Paylas giz atma icine evet burdan hamisiz artik diye bagircaz isimler dusuncez ne guzel olcak
paylaşırım tabi ki.....he gızz valla ne güzel olur Rabbim fazla bekletmez inşallah...sen düşünüyor musun tekrar? soruyorum ama acını tazelemiyorum dimi?
Dusunuyorum ama tup bebk yaptircam canim ben agustosta kismetse
hakkında hayırlısı olsun güzelim...rabbim seninde kucağını doldurur tez zamanda inşallah...tabi tüm bebek isteyenlerinde....
çıkıyorum canım ben ii geceler......görüşürüz sonra....
yeni canım ya ayın 10 nunda düşüğüm başladı bitti şimdi bu 3 oldu rabbim bidaha yaşatmaz inşallah kimseye....
hamilim garimmmmmmm ksicemmmm
çıkıyorum canım ben ii geceler......görüşürüz sonra....
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kurbannnnnnnnnnnnnnnn
kis yerim seni sükür kavustuk nasi ösledim seni öslemimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm birakma buralariii ösletme kendiniiiiiii
kis yerim seni sükür kavustuk nasi ösledim seni öslemimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm birakma buralariii ösletme kendiniiiiiii
bırakırmıyım hiç gızzzzzzzzzzz geldim garimmmmmmmmmmm
bende seni çok özledim kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yerim valla ohhhhhhhh oynayak gariiiiiiiiiiiiiiiii
hamilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm garimmmmmmmmm yaw gari demeni ösledim vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:108::108::108::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:zilleri takip oynayi verecem garii garide gariiiiiiiiiiiiii:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
diger topike gidip kac kere baktimmm geldimi diye hepppp
kız sevinçten ucuyom gariiiiiiiiiiiiii garide gari ananmmmmmmmmmmmmm ohhhhhhhh yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?