde gelen akıntıdan endişesi olanlar aynı zamanda implantasyon kanamasının da adet döneminden bir hafta öncesinde kahverengi akıntıya neden olabileceğini akılda tutmalıdırlar. Doğum kontrol hapları kullanan kadınlardan da adet döneminden önce kahverengi akıntı gelebilir. Birçok kadın adet döneminden önce az miktarda kahverengi akıntı geldiğini gözlemleyebilir, bu oldukça normaldir. Ama akıntınız yeşil veya sarı renkliyse, özellikle akıntı yoğun ve parçalar halinde geliyorsa ve kötü kokuyorsa o zaman bir enfeksiyon belirtisi olabilir. Kokulu akıntıya dair bilgi almak gerekir.
hakkında hayırlısı olsun canım ...inşallah iyi haberlerle gelirsin ...
bu bilgi benim için çok önemliydi teşekkür edeerim bu ara kötü yada iyi sorunlar yaşıyorum bilmiyorum hakkımda hayırlısı neyse ...
amin inş bakalım doktor ne önercek rose cim sakın canını sıkma hayatım hepimizde oyleyiz ama sakın kendini strese sokma anne adayıyız hepimiz evlatlarımıza iyi baka bilmek için saglam durmalıyız
haklısın canım sağol ...dualarınızı esirgemeyin benden ne olur ....iyi dileklerin için teşekkür ederim...
hepimiz birbirimize dua edelim canım benim sen hiç korkma bizden daha kötüleride var bunu unutma cocuk olmasında sansı olmayanlarda var
evet bilyoyurm canım benim tanıdık var öyle hiç çocuğu olmadı 2 kere tüp yapıldı hep düşürdü .... çook kötü bişey gerçeken Allah kimseye göstermesin .... şükür halimizee ...
aynen kuzum şükür edelim bu arada benimde agustosa kaldı doktor yapmayı uygun görmedi bu ay tüp bebek yapmayı hayırlısı olsun dedik bizde öncelikle rabbimize sonrada doktora bıraktık kendimiz :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
neden erteledi ki anlamadım ... neyse hakkında hayırlısı olsun canım üzülme...
doktor ramazanda yapmayalım dedi bayramdan sonra ya kaldı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?